Ponieważ tam się miejsce skończyło 2 godziny temu, podsumowanie zrobię za godzinę, tutaj jeszcze osoby które chciały zagłosować (a jeszcze dziś tego nie robiły) na zagrożonych mają chwilę czasu :P
Tak więc.... Juliet czy Dan? Kto ma odpaść?
A oto wyniki naszego głosowania na zagrożonych bohaterów:
Nate - 41 głosów
Georgina - 39 głosów
Tak więc... odpada Nate... :-( szkoda troche, bo on taki dobry chłopczyk, każdemu pomaga i ogólnie uczynny człowieczek xD
1,2,3... ?
6. Nate Archibald
7. Juliet Sharp
8. Dorota Kishlovsky
9. Vanessa Abrams
10. Serena van der Woodsen
11. Lily van der Woodsen
12. Ben Donovan
13. Eleonor Waldorf
14. Rufus Humphrey
15. Penelope
16. Eric van der Woodsen
17. Scott Ronsson
Jednocześnie przyspieszymy troszeczkę finał zabawy :-)
Jako, że Blair i Jenny od samego początku są faworytkami i okupują pierwsze dwa miejsce są automatycznie finalistkami konkursu. W finale musi wziąć udział trójka bohaterów. Wobec tego spośród pozostałej trójki ocalałych, tj. Dan, Georgina oraz Chuck wybieramy trzeciego/-ą finalistkę/-tkę konkursu :-)
Do niedzieli każdy raz dziennie oddaje głos na bohatera, który jego zdaniem powinien wkroczyć do finału i zmierzyć się z Blair i Jenny o zwycięstwo. Każdy głos MUSI być uzasadniony, głosy bez uzasadnienia będą anulowane. W niedzielę poznamy trzeciego/-ą finalistkę/-tkę i przez cały tydzień będziemy głosować kto ma zwyciężyć xD
Tak więc do roboty! Miłej zabawy ;-)
Georgina za tekst, który był moim zdaniem jednym z mocniejszych w tym serialu; do Blair podczas rozmowy telefonicznej" Tell the Jesus that the bitch is back" !! Rewelacja xD ogólnie uważam ją za złożoną i zaje*istą postać serialu, ma pazur i jak jest to się dzieje duuuużo i nie można narzekać na nudę :-)
Georgina, zawsze namiesza i dzieje się coś ciekawego z nią. Ten tekst również był świetny :) Poza tym jest bardzo nieprzewidywalna.
łeee trochę beznadziejnie, bo konkurs zwykle kończył się o północy o ile się nie mylę;p
Do tego wolałabym starą formułę...Musimy przyspieszać ten konkurs?
co racja to racja no ale cóż
Chuck- i tak jak lily, ocenię go za dwa pierwsze sezony gdzie był naprawdę super. Później niestety się zeszmacił, ale sentyment pozostał. Gdyby nie te sezony zagłosowałabym na Dana który jest teraz wspaniały i to dla niego oglądam nadal ten serial:)
Dan- za to że potrafi być prawdziwym przyjacielem, a w świecie tego serialu takich jak on nie ma.
Georgina - za jej nieprzewidywalność, oryginalność, nietuzinkowość, pomysłowość.
Ogólnie uważam, że jest jednym z koni napędowych tego serialu... Gdyby nie Ona, gdyby nie Blair, gdyby nie Jenny - ten serial byłby nudny.
Chuck-bo przez długi czas był moim ulubionym bohaterem i wierzę że scenarzyści przywrócą jakimś cudem jego postać do "życia"
Chuck- za to że tak uroczo kochał się w Blair w pierwszym i drugim sezonie :) Wiele wnosi do serialu.
Sajmonie trochę się pospieszyłeś z tym konkursem... I mam pytanie? Skąd będzie wiadomo kto zajął 4 i 5 miejsce? Skoro zasady konkursu się zmieniły?
Chuck- ja również przymknę oko na 4 sezon który w jego wykonaniu jest jak na razie kalpą i wspomnę wcześniejsze czasy, gdzie Chuck Bass był rewelacyjnym bohaterem
o matko nie pomyślałam:/ Już wiem skąd będzie wiadomo kto ma 4 i 5 miejsce;p pytania nie było ;)
Mam dylemat pomiędzy Danem a Chuckiem:/
No ale tym razem:
Chuck-mimo że jest łajdakiem to miał w przeszłości wiele pięknych scen, bez których serial byłby niczym.
Chuck - jest uroczym łajdakiem, który w trzecim sezonie był niemalże moim wyśnionym ideałem.
Mam pytanie. Głosujemy raz dziennie, tak? I za każdym razem mój głos musi być uzasadniony?
Georgina - uważam, że zasługuje na ten finał... jest jedną z moich ulubionych bohaterek, wiele wnosi do serialu, jest nieprzewidywalna i pomysłowa, nigdy nie wiadomo co nabroi...
Chuck- za wszystko co było wcześniej, wszystkie jego wzloty i upadki z Blair oraz ten wrodzony sarkazm i poczucie humoru
Drogi Sajmonnnie, nie chcę się czepiać wyników głosowania ale według moich obliczeń między Natem a Georgina jest remis a mianowicie po 41 głosów dla każdego.
A co do twojego glosowania
CHUCK - tak jak moi poprzednicy pisali za 1 i 2 sezon, za świetne teksty ( I'm Chuck Bass i nie tylko), za mimikę, wygląd no i charakter. Mimo że zimny i arogancki to jednak zakochał się w Blair. No i oczywiście bez Chucka Bassa serial byłby nudny.
Jest remis między Georginą a Natem, więc chyba poprzednią rundę należy przedłużyć o jakiś czas?
Ty to masz oko natalia_2 ;)
a poza tym skoro mnie tak skrzętnie sprawdzacie to może niech ktoś sam poprowadzi konkurs? To jest własnie powód dla którego chcę, aby ten konkurs się skonczył się szybciej niż w przypadku innych seriali... :( człowiek się stara, chce jak najlepiej, dobrej itd. a z każdej strony uczestnicy konkursu patrzą tylko,żeby naskoczyć i zlinczować... dziwny klimat
Sorry, jest remis - w związku z tym Nate dołącza do głosowania na finalistę...
Georgina - zawsze pojawia się wtedy kiedy nikt się jej nie spodziewa, zawsze coś namiesza, zawsze wywoła jakąś aferę i zawsze po tej aferze znika żeby znów pojawić się w najmniej spodziewanym momencie :D
Chuck-za to że jako jeden z nielicznych jest naprawdę złożonym charakterem. Złośliwy, wredny i wyrachowany ale też potrafi pokazać ludzką twarz, a nawet pokochać
remis nie remis wiadomo, że Nate może co najwyżej czyścić Georginie buty..... O_o
Głosuję na Georginę - bo wnosi o wiele więcej do serialu niż zepsuty do szpiku kości Chuck - jego podłość aż mu kipi z uszu, Dan-Chorągiewka(gdzie zawieje tam leci jak pies z wywieszonym ozorem) i Nate - "wymoczek", który jest tak nudny, że to woła o pomstę do nieba
Georgina ponieważ jest jedną z najciekawszych postaci serialu. Zarówno Dan jak i Chuck nie zasługują na finał... Dan zawsze taki nijaki, Chuck chodząca wredota, a G. nawet w swojej wredocie jest urocza
oj widać jak na tacy kto pisze z jednego konta no ale nic.
Chuck-bo jest najciekawszą męską postacią w serialu. Bez niego to już nie byłoby to samo. I podobało mi się jak nie raz z paczką przepędził Georginę z miasta.