PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chuck'a!

Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodajemy coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4.Jeśli się z czymś zgadzamy mówimy ‘Amen’

Członkowie:
1.Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP
15.Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta - Agata

Zarządzania :
1. Cały czas szukamy nowych chętnych do rozmowy fanów Chuck’a. Nie bój się pisz!
2. Jest to temat Off-topowy w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Codziennie klikamy pajacyka : www.pajacyk.pl
4. Kiedy przyłączasz się do LOC – Przedstaw się ;)
5. Przyłączając się do LOC-u wiedz, ze to nie tylko pusta deklaracja, udzielamy się! :D
6. Zdjęcia, animacje, filmiki z Chuckie mile widziane ;)

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

Witam Was, znowu wieczorkiem :) I chyba się pożegnam na dzisiaj, zastanawiam się czy dam radę zacząć ogarniać PLL ale chyba sobie dziś podaruję i spróbuję położyć się wcześniej i odespać te nieprzespane noce, bo ostatnio zapominam powoli co to sen. xD A jutrzejsza noc szykuje się znowu bez spania, bo spędzę ją z przyjaciołkami, także same rozumiecie. :D Trzymajcie się tam kochane Chuckomaniaczki :*:*

użytkownik usunięty
kilmenyy

Cześć dziewczyny, ja tylko na moment bo padam z nóg dosłownie ;) Okropny dzień dzisiaj miałam, muszę się pożalić, zaspałam do pracy, mam anginę, a później ukradziono mi nową torebkę za 140zł ze wszystkim w środku, pieniądze, dokumenty, kart do bankomatu, kosmetyki, parasol i stos innych rzeczy ;< musiałam wydzwaniać do banków i siedzieć 2h na policji, a jak wróciłam do pracy bez niczego to od 16 do 22 nawet nie miałam pieniędzy na nic do picia na moje biedna gardło, nie wspomnę o ukradzionych tabletkach ;< Jestem załamana ogólnie rzecz biorąc. Mam nadzieję, że wam się dzień udał znacznie bardziej z racji tego, ze mało aktywnie tutaj dziś było ;p Witam powracającą Patrycję ;) i dobranoc ;*

ocenił(a) serial na 9

Oj ty biedaku :* Ja na prawdę nie jestem w stanie pojąć jak mozna zabrać komuś czyjąś własność to po prostu straszne... Tacy ludzie na tym swiecie. Nie będę ci mówić ze się znajdzie bo to chyba marne pocieszenie. Ale wcale Ci się nie dziwie ze jesteś załamana też bym była . Ale trzymaj się jakoś , jestem z Tobą :* i będzie dobrze , może jakoś pokarze tego idiotę co to zrobił...

O wow! Współczuje! Jak mnie to wnerwia tak ukraść komuś torebkę, koszmar !
Ja właśnie wróciłam z Gdańska, to może dziwnie brzmieć bo jestem z gdańska :P Ale do domu z centrum muszę jechać 30-40 minut więc wyjazd do centrum to cała operacja ;P W każdym razie dziś zaczął się Jarmark Dominikański i był koncert, grał John Porte i ogólnie była super atmosfera. Wiec od razu poprawił mi się humor ;)

Yellow jeśli chodzi o listę to edytować jej nie mogę ale mam cie zapisaną już na wordzie wiec jeśli to mi będzie dane założyć kolejna część to masz pewne że będziesz ;)

użytkownik usunięty
alkamb

Dzień dobry, co to, ja znów pierwsza wstaję?;p
Nareszcie nadeszła upragniona niedziela- mój brat wyjechał rano na obóz ze swoja drużyną! Czyli dzisiaj jestem sama w domu przez cały dzień, a przez najbliższych 5 dni od 14.30 do 1.30 też sama. NaresZcie mam spokój od brata! :D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

1. Jestem z Tobą Kaisu, biedna, ale mam nadzieję, że wszystko sie wyjaśni.
2. Aluu, ale Ci zazdroszczę! Uwielbiam Gdańsk. W sumie to taki mój drugi dom.
Strasznie chciałam być na Jarmarku, ale w tym roku nie dałam rady :<
I dobrze dobrze, doczekam aż nowa część będzie :P
3. Nikola, jak zwykle pierwsza :P
To korzystaj z wolności! Ja niestety nie wiem, co to oznacza, bo nie mam rodzeństwa :)

ocenił(a) serial na 9

Dziękuję :**

Na prawdę Ci współczuję kochana :( Biedna...
Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i ten bydlak, który to zrobił zostanie ukarany. Jesteśmy z Tobą ;**

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

no dobrze dobrze <3

użytkownik usunięty
Yellow_Kar

Jak zwykle pierwsza.. A co mam robić sama w pustym mieszkaniu?;p Nikt nawet do mnie nie pisze... Kurde, mój brat to jednek ma dobrze- ma dziewczynę. Czasem mam wrażenie, że jestem jedyna samotną osobą, którą znam

ocenił(a) serial na 10

Hello! Nudziłąm się dzisiaj rano przed kosciołem, więc na portalu makemybabies(nazwa najlepsza:P) "zrobiłam" dzieci Blair i.... a) Chucka, b) Dana i c) Louisa. Chłopca i dziewczynkę. Które diecko wam się najbardziej podoba? :http://imageshack.us/g/135/bassitkochopiec.jpg/

Lise

OMG umarłam z beki xD Jakie bobasy ;D

Yellow skąd jesteś?

Co do nudów to ja się przepotwornie nudziłam ostatnio teraz już jakoś lepiej ;P Na nudę polecam seriale ;P Yellow oglądasz coś oprócz Plotkary ?

Nikola masz spokój od barta, mój też mógłby wyjechać na jeden dzień chociaż xD Właśnie wszedł do mojego pokoju zaczął się czepiać o bóg wie co i wyszedł ;/

ocenił(a) serial na 9
Lise

nazwa the best :)

http://www.makemebabies.com/shared/3/baby/1107310/babywb20110731065942d84670a435 44b4ab9ce3764ff3b1dda2.jp.g - usuncie kropkę między P, a G.

ocenił(a) serial na 9

Hej :) Oj Nikola teraz się cieszysz ale za chwilę będziesz tęsknic za bratem :P ja te tak mam :) Bracia są super , nie ma co narzekać , no w koncu oni z nami też muszą wytrzymywać ...
A te bobaski , takie dziwne ,ale to wiadomo program :)

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Wiem:P Ale też miałam ubaw, jak je zobaczyłam po raz pierwszy. Bassiątko, Louisiątko i Daniątko:P Chyba najlepsze dzieci wyszły z Dana i Blair:) Ja tak mam z siostrami. Nie lubię ich, ale jak wyjeżdżają to mi smutno i cicho w domxD

użytkownik usunięty
fusiatko44

Kasia, a twój brat/bracia (?) są starsi czy młodsi? Ja mam młodszego.. Czasem mnie zmusza do robienia mu zadań domowych...;/ Bo wiecie, on będzie kiedyś piłkarzem ^^

ocenił(a) serial na 9

Mam starszego o 6 lat brata i 11 lat siostrę , ani jedno juz tak na stale nie mieszka w domu bo siostra pracuje a brat na studiach , no tyle ze on chociaż większosc wakacji w domu. Bardzo za nimi tęsknie. W sumie to kazdy się dziwi ze mamy taki dobry kontakt jako rodzeństwo, ale to moze kwsetia tego ze nie jestesmy ze sobą dzień w dzień ...

ocenił(a) serial na 8

Do Lisie: Nie jesteś jedyna :P
Do Alkamb: Ja z Warszawy :) + Tak tak, nadrabiam Skinsów i na bieżąco oglądam Pretty Little Liars. Podoba mi się :D A na 5 sezon Plotkary czekam z takim utęsknieniem, że nie mogę. A Ty co oglądasz? :)
DENERWUJECIE MNIE. Też chcę rodzeństwo :<
Ja tam sama z królikiem... :<

Dziewczyny, ile macie lat?
+ dawajcie swoje Facebooki, bo mam ochcotę Was ogarnąć <3

pozdrawiam cała mokra, bo właśnie wróciłam do domu...

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Ło matko, chwile mnie nie było, a wy już tyle napisałyście! Szok xD

użytkownik usunięty
aniula_anka

U mnie znów pada. Do cholery, całe nowe szpilki mam brudne! zachciało mi się w nich akurat dzisiaj łazić...

A ja się dziś pochwale słoneczkiem!! NARESZCIE! ;DD

użytkownik usunięty
alkamb

Czy tylko u mnir dzisiaj pada?;p

U ciebie wczoraj było słońce :P
Wskoczyłam w krótkie spodenki! Czuje wakacje ;DD
Ide przejść sie po dworze ;)

użytkownik usunięty
alkamb

Łuhuuu w końcu u mnie nie pada ;D

Dzięki za wsparcie dziewczyny, jesteście kochane ;)
Niezłe te bobasy xD

użytkownik usunięty
alkamb

Ta Alu, było słońce... przez chwilę.. jak wyszłam z psem w takiej marynarce na 3/4 to myślałam, że zamarznę.. niech już przestanie padać, gigant się domaga wyjścia "na spacerek". powiesz te dwa magiczne słowa i nie masz życia...

użytkownik usunięty

Znowu 'gościmy' na kwejku ;p
http://kwejk.pl/obrazek/311651/say,it.html

+ mały prezent.. http://kwejk.pl/obrazek/308988/siatk%C3%B3wka,to,najpi%C4%99kniejszy,sport,na,%C 5%9Bwiecie.html xD

użytkownik usunięty

Gdybym miała facebooka wcisnęłabym "lubię to" i tu i tu, ale przede wszystkim pod tym drugim zdjęciem. Mój Facundo!!<33

ocenił(a) serial na 9

u mnie też pada :/

ocenił(a) serial na 9
coconutP

U mnie też ... cały dzień i nie zanosi się na poprawę :( No ale jutro zaczyna się sierpień niestety już i miesiąc do szkoły ( tylko Kasia moze nas podenerwować bo ma 2 ) Co gorsze ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

U mnie padało przez kilka godzin... Wyszłam z psem w deszczu, nie ma co, fajna zabawa. tym bardziej jak pies wdepnie w jakieś gówno i trzeba go gonić po mieszkaniu, żeby łapę wyczyścić.. xd

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ta, ale cały sierpień znowu mi zleci w pracy więc wolny teoretycznie pozostaje mi tylko wrzesień ;<

ocenił(a) serial na 10

u mnie również ulewa była, może to was pocieszy ;)
Blair_waldorf dzięki za kwejka - tylko dla Chucka tam wchodzę xD (lub innych bohaterów z Plotkary ;)

użytkownik usunięty

Ale chyba pracę masz fajną, nie?:)

ocenił(a) serial na 10

U mnie jak zwykle leje... To najgorsze, pod względem pogody, wakacje w moim życiu! Nie mogę w to uwierzyć, ale ja chce wrzesień. OCzywiście wtedy będzie piękna pogoda, nie ma co tamto, ale będę miałą wreszcie coś do roboty...

użytkownik usunięty

Skończyłam wczoraj tą gdzie pracowałam, ale jutro idę na spotkanie o drugą bo się pieniążki na studia przydadzą :) Z szukaniem mieszkania nadal jesteśmy, że się tak brzydko wyrażę w dupie ;p Powiem wam, że najgorsza nie była matura, nie wyniki, nie rekrutacja na studia, a szukanie mieszkania, poważnie. Mam znajomych którym to zajęło nawet miesiąc..

użytkownik usunięty

Ja już się boję tego co będzie po maturze. Ba! matury się boję! niny chodzę do jednej z najlepszych szkoł na śląsku (i podobno tez w polsce), ale ja tego nie odczuwam.

ocenił(a) serial na 8

Tak z ciekawości.
Dziewczyny, w jakim wieku jesteście? :)

ocenił(a) serial na 9
Yellow_Kar

Już kiedyś mówiłyśmy w sumie . Ja mam 16 . Kurcze ja Ci współczuje Nikola ja mam jeszcze w sumie 3 lata przed sobą , które podobno szybko zlecą , ale jak sobie pomyśle o maturze to aż mi ...
Mi też brat mówił ze tak sie bał starszne ale tak na parwdę nie było czego , ale do takich wnioskow chyba dochodzi się po dopiero .

użytkownik usunięty
fusiatko44

Boje się matury z historii... rozszerzonek! z taka nauczycielką .. daleko zajdę <lol2>
Mam 16 lat. rocznikowo 17- urodziny w grudniu ;p

użytkownik usunięty

Ja zdawałam rozszerzoną z historii z nauczycielem, który omijał co 2-3 temat ;p i skończyliśmy jakoś na przewrocie majowym, także to nie ma nic do rzeczy na dobrą sprawę ;) Musisz się za to zabrać systematycznie sama ;) Jakby co to zawszę służę pomocą ;D Mogę Ci później polecić jakieś dobre książki itp. Zdałam na 70%, uważam że to dosyć słaby wynik w porównaniu z poziomem tej matury, no ale zrąbałam nieco pracę pisemną ;p

użytkownik usunięty

Ale dostałaś się chyba tam gdzie chciałaś, nie?
Dzieki za pomoc, jakby co to wiem do kogo się zwrócić :)

użytkownik usunięty

Z nerwami trochę, ale dostałam ;) Mimo że zdało tylko 75% maturzystów to podnieśli progi na uczelniach, trochę chamstwo moim zdaniem.

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja chodziłam do raczej kiepskiej szkoły, chociaż w moim mieście najlepszej, ale nie ma ich tutaj wielu, ósma w województwie. A lat mam Yellow 19 ;) Jestem chyba najstarsza z LOC-u, ale na forum jest chyba kilka starszych osób? ;p
Ja się w sumie nie tyle boję, co nie ogarniam! Jak już znajdę to mieszkanie to będzie luuz ;)

użytkownik usunięty

Trzymam kciuko ;)

ocenił(a) serial na 10

AAAA, nie wierzę! Idę na koncert Piasecznego!:P
Yellow- 12 i pół:) Chyba należe do najmłodszych osób na tym forum:P

ocenił(a) serial na 9

Znajdziesz , znajdziesz ;) to ci mogę zagwarantować :) Jaka jest praca pisemna na maturze z historii ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Tak jak na języku polskim jest wypracowanie to na rozszerzonej historii jest 5 etapowa praca piemna. Np. Polska i Węgry wobec przełomowych wydarzeń w Europie w XX wieku.
Scharakteryzuj przemiany polityczne w Polsce i na Węgrzech w latach
1918-1956.

ocenił(a) serial na 9

Jej , też myslalam zeby iść coś robić z humanem i własnie żeby na prawo iść ale teraz to juz pewna jestem ze nie napisałabym tej matury . Masz w rodzinie jakichś prawników ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Zawsze można pisać podstawową, tam nie ma pracy ;) A rozszerzony wtedy polski, angielski + np. wos ;) gdzieś liczy się też matma i geografia chyba ;)
W rodzinie nie, mam znajomych i moja mama ma, dosyć sporo. Ale nawet jak się nie dostanę na aplikcję to mam dobry zawód, ja lubię taką urzędniczą robotę, marzy mi się zostać notariuszem ;P

ocenił(a) serial na 9

No ja chciałam być Magdą M ale wiesz nie mam żadnych prawników ani w rodzinie ani znajomych więc...

użytkownik usunięty
fusiatko44

Podobno to ma coraz mniejsze znaczenie, okaże się ;p Próbować zawsze warto! :)