PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
-------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Mijam w holu dworca, reklamę fotografa i jest tam jej parę zdjęć :P

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Żartujesz?:D Toż to wspaniałe!

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja do tego programu to bym mogła pójść jak byłam w gimnazjum :D Teraz już jestem niestety za gruba :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Cóż za samokrytyka... Mnie tam to zupełnie nie kręci;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Wiedziałam, że coś skiepszcze ;p
Jakiś taki wierszowany mi ten wstęp wyszedł ;/

PORAŻKA, a opcja 'edytuj' nie dostępna D:

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Ugh.
Kill me !

Skończę tę część narzekając na siebie jaka to jestem beznadziejna ;d

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Dlaczego wierszowany? Jest bardzo dobrze, nie narzekaj:D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Taa...
w następnej cz. trzeba to poprawić ;)

Po za tym ja lubię narzekać :) Taka moja natura ;p

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Ale cóż ty chcesz poprawiać?!

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Dostałyśmy nasze tytuły? :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Chyba nie...:(

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

eh ... nie widziałam waszej rozmowy ;p W następnej cz. się dopiszę ;p

Po za tym ja też chcę ten tytuł, bo tu z wami siedzę i zasuwam posty ;D !!!

ocenił(a) serial na 9
coconutP

My zasuwamy dłużej i za każdym razem :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

nie zgadzam się :)

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Za późno na sprzeciw, głosowanie odbyło się wieku temu, wybacz.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

<foch>

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Nie wzrusza mnie to, demokracja to demokracja, a tymczasem LOC nierządem stoi, ja na to NIE POZWOLĘ!

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Bezduszna kobieto ! ;(

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Osobiście uważam, że przywilej posiadania duszy mają tylko ci, którym dane jest żyć w wolnym i demokratycznym społeczeństwie, a skoro ja tego prawa póki co nie posiadam, muszę o nie walczyć a o duszę zatroszczę się później.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Pełne poparcie :D A liberum veto nie działa bo to nie Rzeczpospolita Szlachecka :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Nie ma szans w dyskusji z wami Panie Profesor ;p Na historii to ja śpię :)

ocenił(a) serial na 9
coconutP

No tak to się później kończy, nie znajomość prawa szkodzi :D i nie zwalnia od jego przestrzegania :D

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

142 posty moje panie;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Karolina zamach na legalne głosowanie :D nie ma naszych tytułów :O To się prosi o przewrót :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Oj tam, oj tam ;p

Oglądała któraś z was dziś Kevina ? Święta normalnie ;p

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Nie bo to z oryginalnym Kevinem nie ma wiele wspólnego :D

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Nie oglądałam, przodowniczki pracy były zajęte pisaniem na forum...
Nigdy nie widziałam Kevina w całości, NIGDY. Dziwne to trochę, ale prawdziwe.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

A ja też nie oglądałam ;p
Przejadło mi się to, po za tym leciała 4 cz. A Kevin bez Culkina to nie to samo ;p

ocenił(a) serial na 7
coconutP

To w ogóle jest jakiś Kevin bez Culkina? Dobrze wiedzieć...

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Na barykady!

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

http://historiasztuki.blox.pl/resource/568_Eugene_Delacroix_17981863__Wolnosc_wi odaca_lud_na_bar.jpg

TAK :D !!!

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Zniechęcacie mnie do udzielania się na LOCu xd

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Proszę jaka wrażliwa!:D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Na tej fladze francuskiej trzeba by było umieścić wizerunek Chucka :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Koniecznie;D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Z tym się ewentualnie się zgodzę .. ;)

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

A co z Kevinem w telewizji było innego?

ocenił(a) serial na 9
coco19

Cześć Natalia : )

ocenił(a) serial na 10
coconutP

Hej ;D

ocenił(a) serial na 9
coco19

http://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ&ob=av2e Ciągle leci to w radiu i teraz nie opuszcza mi głowy :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Nie słucham w ogóle radia więc nie wiem;)

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Ale fajna piosenka;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jak mam godzinę w pociągu to sobie słucham :D To piosenka z któregoś odcinka nowego sezonu GG :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Nie słyszałam ;p . Moja pani od muzyki twierdz, że tylko muzyka klasyczna wzbaca duszę więc przerzucam się na Bacha ;D !

ocenił(a) serial na 10
coco19

Mi z świętami kojarzy się Charlie i fabryka czekolady :)

ocenił(a) serial na 10
coco19

http://www.youtube.com/watch?v=8A7YIyPmIQ0 ja od tego się uwolnic nie moge

ocenił(a) serial na 9
coco19

Kinder Bueno <3

ocenił(a) serial na 10
coconutP

i Kinderki <3

ocenił(a) serial na 9
coco19

Po za reklamą tego nie słyszałam, teraz słucham sobie Chopina :D