PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ponieważ tam się miejsce skończyło 2 godziny temu, podsumowanie zrobię za godzinę, tutaj jeszcze osoby które chciały zagłosować (a jeszcze dziś tego nie robiły) na zagrożonych mają chwilę czasu :P

Tak więc.... Juliet czy Dan? Kto ma odpaść?

ocenił(a) serial na 8
Taylor_Momsen

Chuck - bo jest górą lodową, z dobrym serduszkiem.

ocenił(a) serial na 10
guzjel

Chuck - za jego wrażliwość ukrytą po maską gbura

papergirl121

Chuck - za jego teksty, opanowanie i że pomimo wszystko kochał Blair

ocenił(a) serial na 10
olaor

Choć w 4 sezonie dużo fajniejszy jest Dan, to za pierwsze trzy mój głos daję Chuck'owi. Za jego intrygi, uczucia do Blair i poczucie humoru w pierwszych sezonach...

dagusia_bojar

Chuck, za to, że najwięcej wnosi do serialu i jest świetną postacią.

ocenił(a) serial na 10
Olka889

Chuck - bo tworzą świetną parą z Blair. Czym byłby ten serial bez Chucka Bassa?;)

użytkownik usunięty
elitarna21

Nate - bo jest normalny

ocenił(a) serial na 10

Georgina - ponieważ jest bardzo złożoną postacią. Mimo, iż występuję rzadziej niż Chuck, Dan czy Nate, zawsze wokół jej osoby dzieje się na prawdę wiele, jest nieprzewidywana, i co to dużo gadać - niesamowita. Uważam, że zasługuje na finał, zawsze jest taka sama- nie zmienia się jak chociażby Chuck - najpierw fajny chłopak, a teraz - sorry - gówno a nie człowiek, ona zawsze jest taka sama. G. ma charakterek - jak trzeba umie pokazać pazur, gdzie jest miejsce danej osoby, ponadto pomijając tekst o którym pisał Sajmonnn, sposób w jaki się zakwaterowała do jednego pokoju w akademiku z Blair był bezkonkurencyjny... :)

ocenił(a) serial na 10
ega1964

Georgina - bo ma kobita jaja i wie jak sobie ustawić ludność ha ha ha

Sajmonnn

Nie chodziło mi o to, żeby Cię w jakikolwiek sposób urazić Sajmonnn. To nie ja zarzucałam Ci, że jesteś niekonsekwentny itd.. Nic do Ciebie nie mam. Po prostu ze zwykłej ciekawości sama chciałam sobie podliczyć głosy. A że wyszły mi inne wyniki niż Tobie, to to napisałam, czy to żle? Żeby było jasne nie kontroluję Twojego podliczania głosów, bo nie chce mi się tyle liczyć. Szczerze mówiąc podziwiam Cię, że chce Ci się robić te wszystkie konkursy na bohatera, bo ja zwariawałabym podliczając te wszyskie punkciki :) A więc ok :) Teraz mogę uznać temat za zamknięty.
Co do Taylor Momsen uważam, że cudownie śpiewa, mam nawet jej płytę :) Jest świetną piosenkarką i życzę Jej jak najlepiej w tej branży. Taylor jako Taylor jest spoko, ale Taylor jako Jenny jest wkurzająca :)

CHUCk - bo dzięki Blair zmieniał się na lepsze. Ma świetne teksty, głos, spojrzenie. Jest sarkastyczny. Zawsze dostaje to czego chce. No i oczywiście za typowe dla niego I'm Chuck Bass :)

ocenił(a) serial na 10
natalia_2

Georgina - zawsze pojawia się wtedy kiedy nikt się jej nie spodziewa, zawsze coś namiesza, zawsze wywoła jakąś aferę i zawsze po tej aferze znika żeby znów pojawić się w najmniej spodziewanym momencie :D

sylwia_371

Chuck, bo według mnie jest najlepszą postacią. Uwielbiam go z 1,2 i 3 sezonu.

blair_929

Chuck - jest świetny w związku z Blair i w ogóle rewelacyjny.

ocenił(a) serial na 10
monaa339

Chuck- za osobowość i jego uczucia do Blair. Teraz preferuję Dana, ale na względzie mam Chucka z 1 i 2 sezonu:-)

ocenił(a) serial na 10
asia576

Głosuję na Georginę - bo zasługuje na finał, zawsze jak się pojawia dzieje się cos wielkiego, niespodziewanego :-P potrafi rozkręcić nieźle akcję

ocenił(a) serial na 10
wiecu

Chuck - obok Dana, najlepszy z tej trójki bohaterów. Cenię go za jego humor i ciekawą osobowość.
Nate jest nudnawy a Georginy nie trawię. Zagłosowałabym na Dana ale widzę że ma małe szanse więc wspomagam Chucka.

ocenił(a) serial na 10
marilynqueen

Georgina - za jej nieprzewidywalność, oryginalność, nietuzinkowość, pomysłowość.
Ogólnie uważam, że jest jednym z koni napędowych tego serialu... Gdyby nie Ona, gdyby nie Blair, gdyby nie Jenny - ten serial byłby nudny.

Nikt nie głosuje na Dana ani Nate'a??? :O

nattya88

Georgina - jest rewelacyjna, ma fantastyczną osobowość, bez niej jest nudnawo...

ocenił(a) serial na 10
nattya88

ja bym głosowała na Dana bo go uwielbiam ale z tego co widzę walka finałowa rozegra się w tym przypadku między Georginą a Chuckiem więc musiałam opowiedzieć się za którymś z nich :)

ocenił(a) serial na 10
marilynqueen

A ja uważam, że to błędne myslenie. każdy powinien głosować na faworyta swojego, moja z tej czwórki jest akurat Georgina, ale gdyby był nim np Nate - głosowałbym na niego :) ale Twój wybór

Georgina, ponieważ kocham ją za wszystko co robi w tym serialu, jest bezkonkurencyjna!!!

ocenił(a) serial na 10
matteusss

Chuck - już uzasadniałem ale napiszę jeszcze raz że koleś ma ciekawy sposób bycia i pewność siebie. Do tego potrafił otworzyć się Blair i zmienić się dla niej.

ocenił(a) serial na 10
matteusss

Głosuję na Georgine bo jest bardzo barwną postacią, ma świetne teksty i nie lubie pozostałych bohaterów...

buuu_

Chuck bo jest baardzo oryginalny i uwielbiam go!

ocenił(a) serial na 10
matteusss

szczerze mówiąc to uwielbiam i Dana i Chucka, każdego na swój sposób. Ale patrząc jak układają się wyniki postawiłam na Chucka i jak większość chyba głosujących mam na uwadze głownie 1 i 2 sezon w jego wykonaniu. Bo 4 należy tylko do Dana :D

ocenił(a) serial na 10
marilynqueen

Chuck - bo przez długi czas był moim ulubionym bohaterem i wierzę że scenarzyści przywrócą jakimś cudem jego postać do poprzedniego stanu rzeczy.

ocenił(a) serial na 10
KatherinePierce87

Georgina jest bardzo ciekawą i intrygującą postacią, zawsze kiedy się pojawia wnosi do serialu wiele ciekawych wątków a gdy tylko znika zaczyna wiać nudą... zasługuje na ten finał bardziej niż Chuck, Dan i Nate

areek_

Georgina - nie lubie Dana i Chucka i uważam że zasługuje na finał bardziej niż oni...

ocenił(a) serial na 10
areek_

Chuck- ocenię go za dwa pierwsze sezony gdzie był naprawdę super. Później niestety się zeszmacił, ale sentyment pozostał. Gdyby nie te sezony zagłosowałabym na Dana który jest teraz wspaniały i to dla niego oglądam nadal ten serial:) Ale Chuck wcześniej był rewelacyjny i wnosił więcej niż Nate i Georgina razem wzięci:D

ocenił(a) serial na 10
bella_elena

Georgina ponieważ jest jedną z najciekawszych postaci serialu. Zarówno Dan jak i Chuck nie zasługują na finał... Dan zawsze taki nijaki, Chuck chodząca wredota, a G. nawet w swojej wredocie jest urocza

ocenił(a) serial na 10
carolineforbes

A głosuję na Georgine - bo jest the best, sorry ale sądzę, że Dan, Chuck i Nate są duuuzo nudniejszymi postaciami i nie wnoszą tyle do serialu co ona

ocenił(a) serial na 10
i_love_taylor_momsen

Chuck-mimo że jest łajdakiem to miał w przeszłości wiele pięknych scen, bez których serial byłby niczym. Swoją osobowością zgniata Georginę .

elizabeth1087

Chuck- za wszystko co było wcześniej, wszystkie jego wzloty i upadki z Blair oraz ten wrodzony sarkazm i poczucie humoru

ocenił(a) serial na 10
delenaforever

Głosuję na Chucka. Wydaje mi się że zasłużył na miejsce w pierwszej trójce. Zwłaszcza za pierwszy sezon w którym był moim ulubieńcem. I za noszenie fioletowej marynarki + żółte spodnie i muszka :D

ocenił(a) serial na 7
vampirediariesfan

Chuck, za jego genialne teksty i pewność siebie.

ocenił(a) serial na 10
Irysa

Chuck-za jego związek z Blair, za jego charakter i poczucie humoru. I nieśmiertelne "I'm Chuck Bass" :D

ocenił(a) serial na 10
evangelline21

Chuck- za jego ,,I'm Chuck Bass", poczucie humoru i to jak unosi brew, gdy mówi swoje teksty!

evangelline21

Chuck - wczoraj uzasadniałam ale napiszę jeszcze że jest rewelacyjny pod każdym względem, ma charyzmę i osobowość :)

ocenił(a) serial na 10
anneandkatherine

wczoraj był Chuck dziś głosuję na DANA . Za to że mnie rozśmiesza i jest naprawdę uroczy :)

ocenił(a) serial na 10
nina_p7

Głosuję na Chucka! Dlatego że nie wyobrażam sobie serialu bez niego i bez jego tekstów.

ocenił(a) serial na 8
alessandranowak

Chuck - bo jest górą lodową, z dobrym serduszkiem.

ocenił(a) serial na 7
Sajmonnn

Chuck - za jego różowe skarpetki do białych mokasynów, czyli jednym słowem - za STYL.:)

Bardziej wnikliwe uzasadnienie napisałam wczoraj, więc nie będę się powtarzała.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Chuck- za jego styl ubierania się, czesania się i styl mówienia I'm Chuck Bass. W ogóle za wszystko. Bo on jest wspaniałą postacią i zdecydowanie zasługuje na finał.

urszulankaa

Chuck-uzasadniałam już. Powtórzę tylko że uwielbiam go za osobowość, klasę i to że jest jedyny w swoim rodzaju. Z resztą nie trawię Georginy i uważam że nie zasługuje na finał jako postać drugoplanowa, a Nate jest nudnawy:/

ocenił(a) serial na 7
ania__87

Chuck - bo kocham kiedy mówi I am Chuck Bass . :)

ocenił(a) serial na 10
xoxoNatalia

Chuck- za jego osobowość w 1-3 sezonie, miłość do Blair, klasę i wieczne ,,I'm Chuck Bass".

micha112213

Chuck, ogólnie za jego styl bycia i oryginalny styl w ubiorze oraz za to, że udało mu się uzewnętrznić swoje uczucia do Blair.

Magoria

Chuck - za ,,I'm Chuck Bass"

ocenił(a) serial na 8
olaor

Chuck, bo jest moją ulubioną postacią.

BeautyAndStupid

Georgina - jest rewelacyjna, ma fantastyczną osobowość, bez niej jest nudnawo...

ocenił(a) serial na 10
cocaine01

Chuck - bo bez niego ten serial nie byłby takim właśnie serialem.