Liga Obrony Chuck'a!
Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodajemy coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4.Jeśli się z czymś zgadzamy mówimy ‘Amen’
Członkowie:
1.Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP
15.Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta - Agata
Zarządzania :
1. Cały czas szukamy nowych chętnych do rozmowy fanów Chuck’a. Nie bój się pisz!
2. Jest to temat Off-topowy w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Codziennie klikamy pajacyka : www.pajacyk.pl
4. Kiedy przyłączasz się do LOC – Przedstaw się ;)
5. Przyłączając się do LOC-u wiedz, ze to nie tylko pusta deklaracja, udzielamy się! :D
6. Zdjęcia, animacje, filmiki z Chuckie mile widziane ;)
Też mi się zdaje, że to fajna sprawa, ale tak jak mówię- nie do końca wiem na czym to polega :)
No... I tam chyba łątwo wylecieć. Wystarszy nie puisać przez jakiś czas i... Dużo jest tych blogów, ale ja jakoś nigdy nie czytałam.
http://kwejk.pl/obrazek/320356/serena,van,der,woodsen.html to nie Chuck, ale tamta scena była śmieszna ;p
Lubie ten odcinek ;] Choć nie ma w nim Chucka ;(
Ogólnie lubie jak w serialach pokazywana jest przeszłość.
http://kwejk.pl/obrazek/320331/i'm,chuck,bass.html I'm Chuck Bass ;d
Fakt, w tamtym odcinku nparawdę fajni zrobili te retrospekcje :)
To moje ulubione sceny:P
Co do drugiego zdania: Amen:) To było chyba najlepsze w tym odcinku...
btw. jakie polecacie seriale prócz GG i Greek oraz PLL?
Zdecydowanie Gotowe na wszystko. W sumei oglądam tylko kilka seriali. GG, 90210, gotowe na wszystko i house'a od niedawna ;p
ja oglądam Gossip Girl, Pretty Little Liars, Glee, Housa, Bones,wszystkie CSI <uwielbiam seriale kryminalne> i teraz zaczęłam Vampire Diaries.
Ja zaczęłam Glee, ale zatrzymałam się na połowie 1 sezonu... Jakoś mnie za bardzo nie wciąga, ale za to uwielbiam ścieżkę dźwiękową. Ja też uwielbiam dowody zbrodni, bezimienni i bez śladu:P Też ubustwiam seriale kryminalne. Ooo i Kobra:P Housa też oglądałam, ale przestałam a co do Bones, to nie słyszałam... Może się skuszę:)
Dopisek: Sorry! Nie skojarzyłam Bones-Kości:P Ale też oglądałam:)
Co tam u was? Co porabiacie? Ja właśnie wrócxiłam ze spaceru z psem. Mokra. Nagle zaczęło padać..;/
Ja właśnie obejrzałam sobie GG , fajny odcinek był :)
U mnie nawet pogoda się trzyma jeszcze...
Chyba już mówiłaś ale nie pamiętam . Jakiego masz psa ? :) A tak w ogole jak przystojny sąsiad ?
Nie wiem jak sąsiad, nie widziałam go do kilku dni...;( Mam owczarka niemieckiego. Kiedyś byłam z nim na takiej łące, a w oddali był taki przystojniak też z owczarkiem, ale młodym. i spotkałam go kilka razy tam. ale nie wyczaiłam gdzie mieszka. a teraz patrzę przez okno, on se stoi tak po prostu pod moim oknem ;p
Jest chyba kolegą takiego jednego z bloku obok ;p
Hehe:) Masz szczęście. U mnie brak.. I ogólnie w całej gminie nikogo nie widziałam:( Ani starego, ani młodego;( Same brzydale i głupcy!
A skąd ja mam wiedzieć czy ten kolo od psa nie jest durny? Ona ma chyba z dwadzieścia pięć lat... jak nie więcej. Cholera, czemu podobają mi się tylko tacy..?;p
Przenoszę nas w bok:) Przecież niektórzy typują w młodszych, a ty w starszych:) A ty ile masz lat, bo zapomniałam.. Albo napisz ile jest +- lat różnicy.
Mam do was pytanie dziewczyny. Co myślicie o stworzeniu forum o GG? http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/strony+i+fora+zwi%C 4%85zane+z+gossip+girl,1055597#post_5901649 przeczytajcie:)
No można ,ale szczerze ja się juz przyzwyczaiłam do tego i nie chce sie przenosic
Jasne Ola, ale powiedz to mojemu tacie o tej różnicy, która przecież nic nei znaczy xD
To pzyprowadź go do kompa, to napiszę:P
Dziewczyny, przenosicie się na gossipgirl. xn. pl (bez spacji)? Ja i Karolina jużź jesteśmy:)
Ja się nie chce przenosić. Już raz z dziewczynami z plotkarowego filmwebu przeniosłyśmy się na forum i jakoś niestety kontakt się urwał ;{
Mi Filmweb nie przeszkadza, jest fajnie ;]
Ja się przeniosłam, ale będę tutaj wpadać i tam:) Ale i tak na razie jest tam mało osób:( Ale fajnie jest.
Ja niby założyłam konto ale chyba nie tam dużo pisać , bo nie mogę sie tak odnaleźć . Tu jest wszytko sto razy prostrze w obsłudze a poza tym juz się przyzwyczaiłam :) Co słychać Ala ? :)
Wszystko ok, jest u mnie przyjaciółka na noc więc chyba się z wami żegnam na razie u mówię dobranoc bo nie wiem czy jeszcze dziś wejdę ;]
Hej dziewczyny , prosze polećcie mi jakiś film typu romans i wyciskacz lez , muszę sobie coś takiego obejrzeć ,ale kompletnie nie moge znaleźc takiego filmu . Ekranizacje Sparksa odpadają , bo juz ogladałam , tak jak wiele innych filmów ... Proszę :)
Nic mi do głowy nie przychodzi... Może to nie jest wyciskacz łez, ale ciekawa jest seria o Angelice Markizie np. Angelika i sułtan. Oglądałam wszystkie części i barzo ciekawe.
Cześć Wam. : ) Kurczę muszę się jakoś ogarnąć bo za każdym razem jak tu wchodzę to jestem nie na bieżąco.. :D
Hehe:P Ok, ja idę oglądać TVN. Mój jeden z ulubionych seriali leci. A potem VD:P
Ja muszę w końcu PLL ogarnąć, ale znowu jestem tak śpiąca, że najpierw czeka mnie gorąca kąpiel, mycie włosów itd, że nie wiem czy później znowu się nie legnę spać.. Nieprzespana noc u przyjaciółki równa się z tym że w ciągu dnia tego nie odczuwałam bo kolejna przyszła do mnie więc przegadałyśmy kilka godzin, natomiast teraz zaczynam odczuwać zmęczenie że nie mam siły na seriale! o.O Nie wiem co się ze mną dzieję, staczam się.. ;< haha. :D
Słucha któraś z Was The Kooks?
Mnie się przypomniała stara piosenka i słucham jej właśnie 5 raz z rzędu : D
http://www.youtube.com/watch?v=jkaMiaRLgvY
Aaa, świetna :D
Sprawidzilam na mapie i około 32 kilometrów czyli szacuje ze pojedziesz z 45 minut
Nowe forum? Ale o co chodzi? :D
MotherChucker, wybacz, tak mi się oczy kleją że przeoczylam Twojego posta. :D
Krócej niż 45 minut, z Żor ejst bliziutko do Jastrzębia bo są zaraz koło mojego miasta. :) Zależy gdzie wysiadasz, ale autobusem gdzieś do pół godziny się jedzie. :) Wiem bo ostatnio często tam jeździłam autobusem, a z tatą jechałam autem do Jastrzębia w poszukiwaniu stroju więc o ile pamiętam dojechaliśmy na miejsce w ciągu 25 minut może jak nie krócej. ;> A dlaczego pytasz? ;>>>
Some.. zrobiła osobną stronę , forum ale chyba bardziej profesjonalne ze tak nazwę
http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/strony+i+fora+zwi%C 4%85zane+z+gossip+girl,1055597#post_5901649 ;)
Bo zamierzam jechać na jakiś mecz Jastrzębskiego Węgla ;p I patrzyłam, że jakieś autobusy jadą z Katowic do Żor. :)
Oo, super :). Pewnie że jadą z Katowic do Żor, a kiedy zamierzasz jechać? Jak w te wakacje to można się zobaczyć. : D
Okej ja lecę się kąpać, postaram się jeszcze dzisiaj do Was odezwać, baj :*.
Nie, teraz, bo jeszcze nie grają...Liga się nie zaczęła ;p
Myślę, że jesienią jak mi rodzice pozwolą.... A pojechałabyś ze mną? <prosi> xDD