Robimy historyjke zwiazana z pingwinami. Kazdy pisze kawalek zdania, a nastepna osoba kontynuuje. To ja zaczynam.
Kowalski i Marlenka szli przez zoo, kiedy nagle.........................
Stał sie kim w rodzaju Hulka i rozpiździł wszystko wokół w drobny mak. Skipper powiedział że nie daruje mu tego że wylał cały zapas kawy i w napadzie szału...
Wziął się zamknął w toi-toiu (biedak z rozpaczy zapomniał jak tam śmierdzi). Skipper...
chciał się powiesić, ale Szeregowy mu nie pozwolił. Po chwili, ponieważ to była robota Kowalskiego, Hans wybuchł. Kowalski...............
zaczął tańczyć z radości, że jego wynalazek działa, lecz po chwili Has wyszedł z chmury dymu i...
W akcie desperacji zaczął rzucać w pingwiny żwirem,po czym się poddał i sobie poszedł,a pingwiny postanowiły wrócić...
do bazy zastały tam Morta robiącego pranie (wtf) i Maurice'a, który.....................
Opracował nowy plan p.t. "Zniszczę wreszcie te głupie pingwiny, buhahaahhahahahaaaaaaakuuurrdeeeeewwwoorrrdddmmmiiissssiiięęęęęzzzzaaaawwwiiiiee esssiiiłłłłłłłłłłł", który polegał na....
(Prawie spadłam z fotela czytając to,co w nawiasie...xd)
A udał się tam w celu...
Rzucać nimi w kaczki (?!?) gdy nagle pewien ktoś (byle nie dziobak, plizzzzzzz)...
Rower (?!?!?!?). Postanowił nim pojechać do mamy kaczki żeby ją przeprosić ale tak się złożyło...
Po czym kolejne 3 miesiące oddział trzymał go dla jego własnego dobra w pokoju bez klamek,a gdy już z niego wyszedł,wówczas...
Kowalski zaczął pracowac nad nowym wynalazkiem o nazwie "Przepraszacz Kaczych Mam 3000"...
Jedyne, co robil to pisanie wierszy dla doris. Pingwiny postanowily siegnac po ostateczne wyjscie i wezwaly krola........ :)
Juliana ktory powiedzial ze nie bedzie pomagal zadnym smerdzacym pingwinom , chyba ze......
Luuuuuuuuuuudzie;) załóżcie 2 wątek proszę was, bo przez przypadek kliknąłem kiedyś zeby to obserwować i m icały czas teraz przypomnienia zawalają profil i skrzynke mailowa;)hahaha a nie moge przestać tego obserwować:P nie wiem czemu:/ hmm? prosze Was;)
1.To samo uczyniłam z jednym tematem...
2.Na przyszły raz będziesz uważać!Szkoda bardzo,że przez czyjeś niedbalstwo kwestii klikania będziemy zakładać nowy temat.Bo wielka szlachta chce!>_<
przecież proszę a nie rządam :P i proszę mnie od szlachty nie wyzywać:P a to tyle roboty przy zakładaniu rzeczywiście;) czemu tak agresywnie odrazu?:P
Przepraszam,uniosłam się,ja niestety tak mam...
Muszę z tym jakoś walczyć,ale wyrobiłam w sobie takie zachowania przez sześć lat poniewierki w podstawówce...
Bywa!
Nie martw się,mam podobnie z tematem,w którym mnóstwo ludzi się udziela...Zacznij pisać w tym,a gdy już się wkręcisz kolejne powiadomienia będą cię<możliwe>cieszyć!:d
Udzielałem się wcześniej ale... znudziło mi się;)haha może Wam kiedyś też sie znudzi:P
Chciał zabić Szefa,żeby poprawić sobie humor,ale pingwiny katapultowały go do Chin,więc...