Robimy historyjke zwiazana z pingwinami. Kazdy pisze kawalek zdania, a nastepna osoba kontynuuje. To ja zaczynam.
Kowalski i Marlenka szli przez zoo, kiedy nagle.........................
Szeregowy popłakał się, a po chwili wyrwał z nerwami wynalazek Kowalskiego i roztrzaskał na kawałki. Podszedł do cząsteczek jednorożca, zaszlochał. I rzucił piorunujące spojrzenie w stronę Kowalskiego. Kowalski...
wnerwił się na szeregowego za to że roztrzaskał jego wynalazek i zaczęli się bić (?!) wtedy Skipper....................
dostał ataku i zaczął biegać po zoo i opętańczo krzyczeć. Skipper postanowił........
dostał szału i rzucił się z pięściami na Szeregowego, a Szeregowy na niego. Nagle przyszedł Skipper i ...
Bulgota bierze Skipper a zgraję królików mutantów Kowalski i Rico, Szeregowy miał odwrócić uwagę od.................
jeszcze bardziej pragnął zemsty na pingwinach. Pingwiny zaatakowały, a gdy pokonały zgraję królików mutantów Bulgot zaczął się śmiać głośno. Okazało się, że...
Ich skora byla napromieniowana (?!i i teraz pingwiny sa zarazone choroba.........
binowacyjno-promieniową (What the.....) Bulgot śmiał się w głos ale nie zauważył że odtrudkę okradł .........................
Kozaczyl sie ze to on wygral ,Skipper szybko powiedzial aby mu oddal bo jest zatruty Julian sie zgodzil ale pod jednym warunkiem............
Skipper nie mial wyjscia sie zgodzil na propozycje Juliana,a wiec dal im odtrudke i..................
Pokonany Bulgot zaprzysiagl zemste za zrujnowanie kolejnej Zemsty i odlecial ,Julek............
Jaral sie tym, ze ma nowych sluzacych i tanczyl konge. Rico sie wkurzyl i wyrzygal..............
Auto którym wszystkie pingwiny uciekły ,Julek za nimi krzyczał...................
że hańba im, bo nie dotrzymują obietnic. Szeregowy miał wyrzuty sumienia, bo..................
Przecież obiecali,tak więc Skipper<podobnie jak w"Nocy Wezuwiuszów">wzruszył się i zawrócili...
W strone julka. On sie ucieszyl, ale skipper go minal i pojechal do starbucksa, by..........
Julian postanowił im nie dać spokoju i za nimi pójśc bo jednak zakład to zakład Moris i Mort.......................
przeszkodziły im w powstrzymaniu Juliana przed ...............
Sory rozkojarzony jestem po nauce z Niemca xD
Podążaniem za pingwinami,a w efekcie...
<Nie dziwię się-i dlatego wybrałam hiszpański!>
ninja-krewetki znokautowały Maurica i Morta a póżniej ruszyły w pogoń za Julianem który............
Nom nienawidze czasu przeszłego Perfect
biegnącego w ich stronę Juliana krzyczącego ,,Wracajcie! Wisicie mi jeden tydzień w posługach !!!!" Skipper zauważył za nim również...................
Rzucily sie lemurowi na pomoc, bo ten znalazl sie na lini ognia. Julian byl caly w zacieszach, bo myslal.............
szybko się zorientował, że grozi mu nie bezpieczeństwo. Zaczął się szamotać nerwowo a Pingwiny...
Probowaly go ogarnac. W dzikich konwulsjach (?!) julian walnal szeregowego i..........
dzięki zamieszaniu trafił w Juliana. Okazało się, że ów promień lasera powoduje...
Ups, sory. To nie tak miało być. Jednak Kowalski zrobił coś z owym laserem tak że teraz sprawiał że cel stawał się...