PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chuck'a!

Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodajemy coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4.Jeśli się z czymś zgadzamy mówimy ‘Amen’

Członkowie:
1.Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP
15.Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta - Agata

Zarządzania :
1. Cały czas szukamy nowych chętnych do rozmowy fanów Chuck’a. Nie bój się pisz!
2. Jest to temat Off-topowy w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Codziennie klikamy pajacyka : www.pajacyk.pl
4. Kiedy przyłączasz się do LOC – Przedstaw się ;)
5. Przyłączając się do LOC-u wiedz, ze to nie tylko pusta deklaracja, udzielamy się! :D
6. Zdjęcia, animacje, filmiki z Chuckie mile widziane ;)

ocenił(a) serial na 9

Wiem , ale chyba aż tak odważna nie jestem :/ A jakie was dziewczyny w przyszłości kierunki interesują ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Myślałam o dziennikarstwie sportowym, ale mało przyszłosciowy kierunek..

ocenił(a) serial na 9

Dlaczego ? Ciekawy zawód i idealny dla ciebie :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Tylko ciekawe gdzie bym potem pracę znalazła! Wiem, na kasie w tesco <lol2> xD

ocenił(a) serial na 9

NO pewnie bylo by cięzko... lecę wpadnę później idę na Sisi .)

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

Pewnie Was troszkę zdziwię, ale od dobrych 2 lat utrzymuję, że będę psychiatrą, więc, jak już kompletnie popadniecie w paranoje za Chuckiem, polecam się :D
Ja wlaśnie oglądam Skinsów dalszy ciąg :)

użytkownik usunięty
Yellow_Kar

Psychiatra? mi się przyda. po obejrzeniu pewnych zdjęc pewnego siatkarza... xD

ocenił(a) serial na 8

hahaha, będę czekała :D

użytkownik usunięty
alkamb

A reszta LOC, co robicie?:)

ocenił(a) serial na 9

Jej obejrzałam tą Sisi , nie wiem czy reszta z was oglądała ale Karolina ( ta z 1 ) pewnie tak . Piękny był...

użytkownik usunięty
fusiatko44

Cholera. Miałam oglądać, ale ktos mnie zajął rozmową na gg... kurde!

ocenił(a) serial na 9

Jak chłopak to wybaczam :) Ale nie super film , na prawdę mi się podobał , to na razie połowa ale chyba najlepszy ze wszytkich o Sisi

użytkownik usunięty
fusiatko44

Wobec tego.. nie wybaczyz mi xD

ocenił(a) serial na 9

Oooo xD no to trudno , jeszcze obejrzysz ale na parwdę warto :) Co słychac poza tym ? :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Mam pytanie :) Ponumeruje któraś Nationala ? A pytam bo w czerwcowym bodajże były super fajne chińskie małpki wąskonose . Takie cudowne :) I tam byo takie zdjęcie takiej malej i nazwałyśmy ją Czesia . Śliczna jest . No ale niestety nie moge tych małpek nigdzie znaleźć w internecie bo bym wam pokazała..

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Witam Chuckmaniaczki! Ja jeszcze totalnie nie wiem co będę robić jako dorosła... Jak nic nie wymyślę, to pójdę jak moja dawna nauczycielka do akademi muzycznej:) Ale na początku muszę skonczyć 2 stopnie muzycznej:( Porażka... Ale jakoś sobie nie wyobrażam mnie jako wielkiego muzyka:P Co porabiacie? btw. Lubicie Jacka z GG? Wujka Chucka oczywiście:P Ja ostatnio popadłam w paranoje za nim xD

ocenił(a) serial na 9
Lise

Hejka :) Ja też nie wiem co będę robiła....Myślałam o architekturze lub projektowaniu wnętrz, ale nie wiem czy wypali. Mam jeszcze trochę czasu przed sobą, więc pewnie jeszcze nie raz plany mi się zmienią. Ostatnio rodzice powiedzieli mi, że jak byłam mała to chciałam zostać kominiarzem. Oooo. Szok ! hehehe. Teraz nawet bym o tym nie pomyślała :)

Co do Jacka to mam co do niego trochę mieszane uczucia, z jednej strony zawsze wzbudzał we mnie niechęć i mnie po prostu wkurzał, ale pomagając Chuck'owi w końcówce 4 serii zyskał dla mnie na +. Intrygująca postać.

Dziś znowu cały dzień będę mulić w domu i nie mam pojęcia co robić .. Jakieś pomysły ?

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Hej;)
Wczoraj była taka interesująca mnie dyskusja a mnie nie było:( Bo ja też właśnie bardzo chciałabym na prawo, ale boję się ze względu na to, że nie mam żadnych znajomości... A co do tych książek do matury rozszerzonej z historii, które może polecić Kasia (w końcu mogę pisać imionami:)) to ja z chęcią skorzystałabym z rady, bo prawdopodobnie to właśnie będę zdawała w tym roku;)

Sisi niestety nie oglądałam, bo byłam wczoraj wieczorem w kinie. Ale poszukam, może będzie powtórka, a jak nie, to może gdzieś w internecie znajdę;)

A co do Jacka, to ja go uwielbiam, nawet za jego podły charakter;) No i jest bardzo przystojny moim zdaniem;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jest nawet,nawet , ale dla mnie za stary. Ja wole Chuck'a !!!

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Obaj są całkiem, całkiem;)

użytkownik usunięty
Karolina1

A Sisi to chyba była tylko pierwsza część, nie?
tak wgl to dzień dobry. Ha, dzisiaj nie wstałam pierwsza jak widzę ;p

ocenił(a) serial na 7

Tak, pierwsza. Druga pewnie będzie za tydzień;P

użytkownik usunięty
Karolina1

Pewnie tak ;p To może obejrzę pierwszą część na internecie, a drugą potem w telewizji. I tak zapowiada się kolejny dzień zamulania, tak jak to wyraziła wcześniej coconutP (nie zmam imienia ;p).
Ale przynajmniej mam bilet na memoriał wagnera! znów zobaczę siatkarzy na żywo! jaram się, bo bd siedziała w drugim rzędzie :D

ocenił(a) serial na 10

Hehe:P Będziesz ich czuła xD A moze im piłka wyleci po za boisko, i wpadnie w twoje ręce:) Ja też poszukam w necie tej Sisi, chetnie obejrze.

ocenił(a) serial na 9

Moje imię to Patrycja :)

użytkownik usunięty
coconutP

Okej, dzięki ;p na liście, która jest wyżej nei było tego :)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

2 cz. Sisi za 6 dni na TVP1 o 21:20 :)

ocenił(a) serial na 10

Pierwsza była KArolina (Yellow). JA właśnie sobie przypomniałam o JAcku wczoraj, jak oglądałam 4x22:) Najlepsze sceny z nim, to chyba o jedzeniu(:P).

użytkownik usunięty
alkamb

Dokładnie, w tym odcinku Jack mnie rozbawił :)
Liczę na autograf mojego ulubionego siatkarza. O zdjeciu nie wspomnę, kurde, ale się jaraaaam! z góry sory za moje bredzenie o tym ;p

ocenił(a) serial na 10

Hehe:) Mi to nie przeszkadza. Cieszę się, ze ktoś piszę na tym forum... Nudy! JEdliście już obiad? Ja zrobiłam naleśniki... Mniam!:P

użytkownik usunięty
Lise

Nie, jeszcze mi się nie chciało zrobić obiadu.. Może za jakieś dwie godziny, tak przed Plotkarą ;p

ocenił(a) serial na 10

:) Co porabiacie? Ja oglądam sceny w mitzwie (czy jakos tak)... Sceny z tańcem są najlepsze!!! Ich twarze... Hahahaha!

użytkownik usunięty
Lise

Ja czytam takie jedno opowiadanie blogowe :)

Wiataja pipole ;] Co tam u was słuchać?
Jakie opowiadanie? kocham blogowe opowiadania ;D

użytkownik usunięty
alkamb

Ja wzięłam się za takie z siatkarzami w roli głównej teraz ;p
Możesz jakieś fajne blogi polecić? (niekoniecznie z siatkówką w tle... ) :)

Kiedyś bym ci potrafiła wymienić z 50 jak nie 100 a teraz na nic ciekawego się natknąć nie mogę niestety ;/

użytkownik usunięty
alkamb

Ja czytam teraz chyba dwa fajne z siatkarzami. Ale fajne w takim sensie, że te dziewczyny naprawdę świetnie piszą. Nawet jeśli ktoś nie lubi siatkówki to nie będzie mu przeszkadzała obecność zawoodników. Dlatego to czytam, bo naprawdę niektórzy mają talent :)

Ja kiedyś czytałam różne, zazwyczaj jakieś fanfiki ale teraz już nie widzę nic ciekawego... Czasem czytam to co sama napisałam 100 lat temu i płacze ze śmiechu xD

ocenił(a) serial na 10

A na czym piszą? Chodzi mi czy to np. onet, czy coś tam

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Hej wam :) Ja też , niektóre całkiem ciekawe są :) Kiedyś szukalam czegoś właśnie o Chucku i Blair ale chyba nic nie znalazlam wtedy . Strasznie lubie takie które mówią o przyszłym życiu bohaterów. Szczerze to denerwuje mnie to jak pozostawiają histroię bohaterów wolną to znaczy robią tak ze pokazują ze są razem i tyle . Ja wolałabym jak by pokazywali ze był ślub a teraz zyją sobie szczęśliwie i mają gromadkę dzieci . Takie wolne końcówki z jednej strony są dobre bo kazdy sam dopowiada sobie co bylo dalej , ale jak dla mnie mogli by postawić kropkę . Dlatego nie wyobrażam sobie zeby nie pokazali nam ślubu Chair , a zakończyli na tym ze ona wsiada do taksówki i jedzie do niego . Oczywiście jesli sie zejdą a mam wielka nadzieję ze tak jak wszędzie podkreślam . No bo popatrzcie na to tak , równie dobrze mogla by zginąc w tej taksówce po drodze w wypadku albo on mógłby wymyślić coś głupiego i tak ich historia nie jest dokończona bo nie wiemy ostatecznie czy są razem .... Nie wiem czy to co napisałam ma sens xD

ocenił(a) serial na 10

można wiedzieć jakie? JA kiedyś czytałam opowiedanie o JB (ofuuuu), było całkiem całkiem, gdyby nie to, ze było o JB... A teraz oglądam Greek, pilot

użytkownik usunięty
Lise

Akurat ja czytam tylko te z onetu, jakoś z przyzwyczajenia :) Naprawdę polecam. To są zazwyczaj historie o miłości, naprawdę fajnie się je czyta, a obecnosć siatkarzy jest dla mnei dodatkowym plusem :)

Te z Onetu nie wiem czemu są najlepsze ;D

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Najlepsze, bo na onecie najlepiej się prowadzi bloga. Wiem coś o tym, bo miałam ich chyba z 10000000000000 tys.:P

użytkownik usunięty
Lise

U mnie to jest tak, że jak już wpadłam an jedno opowiadanie na onecie to potem zaczęłam czytać inne, te które ta osoba poleca. I tak czasem umilam sobie czas w domu przed komputerem jak zamulam xD

ocenił(a) serial na 9

Polecicie jakieś opowiadania ? :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja czytam tylko te z siatkarzami ostatnio ;p

Właśnie sobie przeglądam blogi z opowiadaniami to większość to te w stylu, zrób swoja postać i się udzielaj ;]

użytkownik usunięty
alkamb

Tak zwnae blogi grupowe chyba ;p
Nigdy do końca nie zczaiłam o co tam chodzi ;p

Ja też nie, ale wyczuwam w tym fajna zabawę, choć pewnie potrzeba na to czasu .