PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108199
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ponieważ na poprzednim forum, kończy się miejsce, oto 2 część. Dopóki nie dobijemy do 1000 w tamtym temacie nie piszemy tutaj.

Liga Obrony Chuck'a!

Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodawać coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]

Członkowie:
1. Kilmenyy
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44
4. Alkamb
5. Karolina1
6. LeNa_
7. MotherChucker
8. Magoria
9. Carmelove
10. Mitenka
11. Blair__waldorf
12. Carmunia
13. Dzastulaa_
14. coconutP
15. Lise
16. ty? Możesz się jeszcze zapisać.
Ponieważ na tym forum gadamy nie tylko o Chucku, będzie tu także off-topics dla członków:)

Ja miałam oglądać SN ale zaczęłam ten film co leciał po Szkole Uczuć i oglądałam do końca .. tak wiec SN znów przepadło, zastrzelę się ;/ Powiedziałam sobie ze jutro pierwsze co zrobię jak wstanę to włączę i będę oglądać ;P
A teraz PLL ;D

użytkownik usunięty
alkamb

http://kwejk.pl/obrazek/284577/chuck,bass.html :D

Tak widziałam Chucka ;D Moja znajoma udostępniła na fejsie ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Toście się wczoraj rozpisały.. Przeczytałam oczywiście wszystko ;p Dzień zaczęłam od kliknięcia w pajacyka :) Dołączam się do tych dziewczyn, które się popłakały na Szkole uczuć... Były takie, nie?xD
Wiem, stwierdzicie, że oszalałam, że jestem tu o tej porze. Ale tak jakoś mi się wstało wcześnie ;d

ocenił(a) serial na 10

Ja byłam taką dziewczyną. A ja musiałam wstać o 8:40. rozumiecie to? 8:40... I to przez kogo? Przez to okropne dzecko, zwane moją siostrą...
btw. Kliknięte:)

ocenił(a) serial na 9
Lise

Oj tam ,oj tam , trzeba było sobie zatyczki załatwić na noc:P Ja własnie wstałam, ledwo... I idę brata na basen budzić . Więc raczej mnie nie bedzie trochę. Buuziaki

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

I jestem znowu sama... Chociaż i tak muszę wołać to gł€pie dziecko, aby przyszło... A i tak zatyczki nic nie dadzą, bo ona do pokoju włazi, i się kładzie ze mną lub szturcha...

Lise

Ej nie nazywaj swojej siostry "głupim dzieckiem" tylko doceń fakt, że ją masz. Serio.

Ja wstałam jakąś godzinę temu, ale dopiero się zebrałam i siedzę teraz z mokrymi włosami i właśnie zjadłam śniadanie.

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Mam 3 siostry. Ja też się godzinę zbierałam ale nadal śpię:P Dobra, leże w łóżku pod cieplą kołderką z laptopikiem na poduszce....

Lise

Ja mam brata i siostrę. I serio doceniam fakt, że ich mam. Chociaż często się kłócimy, to jak jest kryzys zawsze mogę na nich liczyć.

Muszę się jeszcze dziś przejechać do centrum i kupić sobie wreszcie krem z filtrem! Jak mnie to wkurza, że wszędzie muszę dojeżdżać. Eh...

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Chciałabym mieć brata... Albo i nie... Mam kuzynów, i nie chciałabym mieć takiego brata:P Ja nie muszę kupować kremu, bo nie przyda mi się teraz:) Sam desz i deszcz:P Ja też muszę dojeżdzać do Krakowa

Lise

Ja jutro w nocy jadę do Grecji. Właśnie piszę listę rzeczy, które muszę wziąć. Wieczorem zacznę prasować, jutro się pakować. Jak ja tego nienawidzę.
Ja mieszkam w małym mieście, ale mieszkam na jego obrzeżach i o ironio, mieszkając w tak małym mieście muszę dojeżdżać do centrum, liceum i w ogóle.

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Ja na szczęście mam szkolę i gimnazjum bliziutko. Na nogach idę codziennie. Do liceum na bank będę dojeżdzać. Ja mieszkam na wsi, więc w ogóle.

Lise

No to podstawówkę i gimnazjum też miałam blisko, tylko odkąd poszłam do liceum no to muszę dojeżdżać. Ale jeszcze rok i przeprowadzam się do Krakowa ;p

ocenił(a) serial na 10
Magoria

To może się spotkamy:P A co macie w planach studiować?

Lise

Najprawdopodobniej Inżynierię Środowiska, ale czy dojdzie to do skutku okaże się za rok.

Lise

Ja wstałam godzinę temu ale czytałam Pamiętniki ;)
Ja mam brata i choć jest czasem denerwujący to po prostu go uwielbiam, z nikim nie jestem w stanie czasem się tak pośmiać jak z nim.
Kremu z filtrem ci u mnie dostatek ale co z tego że się wysmaruje jak i tak potem umieram bo nie mogę na placach leżeć XD
Idę teraz coś zjeść i wreszcie po wielu ciężki próbach obejrzę SN!! Nic mnie nie powstrzyma...!!!

użytkownik usunięty
Magoria

Widzę, że rozmawiacie tutaj o wszystkim i o niczym. Mogę się dołączyć?

O ile jesteś fanką Chucka to owszem ;d

użytkownik usunięty
Magoria

I`m Chuck Bass - jeśli o to pytasz ;)

Witamy ;DD

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Czyli rozumiem, iż się przyłączasz don ligi? Jeżeli tak, to nas już 17 jest:)

użytkownik usunięty

Jedno zdanie i już jesteś w naszym gronie xD

ocenił(a) serial na 10

Chyba tak:P

ocenił(a) serial na 10
Lise

btw.
http://chuckandblair.org/images/moments/season02/001.jpg
http://chuckandblair.org/images/moments/season02/002.jpg
http://chuckandblair.org/images/moments/season02/003.jpg
http://chuckandblair.org/images/moments/season02/004.jpg

Lise

Aktualna lista członków LOC'u ;D

1. Kilmenyy
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44
4. Alkamb
5. Karolina1
6. LeNa_
7. MotherChucker
8. Magoria
9. Carmelove
10. Mitenka
11. Blair__waldorf
12. Carmunia
13. Dzastulaa_
14. coconutP
15. Lise
16. DreamsAreMyLife
17. mojapleckobieta

Trzeba co jakiś czas dodawać bo kto potem będzie przyglądał 20 stron żeby ogarnąć kto się przyłączył ;P

ocenił(a) serial na 10
alkamb

ty:P Jak mam przestać oglądać te filmiki? Pomóżcie!!!

" Blair Woldorf: W sumie to cię nienawidzę.
Chuck Bass: Nigdy nikogo nienawidziłem bardziej.
Blair Woldorf: Każdy nerw w moim ciele jest naładowany nienawiścią.
Chuck Bass: Pali się we mnie otchłań nienawiści, gotowa, by wybuchnąć.
Blair Woldorf: Więc zgadzamy się?
Chuck Bass: Zgadzamy.
(SEX PIANO)"

użytkownik usunięty
Lise

Weź mi tu nie pisz takich rzeczy, przypomina mi się,że oni nie są razem xD
Okej, ja spadam, jeszcze raz na zakupy ;p może dzisiaj coś znajdę :)

ocenił(a) serial na 10

Hehe:P Zaraz znowu coś umieszczę:) Czy ty po raz 3 idziesz? Ciekawe, czy coś przyniesiesz:P

ocenił(a) serial na 10
Lise

" (...) Rufus: Tym razem więcej szczegółów?
Dan: Tak, o ile to niezbędne, ale tak.
Rufus: To dobrze, bo widziałem jak rozmawiasz z Blair i omal nie dostałem zawału.
Dan: Jak to?
Rufus: To byłoby szaleństwo, gdyby twój sekretny związek dotyczył kogoś takiego jak Blair Waldorf.":P To nie o Chucku, ale o Blair, a Blair = Chuck:D

Lise

Ja już się z tego wyleczyłam. Kiedyś miałam większą fazę na oglądanie tego. Teraz jakoś niespecjalnie ;p

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Ja jeszcze nie:P ALbo filmiki, albo cytaty.
"Nate: Serena, my też nie jesteśmy święci.
Blair: To prawda. Uprawiałam seks z Chuckiem na tylnym siedzeniu jego limuzyny. KILKA RAZY.
Nate: Uprawiałem z tobą seks na weselu, gdy byłem z Blair. RAZ.
(wszyscy patrzą na Chucka)
Chuck: Jestem Chuck Bass."
Nie no, Chuck is the best:P

użytkownik usunięty
alkamb

Na razie będę się raczej przyglądać. Dopiero zaczynam moją "przygodę" z Plotkarą. Pozwólcie, że będziecie moimi Mentorkami ;)

ocenił(a) serial na 10

Na którym odcinku jesteś? Ja obejrzałam 4 sezony w tydzień::P Nie mogę w to uwierzyć do tej pory...

Lise

Aż tak to nie szalałam. Mi 3 sezony zajęły niej więcej 3 tygodnie. A 4 oglądałam już na bieżąco.

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Nie no, ja zaczęłam w wakacje(te). Tak mi się spodobało, że do 1 w nocy siedziałam... Ah, te czasy...

użytkownik usunięty
Lise

Nie będę kłamczuchą i powiem, że teraz zaczynam dopiero pierwszy sezon. Koleżanka poleciła mi Plotkarę. Mówiłą, że to jak narkotyk. Z braku laku chcę spróbować tego, a nie innego:)

Więc życzę miłego oglądania. ; )) Ale żeby nie było, że pod koniec 4 sezonu nagle staniesz się fanką Dana ;p

ocenił(a) serial na 10

Ja też polecam ten serial:)

Lise

Ja spadam. Za niedługo mam autobus, a jeszcze muszę się zebrać i pójść na chwilę do koleżanki.

ocenił(a) serial na 10
Lise

Witam !!
Działo się tutaj coś ciekawego od wczoraj ? Omineło mnie coś ważnego ??

ocenił(a) serial na 10
DreamsAreMyLife

Dołączyła nowa osoba:) A tak, to chyba nic:P

ocenił(a) serial na 10
Lise

To dobrze, jak tak czytam to wszystko to zastanawiam się czy ktoś tutaj w ogóle śpi ? hehe
Cały czas ktoś pisze :)

ocenił(a) serial na 10
DreamsAreMyLife

Nie no, śpimy:P Znaczy się, ja śpię, a jak inne osoby to nie wiem... Ogólnie to dużo piszemy :D

ocenił(a) serial na 10
Lise

Zauważyłam, ale to dobrze... bo na niektórych forach jest tak pusto i cicho a tutaj widać że są wspólne tematy i jest o czym pisać, nie tylko o Chucku :)

ocenił(a) serial na 10
DreamsAreMyLife

Zgadzam się. Ja czytałam gdzieś, że to najmilsze forum:)

użytkownik usunięty
Lise

Padło pytanie o to czy 3 raz dzisiaj byłam za zakupach. TAK!;p Ale dzisiaj tylko w takim jednym h&m, w którym dawno nei była, w samym centrum Katowic. Jestemz siebie dumna, ani razu nie spojrzałam na buty. Okej, może raz, ale od razu się opanowałam ;p A dziś kupiłam tylko sukienkę, spodnie i marynarkę :)

Ja kupiłam sobie bluzkę i wreszcie upragniony krem z filtrem, o którym gadam od tygodnia! Jeju czeka mnie pakowanie, jak ja tego nie lubię. Ale już prawie skończyłam listę rzeczy, które muszę ze sobą zabrać. Jedna czwarta sukcesu. ;d

użytkownik usunięty
Magoria

Już prawie skończyłaś, haha xD W każdym razie życzę powodzenia. Czy u was też tak leje? Jestem cała mokra, bo musiałam wracać autobusem z zakupoów, a z przystanku idę jakieś 10 minut...

U mnie mży, ale chłodno ogólnie jest. W ogóle rozbawiły mnie babki na przystanku. Kiedy to dopiero drugi dzień takiej pogody, wcześniej słońce grzało cały czas. A jedna do drugiej "Ojej takie zimne to lato, ciągle pada, ojej", a druga "To prawda ani jednego ciepłego dnia". No chyba żyjemy w innym świecie ;p