Robimy historyjke zwiazana z pingwinami. Kazdy pisze kawalek zdania, a nastepna osoba kontynuuje. To ja zaczynam.
Kowalski i Marlenka szli przez zoo, kiedy nagle.........................
Ząb (?!) Kowalskiego dla Doris (?! x2). Kowalski pobiegł w te pędy za nim, a pozostałe pingwiny...
wymyślił nowy plan odbicia Skippera ku zdziwieniu wszystkich jego nowy wynalazek ...............................
wszyscy pobiegli w stronę Hansa i szczęśliwie go.................................
Marlenka, trzymająca w rekach swoją kolorową piłkę. Po czym rzuciła nią w Kowalskiego, który...
Pingwiny krzyknęły do niego: "Żyjesz?!" "Tak!" "To czemu cię nie widzimy?" "Bo ciągle spadam!!!" Z tej okazji...
Król Julian postanowił urządzić przyjęcie(?!)i sobie poszedł,a cała reszta...
Bumerangu z Australii(?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!Chyba zacznę wcześniej chodzić spać...)...
...szybko policzył, że jak pingwiny zrobią łańcuch, to gdy on podskoczy dosięgnie. Więc pingi (uratujcie go pliiiis!!!).....
Nie zgodził się na to,albowiem nie było czasu na niepotrzebne działania,tak więc...
Która ukradła samochód pingwinów,i pędziła teraz w nieznanym nikomu kierunku,aby...
Morth skoczył na głowę Szeregowego ( xD nie wiem skąd on tam, ale nie ważne)..
Przywiązał go do koła tortury, by rzucać w niego nożami (ja pieprzę, za dużo cukru -,- )...
ale pingwiny juz wcześniej miały przygotowany plan by wszystko naprawić i............................
wiewióra niszcząc jego laboratorium i wtedy wiewiór krzyknął że...........................................
... niszcząc laboratorium uruchomili reaktor termojądrowy (taki sam jak u pingwinów).