Witajcie! Nazywam się Dr. Bulgot,co zresztą widać po moim loginie.Z pewnością zastanawiacie
się,dlaczego założyłem ten temat. Po prostu ,skoro moi arcywrogowie założyli podobne tematy, to
czemu ja nie mam swojego? A po drugie może to się przydać do jakiegoś planu zemsty na
pingwinach. Ale przejdźmy do tematu. Polega on na tym że wy zadajecie nurtujące was pytania ,a
ja na nie odpowiadam.
No tak, ale trochę przesadziłeś.
Zresztą, zawsze istnieje delikatniejszy sposób wypowiedzenia się jeżeli już.
Kłótnie nikomu nie służą.
Słyszałeś o Czerwonym Wiewiórze? Kojarzysz go? Znasz może osobiście? A jeśli z któreś z tych tak - to czy nie chciałbyś z nim trochę współpracować?
Chyba najbardziej żałuję współpracy z Parkerem.
A najlepszy był mój Diabolizer. Działał wręcz rewelacyjnie.
Zastanawiałeś się kiedyś nad tym, żeby skończyć z zemstami, zacząć nowe życie i stać się dobrą osobą, albo chociaż neutralną, że się tak wyrażę?
Jakoś nie widzę się w roli kogoś dobrego lub neutralnego. Po prostu nie umiem sobie tego wyobrazić
Spoko, każdy widzi swiat inaczej ;) Jednak jest spory odsetek osob, ktore potrafia to sobie wyobrazic.
A jak wyobrazasz sobie siebie jako czlowieka?
PS. Sory za wszelki bledy, ale z telefonu pisze...
1. Ogólnie nie przepadam za humanizacjami,czy jak wy to nazywacie. Ale siebie jako człowieka wyobrażam sobie jako kogoś niezniszczalnego ,kogo unikają wszyscy wrogowie i nawet nie próbują niszczyć jego planów(tak wiem,nietypowe wyobrażenie).
2. Widać że piszesz to z telefonu.
1. Ja też nie lubię humanizacji. I twoje wyobrażenie nie jest nietypowe. Jest nawet ciekawe.
2. Rzeczywiście ,nawet gdyby tego nie napisał to można by było się domyślić.
Jakim głosem aktualnie przemawiasz? (Oryginalnym, czy którymś z dwóch polskich, a jeśli tak- którym?)
Jest ktoś kogo darzysz uczuciem? Miłości, przyjaźni, szacunku? Takim pozytywnym uczuciem, a nie np. kogo nienawidzisz i tak dalej.
Do takich osób mogę zaliczyć chyba tylko Doris. Reszta to moi wrogowie i podwładni.
Nie, to było akwarium! (jeszcze lepiej! xd)
Hę, zważywszy na to, że początkowo (tudzież przed TPWLM) na wielu stronach byli ze sobą parowani, można się domyślić... (nielegalne przebywanie na komputerze, gdy mama wyszła do sklepu i uczenie się o stężeniu procentowym roztworów na chemię niezbyt dobrze wpływa na moją psychikę...!)
.Została zamknięta w akwarium tylko po to,aby nie robiła większego zamieszania ,niż było.
A po drugie to, co piszą na niektórych stronach nie zawsze jest prawdą. Część informacji tam zawartych została błędnie wywnioskowana przez fanów.
P.S.: Czy to normalne, że edytowanie postów nie działa?
W sumie, to tak samo jak ze Skilene, więc...? Może masz rację :P
Tia, to jest akurat normalne.
1. Może? Ja mam stuprocentową rację:)
2. Dobrze wiedzieć. Ciekawe ,po co to dali,skoro nie działa... Ale nie jest to tak irytujące jak limit wypowiedzi (zatłukę tego,kto go wymyślił).
1. Niech ci będzie :)
2. Oooo, no to jest nas już... Czekaj, policzę.... 254355432879?
Wliczyłem wszystkich mieszkańców globu oraz mieszkańców innych planet, które wchodzą w skład Sojuszu Intergalaktycznego. 254 miliardy osób raczej na ziemi nie mieszka, nie? ;)
To nie będzie zemsta! To będzie sprawiedliwość!!! Wymierzona przez naród w ciemiężycieli tegoż, których to narzędziem tortur jest machina, której okrucieństwa wręcz słowami oddać się nie da! Toż ta machina to nic innego jakoż LIMIT WYPOWIEDZI PSIA JEGO MAĆ!!! NIECHAJ BĘDZIE PRZEKLĘTY PO KRES WSZYSTKIEGO CO DOBRE, ZŁE I O NIE DO KOŃCA OKREŚLONYM CHARAKTERZE!!!
Dobra, ogarniam się...
ZNAJDĘ TEGO CH*JA OD LIMITU WYPOWIEDZI I ZAJ*BIĘ PLASTIKOWYMI NOŻYCZKAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(PRZEPRASZAM WAS ZA TO, ALE JESTEM ZDROWO WKU*WIONY, A BADANIA DOWODZĄ, ŻE PRZEKLINANIE POMAGA W WYŁADOWANIU NEGATYWNYCH EMOCJI!!!)
A teraz normalna odpowiedź, jaka miałaby miejsce gdyby nie ten (grrrr, wrrrrr!!!) l i m i t w y p o w i e d z i:
No co, musiałem się jakoś wyładować.... ._.
I czemu "WOW", tak BTW? :)
O.O Zniszczyłaś mój światopogląd. Dziękuję. O.O Jeszcze nie doszedłem do siebie po traumie, zaserwowanej mi wczoraj przez GoT, a ty mi tu z TAKIM paringiem wyskakujesz? A ja myślałem, że już nic mnie nie jest w stanie zdołować w ciągu najbliższych kilku tygodni (do czasu odebrania świadectwa xd), ale tobie się to udało. Gratuluję.
Mi światopogląd zniszczył artykuł o delfinach z Focusa. To było straszne... Już na początku nazwano je "Płetwiastymi bandytami"... A to, czego się dowiedziałam...!