Witajcie! Nazywam się Dr. Bulgot,co zresztą widać po moim loginie.Z pewnością zastanawiacie
się,dlaczego założyłem ten temat. Po prostu ,skoro moi arcywrogowie założyli podobne tematy, to
czemu ja nie mam swojego? A po drugie może to się przydać do jakiegoś planu zemsty na
pingwinach. Ale przejdźmy do tematu. Polega on na tym że wy zadajecie nurtujące was pytania ,a
ja na nie odpowiadam.
Wcześniej pytaliście się czy znam Czerwonego Wiewióra. Wiem o jego istnieniu tylko dlatego ,że o nim pisaliście.
O ludzie... Eh, dobra.
1. Co tam slychac u ciebie ?
2. Twoja ulubiona maszyna ?
3. Moge do ciebie mowic Doktorku ?
1. Jest fajnie,tylko nie mam żadnych nowych pomysłów na zemsty.
2. Diabolizer
3. Rozśmieszyłaś mnie tym pytaniem. Ale jak chcesz możesz mnie tak nazywać:)
Użytkownika dawidek98/dawidbur_4/Pan_Talon/AtaknaForumPzM/Julian_Glowa_do_Gory (to chyba już wszystkie jego konta).
1. Tu chyba wszyscy mają ochotę go rozwalić.
2.Tak,to raczej wszystkie jego konta. Dlatego ja nazywam go "Wiadomo-Którym-Dawidem".Żeby nie robić takiego zamieszania z tymi wszystkimi nazwami,a jednocześnie było wiadomo, o kogo chodzi.
Były jeszcze dawidbur_[w tym miejscu kilka różnych cyfr] i dawbur.
Poza tym, wystarczy powiedzieć 'ten idiota' i każdy wie, o co chodzi.
Nie ty jeden... Jego trzeba zlać, zwyzywać i zablokować : P Ja do niego siły nie mam -.-
Jeszcze cos... :D Jaki masz zamiar zrobic wynalazek? Jak sie bedzie zwal ?
Kurcze, bede cie przez caly czas zanudzac pytaniami. Dobra, dam sobie spokoj :-X
CZEKAJ, CZEKAJ ! Miales kiedys dziewczyne ? Znam taka jedna, co tez knuje, podac ci imie ? Chcesz wiedziec ? Ale to jest ona i za godzine bieze... eee trzeba sie jej zapytac. Nie ni, zart ;) Ty powinienes zatrudnic naukowca ! Bedziesz planowal, a on lub ona bedzie robic wynalazki....
1.Od jakiegoś czasu nie mam żadnych pomysłów na wynalazki i ich nazwy.
2. Możesz zadawać tysiące , a nawet miliony pytań dziennie:)
3.Nie miałem nigdy dziewczyny.
4. Może wezmę to pod uwagę,ale dopiero wtedy kiedy będę mieć jakiś pomysł na kolejną zemstę:)
Gdybyś miał komuś wypruć flaki, to kto to najpierw byłby?
*sorrki za dziwne pytanie, ale nie wytrzymam ;)*
Czy mi się wydaje ,czy inspiracją do zadania tego pytania był jeden z postów n00bersa? Pisał coś o wypruwaniu flaków.
Chyba byłby to Parker.
Wyda Ci się to dziwne, ale... nie.
Moją inspiracją były własne myśli. Heh ;).
Dlaczego akurat Parker?
1.Fakt ,troszeczkę dziwne.Zwykle n00bers myśli o flakach ,krwi itp.
2. Bo jest wredny .
To nie był ani komplement,ani coś przeciwnego. To było tylko zwykle stwierdzenie faktu.
Jeden powiadasz? Przecież ja CIĄGLE piszę o mordowaniu, bebeszeniu, dekapitacjach i innych tego typu rzeczach. Dzień bez wspomnienia o bezsensownej przemocy, to dzień stracony.
Ale raz pisałeś DOKŁADNIE o tym. Wiem przecież, że cały czas gadasz tego typu rzeczach.
Czy chciałbyś być psychopatą?
Czy odrzuca cię widok wnętrzności, krwi, etc?
Czy straciłeś oko, czy tylko wzrok?
Jakie filmy lubisz oglądać?
Oglądasz jakiś serial?
Czy to prawda, że nie będzie cię w filmie?
I jeszcze jedno.
Dlaczego w "Powrocie" zachowałeś się jak amator i nie upewniłeś się, że Skipper zginie? Nie lepiej było walnąć w niego z jakiejś broni, zamiast mówić, że "utonie"?
1. Jakoś tak wyszło.
2. Przecież w końcu wystrzeliłem w jego kierunku rakietę likwidującą arcywrogów. I nie mówiłem, że utonie,tylko ,że zapomni jak się pływa.
1. Raczej nie.
2. Troszkę. Ale twoje opowiadania są nawet fajne.
3. Gdybym stracił tylko wzrok,raczej nie miałbym takiej blizny.
4. "Piraci z Karaibów", "Harry Potter" ,"Władca Pierścieni" itp.
5. Seriale w większości są bardzo nudne. Zazwyczaj przedstawiają człowieków,którzy siedzą w jednym pomieszczeniu i gadają o czymś nudnym.
6. A skąd takie informacje? Wątpię by były prawdziwe.
1. A czemu? Wiesz, że tacy mają większy iloraz inteligencji? Nic ci nie ujmuję, tylko tak mówię.
2. Heh, dzięki za komplement ;P
3. A ja wiem? Oko jest trochę głębiej, od reszt twarzy, nieprawdaż?
5. Ale jak sam powiedziałeś 'w większości'. Zdarzają się naprawdę genialne seriale.
6. Tak słyszałem od ywogerezs.
1. Ale są też uważani za mniej normalnych.
2.Nie ma za co:)
3.Być może.....
5. Ale ciężko na taki natrafić. Zwykle w TV lecą tylko same nudne seriale lub głupie seriale.
1. Ciebie to i tak niewiele osób uważa za normalnego ;P
3. Wiedziałem.
5. Polecam Grę o Tron. Długo się rozkręca, ale naprawdę warto obejrzeć.
1.Ale jakieś pewnie się znajdą:)
5. Coś o tym słyszałem.Może obejrzę w najbliższym czasie.
1.Gdybym dostał zaproszenie to może bym przyszedł.
2. Zniszczyć ceremonię? To by było trochę dziwne......
A ty byś się cieszył gdybyś miał w swojej rodzinie swojego wroga? Raczej nie. Więc nie zadawaj pytań, na które jest tak oczywista odpowiedź.
Tak. Cieszyłbym się, bo wtedy z automatu trudniej byłoby nam byc wrogami, a łatwiej sie zakumplować. Trzeba myśleć długofalowo, Bulciu drogi.
Lepiej nawet nie próbować, bo jest to z góry skazane na porażkę ;P
Ale jeśli komuś się uda, to dozgonny szacunek xD
Ostrzegam, że po tym pytaniu możesz dostać ataku padaki, lub czegoś gorszego. Ostrzegałem, żeby nie było
Przecież to jego siotra ! Co to ma być za pytanie ?! Zaraz, zaraz ! Chyba, że my o czymś nie wiemy ? O.o Jestem ciekawa co no to Doktorek : D