Witajcie! Nazywam się Dr. Bulgot,co zresztą widać po moim loginie.Z pewnością zastanawiacie
się,dlaczego założyłem ten temat. Po prostu ,skoro moi arcywrogowie założyli podobne tematy, to
czemu ja nie mam swojego? A po drugie może to się przydać do jakiegoś planu zemsty na
pingwinach. Ale przejdźmy do tematu. Polega on na tym że wy zadajecie nurtujące was pytania ,a
ja na nie odpowiadam.
Nie no dobra, ok. To jest po prostu trochę głupie, że ludzie się podszywają pod postacie z bajek.
Ale jak już mam zadać jakieś pytanie, to:
1. Dlaczego twoja armia to akurat homary? Co one takiego mają?
2. Jaką zemstę planujesz następną?
3. Jak układa ci się z siostrą?
Mam nadzieję, że chociaż odpowiesz tak, jakby to zrobił Bulgot.
1. Po prostu są mało inteligentne,więc łatwo je kontrolować. Poza tym jest ich bardzo dużo.
2. W tej chwili nie mam żadnych ciekawych pomysłów . Ale mam w planach całą masę zemst.
3. Nie widzieliśmy się od czasu ,gdy te wredne pingwiny zniszczyły moją bazę.
1. Dobra, tu jest w miarę sensownie.
2. Przeczysz sam sobie kołku. "W tej chwili nie mam żadnych ciekawych pomysłów . Ale mam w planach całą masę zemst."
3. A wcześniej?
I kilka ode mnie:
1. Czy mówił ci ktoś, że nie idzie ci z udawaniem Bulgota?
2. Czy wiesz, że mnie zdrowo irytujesz, zarzynając tę postać?
3. Czy wiesz, że chyba na żadne pytanie nie odpowiedziałeś, w taki sposób w jaki by to zrobił Bulgot?
4. Dlaczego akurat Doktor Bulgot?
5. Pytam się DLACZEGO?!
6. Nudzi ci się, co?
7. Jak czujesz się ze świadomością, że całe forum cię hejtuje?
To że mam w planach dużo zemst , wcale nie oznacza , że mam jakiś pomysł , jak one miałyby wyglądać . Ile razy mam wam powtarzać , że jak jakiś temat nie przypadł wam do gustu , to po prostu nie wchodźcie na ten temat ?! To już zaczyna być strasznie irytujące .
Reszta pytań.... Zadałem ich sześć -.-
I dlaczego oceniłeś serial w którym występujesz na 9?
I właśnie wyszedleś na idiotę, poprzez napisanie tak głupich punktów jak punkt 6 i 7, 6. Każdy takie tematy zakłada 7. To z ciebie hejtuje całe forum
Z reguły nie lubię się kłócić. Zresztą przywykłem do nazywania mnie idiotą.
Ale ni kija nie rozumiem, jak mogłem z siebie zrobić idiotę, zadając pytania, podobne, do tych, które zadają wszyscy.
A może NIKT go nie hejtuje? No powiedz mi.
I forum nie może hejtować "ze mnie". Forum może hejtować mnie.
Mnie tylko ciekawi, jak BARDZO musi się komuś nudzić, żeby publicznie podszywał się pod postać z bajki, pomijając to, że wychodzi mu to średnio. A do tego uparcie twierdził, że jest tą postacią. I teraz mi powiedz, kot tu jest idiotą?
Jakoś mi nie wyglądasz na osobę która nie lubi się kłócić.
Jak dla mnie szczytem głupoty jest to, że wchodzicie na temat który wam się nie podoba i jeszcze zaśmiecacie forum bezsensownymi wypowiedziami .
Zniosę wszystko , prócz tego , że ludzie nie potrafią wyluzować , tylko czepiają się innych z błahego powodu . To jest po prostu głupie i irytujące .
Nie mówiłam tego TYLKO do ciebie ,ale także do reszty osób ,które zachowują się podobny / taki sam sposób . Ja po prostu nie znoszę hejtowania innych i tym podobnych zachowań.
P.S. Chyba na tym forum przydałby się jakiś moderator .
Weź nie mów takich rzeczy.... Moderator musiałby chyba z połowę tu obecnych wywalić na zbity pysk.
Pyk! Już wychodzę.
To już cios poniżej pasa...
Zastanawiam się, kiedy pojawią się pytania do Edka...
No dobrze.
1. Nudzi ci się? Czemu udajesz kogoś, kim nie jesteś?
2. Jak czujesz się z wiedzą, że postać pod którą się podszywasz, to mój mąż?( bo chyba już wiecie, że nie jestem normalna?)
1. Jak nie masz co pisać,to nic nie pisz . Nie chce mi się odpowiadać na bezsensowne pytania.
2. Mało kto na tym świecie jest normalny. Ale cóż tak już jest.
Odpowiesz na jakie kolwiek pytanie ?
Co ci się stało z okiem ?
Dlaczego nie lubisz pingwinów ?
1. Tak.
2. To długa historia...W każdym razie zbyt długa by opowiadać.
3. Bo są moimi wrogami. Chyba nikt nie lubi swoich wrogów.
O ranyyy... Niee, no ja zwariuję! Może jeszcze, kurde, Parker tu przyjdzie, co?!?!
Ooo, wtedy byłaby, jak to powiedział Kowalski, "masakra i wielka destrukcja!".
To JEST realna przesada...
Przylazł jeden- nieudolnie się podszył. Nie ma go już.
Przylazł drugi. Nieco bardziej udolnie się podszył, ale też beznadziejnie. Odszedł.
Przylazł trzeci... Czy on myśli, ze Bulgot ma czas na gadanie z obcymi na forum?! Jestem zdjęta grozą! Do czego dąży ten świat?!
Jeden - Kowalski.
Drugi - Skipper.
Trzeci - Bulgot.
Czwarty - Rhonda.
A jakbyś zareagowała na wieść o tym, że ja się podszywałem pod Kowalskiego? (tak tylko pytam :) )
Szczerze powiedziawszy nijak, albowiem sprawa uległa przedawnieniu.
To nic w porównaniu z tym, iż stworzyłam na FB konto Kowalskiego, z którym konwersowałam, gdy mi się nudziło...
Słowem: gadałam do siebie! xd
A nie powinno być:
Et tu Kuba contra me?
Takie drobne spostrzeżenie.
Kuba, how could you do it?
A mi się właśnie wydaje, że tak.
Ale może głupoty po imprezie rodzinnej cisnę...
ŻAAAAAAAAAAAAAARTOWAŁEM, Weronika! Nie jestem aż takim idiotą, żeby się podszywać pod Kowalskiego! :)
A zresztą: lepiej odpowiadam na pytania niż on (ten gościu, co się podszywał) o jakieś 20% :D
Nie jesteś pierwszy. Gdybyś był pierwszym podszywaczem, to może byśmy cię cieplej przyjęli. A jesteś trzeci...
No dobrze, zadam normalne jak na mnie pytanie:
Czyim głosem wolisz mówić? Morańskiego, czy Bończyka?
Obstawiam, że Bończyka ;) Lepiej brzmi.
PS. Tak poza tematem. Czyim głosem mówił w polskiej wersji TPWLM? Bo po angielsku tylko oglądałem :/