PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108498
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chuck'a!

Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodajemy coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4.Jeśli się z czymś zgadzamy mówimy ‘Amen’

Członkowie:
1.Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP
15.Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta - Agata

Zarządzania :
1. Cały czas szukamy nowych chętnych do rozmowy fanów Chuck’a. Nie bój się pisz!
2. Jest to temat Off-topowy w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Codziennie klikamy pajacyka : www.pajacyk.pl
4. Kiedy przyłączasz się do LOC – Przedstaw się ;)
5. Przyłączając się do LOC-u wiedz, ze to nie tylko pusta deklaracja, udzielamy się! :D
6. Zdjęcia, animacje, filmiki z Chuckie mile widziane ;)

ocenił(a) serial na 8
Lise

Cześć Kochane, troszkę mnie nie było. Tak w skrócie, coś ciekawego? ;)
Miłego wieczoru!
http://images2.fanpop.com/images/photos/4400000/Chuck-Bass-chuck-bass-4455982-70 0-300.jpg
<3

ocenił(a) serial na 9
Lise

Kto to jest Mimi ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

o właśnie, dawno nie było Chucka ;p

użytkownik usunięty

+ odsyłam was do tego co napisałam w temacie żałosne intrygantki, jeśli możecie też wyślijcie donos ;) bo dosyć już mam tego kolesia ;)

ocenił(a) serial na 9

ten gośc jest psychiczny

użytkownik usunięty
fusiatko44

nie da się ukryć

ocenił(a) serial na 9

Ja na prawdę nie wiedziałam ze tacy ludzie jak on isteniją ...
I co Kasia kiedy wyruszasz na polowanie ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja też nie, obyśmy takich nie spotkały w swoim życiu ;p w internecie to pół biedy.

Na razie poszukuje internetowo-telefonicznie, ciężko się wyrwać z pracy tym bardziej że dla mnie podróż do Poznania to jakieś 4h pociągiem, a teraz są jakieś straszne opóźnienia z tego co wiem od znajomych.

ocenił(a) serial na 9

A w tych telefoniczno internetowych jakiś postęp widać ? :)
Nie no jak bym takiego spotkala to bym mu chyba coś zrobiła , ten z forum gada jak jakiś opentany

użytkownik usunięty
fusiatko44

Właśnie nastąpił, w czwartek mam obejrzeć mieszkanie ;p

ocenił(a) serial na 9

wow , czyli szykuje sie podróz do Poznania :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Niestety.. moja kolezanka dziś jechała od 13 do 21... koszmar ;p

ocenił(a) serial na 7

To po 'oględzinach' napisz, jak ci się podoba;)
Co do tego 'człowieka' to wysłałam chyba dwa donosy, trzeba zaczekać trochę, żeby sprawdzić, czy usuną. Zresztą, jak nie usuną to trudno - jego wypowiedzi bardziej go poniżają niż nasze...

użytkownik usunięty
Karolina1

Dokładnie ;p
Pewnie, napisze :)
Wracam do biografii Coco, chcę dziś skończyć, miłego wieczoru :)

ocenił(a) serial na 7

I nawzajem;)

użytkownik usunięty
alkamb

A ja właśnie wróciłam... Jestem tak padnięta... Grałam przez prawie 3 h w siatkę bez przerwy... A to tam u was? Co robicie?:)

ocenił(a) serial na 9

Ale to jest ten dobry typ zmęczenia , chciałabym tak bo mnie juz kości bolą od nic nie robienia . Trzeba się na basen wybrać .
A co do tego gościa to nie wiedziałam co napisać tam w zgłoszeniu ale cos tam napisałam .
Oglądałyście Magdę M kiedykolwiek ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

No jasne! Wstyd się przyznać, ale kochałam się w Korzeckim xD

ocenił(a) serial na 9

A co ja nie ? :P Ja sie wychowałam na tym serialu prawie. Mam z nim nawet swoją historię , bo jak on był to ja jeszcze mała byłam i nie pozwalali mi go oglądać , a wtedy jeszcze mieszkałam w mieszkaniu i mój pokój był na przeciwko pokoju z telewizorem i jak rozłożyło się łóżko to było go widać . Więc ja sobie go przez jakiś czas z tego łóżka oglądałam , niestety czasem lodówka huczała ( bo kuchnia była nie daleko )...

użytkownik usunięty
fusiatko44

Haha xD Nie, to ja miałam luzik w domu i ogladałam ;p Gorzej było jak przeproadziłam się na pewien czas do babci, jak moja mama wyjechała.. Musiałam się prosic babci, zeby mi to włączyła. I łzy miałam w oczach pod koniec przedostatniego sezonu. Jak Magda tak wyszła z tego domu i nie pokazali co dalej ;p.
Aż mi się przypomniało to wszystkoo... Chyba jeszcze raz przeczytam "Świat Magdy M." :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lbzsmtLjuS1qch5fko1_500.jpg
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/5d80694f5149f2c236f82a2fa3a36be8.jpg?13086 85663
http://sp5.fotolog.com/photo/21/63/90/blairplusschuck/1262632888762_f.jpg

troszkę Chucka

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ta pierwsza scena jest boska ;)

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Jest książka o Magdzie M ?
Jej ja dużo tez na tym płakałam . Ale strasznie wkurzona byłam na Piotra ze jej nie powiedział wtedy , bo chyba najgorsze co mógl jej zrobić. Na tej scenie jak wychodził to chyba płakałam najbardziej

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

W tym serialu jeszcze mimo ze nie byla bardzo urozmaicona bardzo podobała mi się muzyka :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Tak, jest książka. Są w niej wywiady z aktorami, jakies ciekawostki na temat serialu, ciekawe rzeczy, które działy się na planie, wszystkie wpisy z bloga Magdy, spis mężczyzn M, jej "kobiety", miejsca, które się pojawiły w serialu, kultowe przedmioty ;)

użytkownik usunięty

http://serialdrama.typepad.com/photos/uncategorized/2008/08/31/eyeroll.gif To nie Chuck, ale Blair ;p
http://images2.fanpop.com/images/photos/6700000/Chuck-1x02-chuck-bass-6716957-12 80-800.jpg Takiego go najbardziej kocham ;p
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lejljzjLkR1qc79nlo1_500.gif
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lh2c0qKvRd1qg1xpdo1_400.gif

ocenił(a) serial na 10

Witam Chuckmaniaczki! Wreszcie pierwsza:P Mimi to moja siostra, Milena ma 3 latka.
Co tam porabiacie? Mnie dzisiaj raczej nie będzie bo muszę się opiekować Mileną:( Again...

ocenił(a) serial na 8
Lise

Hej Wam:). Jeee, w końcu zaczęłam ogarniać seriale, już uporządkowałam wszystko, ogarnęłam się i powolutku wracam do starego trybu zycia, czyli w momencie gdy się nudzę nie siedzę non stop na fejsie tylko zaczynam nadrabiać seriale. :D Niech tylko napisy do 8 odc. PLL się prędko pojawią, bo nie wytrzymam! : D
I tak myślę że chyba dziś jeszcze raz obejrzę finałowy odc. GG, bo misię zatarły niektóre sceny i mam tak ogromną ochotę zobaczyć ponownie Chuck'a że nie będę w stanie zacząć oglądać nic nowego dopóki go jeszcze raz nie ujrzę.. :D
On mi się nawet śnił ostatnio! <3

użytkownik usunięty
kilmenyy

Dzień dobry ;))
Ja nie wiem czy mam na tyle mocne nerwy, by oglądać ten finał raz jeszcze ;p A teraz to myję zęby, nie wiem co będę robiła potem :)

Hello.
Ja dziś idę do przyjaciółki bo ma urodziny... właśnie wróciłam z zakupów prezentowych ;]
Zaraz będę oglądać October road, bardzo fajny serial, zwykły obyczajowy ale bardzo mi się podoba.
A co tam u was słychać ogólnie?

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Na 2? JA jeszcze nia miałam snu z Chuckiem lub Edem:( DLACZEGO?!
Kurde... Wszędzie są te osy i komary... Albo deszcz, a jak pogoda to robactwo!

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ja mam, mam ochotę znowu się na tym popłakać, wiem- jestem nienormalna haha. : D
Oo, to miłegoimprezowania życzę. :)
Co u mnie.. English Camp się skończył i było super, byłam przedczworaj na noc u przyjaciółki, była jeszcze jej kumpela i 3 rządziłyśmy w mieszkaniu. :D Korzystając z tego żemiała pyszne słodkie czerwone wino, wypiłam chyba ze 3 albo 4 lampki. :D Żeby nie było, nie ejstem alkoholiczką i ogólnie praktycznie nie piję bo libacje it ego typu "biby" mnie nie kręcą aczkolwiek to wino było tak pyszne że nie mogłam się powstrzymać. : D
A dzisiaj jadęchyba do innej przyjaciółki, zrobimyu pizzę ichyba też przenocuję i niej, zapowiada się długa noc gdzie będziemy rozprawiać o Turcji do której chcemyu znowu wrocic za rok. :)

Aa, a ten serial to jakas nowka? Ja w dalszym ciągu polecam switched at birth,rowniez obyczajowka ale bardzo wciąga.

użytkownik usunięty
kilmenyy

Rozumiem, że nie jesteś alkoholiczką, nawet bym cie o to nie podejrzewała ;p
Ja na razie zagłębiam się w nowy numer "show".... taka fasynująca lektura... A potem chyba dokończę "rozważną i romantyczną" :)

ocenił(a) serial na 8

hahaha, wolała sprostować żeby nie było że próbuję się dopasować do reszty znajomych którzyco piątek chleją ile wlezie. : D
haha, ja teraz czytam "lustrzane odbicie", co prawda jak na mnie bo bardzo powoli, zaczełam cztac 14 lipca a nadal jestem na 100 stronie, ale to nie dlatego ze mi sięnie podoba, ale po prostu ciagle żyję jeszcze Turcją czy english camp'em ze po prostu wole się wziąć za lekturę dopiero gdy będęmogła się na niej skupic niz marnowac czas udając ze czytam a nic z tego nie wiedzieć bo bładzę myślami gdzie indziej. :D dlatego ostatnio łatwiej mi przychodzi oglądanie filmow. :D
a jak sie podoba "rozwazna i romantyczna" ? czytalam w zeszle waakcje i chyba najmniej mnie wciagnela sposrod 3 ksiazek ktore przeczytalam od Austen :D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

a wlasnie, mam pytanie, czy Wy wszystkie piszecie na tych nowych forach ktore sa podane w innym temacie? bo nie wiem czy tam dołączać czy nie xD

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja jestem dopiero chyba na str 70... Mówiąc, że dokończę miałam na myśli, że zacznę czytać znów ;p Ostatnio czytałam w aucie jak jechałam na zakupy, a ogromne korki były xD
W sumie jak na razie to mnie sie podoba. Choć nie ma tej "magii", co "Duma i uprzedzenie". Brakuje mi faceta w stylu Darcy'ego.... :)

ocenił(a) serial na 8

Otoz to! ja uwielbiam DiU oraz Mansfield Park, RiR ujdzie. ;D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Jak skończę RiR to wezmę się za inne :) kurde, czemu nie mamy takich lektor w szkole....?
http://kwejk.pl/obrazek/327804/audrey,hepburn,%3C3.html to nie Chuck, ale ulubiona aktorka Blair ;)

ocenił(a) serial na 7

To ja chyba jestem jakimś ewenementem, bo wolę 'Rozważną i romantyczną' od 'Dumy i uprzedzenia'. Zarówno w wersji książkowej jak i filmowej;)

Co do forum, to jest już nas tam kilka, możesz się spokojnie rejestrować, Angela;)

ocenił(a) serial na 8
Karolina1

hahahaha, aktorka jest śliczna ale dopiski mnie rozbiły. :D Była też taka scena w 90210, chyba 1 sezon, Dixon mówi do (yy, zapomniałam już jej imię w każdym razie chodzi o jedną z bohaterek) "i love you..", a oan tak się patrzy, myśli, przewraca oczami odpowiada "dziękuję", hahaha,popłakalam sie wtedy na tym ze śmiechu. :D

A jakie forum konkretnie? Bo tam dizewczyny podały linki do paru i nie wiem na którym sięzarejestrować. :)

użytkownik usunięty
kilmenyy

Dixon pewnie mówił do Silver. To chyba z nią wtedy był ;p

ocenił(a) serial na 10
kilmenyy

gossipgirl. xn. pl (bez spacji)

ocenił(a) serial na 8
Lise

Tak tak, o Silver mi chodziło. :)

Dzięki za linka, później sobie zobaczę ;)

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ale nuuudy. Ale przynajmniej dzisiaj u mnie cieplo, słońce jest. :) A jak u was?:p

ocenił(a) serial na 9

Hej wam :) U mnie piękna pogoda nareszcie... Powiem wam ze dziś kiepski dzień mam mimo pogody , rano sobie wstałam i patrzę moj 3 letni chomik zdechł..... No ale cóż , nic nie jest wieczne , potem bylam na basenie z przyjaciółką i troche mi się nastrój poprawił .
Co do dzieł Austen . Ja ogladałam wszytkie chyba jej ekranizacje i wszystkie były nawet dobre . Nie mogę tylko w Dumie i Uprzedzeniu z Keirą (czy jak jej tam ) , jak na koncu mówi do tego pana Darcy ręce panu zmarzły ... Mnie jakoś ten tekst tam nie pasował.

użytkownik usunięty
fusiatko44

Kiedyś na angielskim nauczycielka puściła nan DiU z Keirą (miałam w gimazjum 5 lekci ang tygodniowo.....). Jakoś mnie nie wciągnęło, ale to chyba wina tego, że na lekcji ciężko było mi sie skupić na fabule. Może kiedyś sięgnę po ekranizację DiU, ale z Colinem :)

użytkownik usunięty

cześć dziewuchy ;p
Do Angeli - wbijaj na forum ;p

Tylko nie próbujcie narzekać, że za gorąco, tak ma zostać :D
Przeżyłam dzisiaj 1 dzień w pracy w 4 gwiazdkowym hotelu, od 6.30 do 15, biała koszula, czarna spódnica, wszystko krochmalone, prasowane, sztywne, ajajaj ;p padam z nóg :P

ocenił(a) serial na 8

Oo, nowa praca? :D
Fajnie. Okej, na forum wbiję napewno, ale to jutro, bo zaraz idę na autobus i jade do przyjaciółki na noc, pewnie jutro znowu wrócę niewyspana. :D
Ojj, na gorąco już nigdy nie będę narzekać,w Turcji się spaliłam, w ponad 40 stopniach, po prostu wyglądalam jak kurczak z rożna, ale teraz mam ładny brązik. :D Także skoro tam przeżyłam upał to i tutaj przeżyję. :D
Do jutra!:*

ocenił(a) serial na 9

Wow , poważna praca :) .Jeszcze dwa miesiące masz . Mam nadzieje ze chociaż pozwalają ci na płaskie buty :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Tylko miesiąc tam zostaję ;) Buty obowiązkowo płaskie i rajstopy w ten upał.. ;c