PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
-------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

użytkownik usunięty
coconutP

Chyba w całej Polsce są te same filmy jak widzę ;)

ocenił(a) serial na 9

Pewnie tak ;)

ocenił(a) serial na 7
coconutP

U mnie też to samo;) Jeżeli jest jedna sieć to zazwyczaj dają to samo. Ja bym z chęcią się wybrała na maraton, ale akurat horrory mnie nie interesują...
Niedługo chyba premiera którejś tam części Zmierzchu, więc podejrzewam, że wtedy zrobią;D Ale obawiam się, że jednak nie pójdę;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja byłam na chyba jednej części w kinie ;p Koleżanki mnie wyciągnęły, ale chyba tego potem żałowały bo przez pół filmu się śmiałam, a drugie pół marudziłam ;D

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Ja też byłam na jednej i to całkiem dobrowolnie;D
Ogólnie to jest jedna z tych książek i jeden z tych filmów, które są totalną grafomanią/filmową masakrą, ale które mimo wszystko lubię poczytać/obejrzeć. Naprawdę - nie powiem, że gardzę Zmierzchem bo nie gardzę, przeczytałam całość chyba 3 razy, widziałam wszystkie dotychczasowe filmy (jeden raz, bo jednak więcej chyba nie dałabym rady:)) i uważam to świetna opcja dla kogoś, kto akurat nie szuka artystycznych doznań, tylko chce popatrzeć na coś, wyłączyć myślenie i zwyczajnie się pośmiać;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Książki też przeczytała (raz), ale w sumie przez paplanie takiej mojej byłej koleżanki z klasy, która miała świra na punkcie 'Zmierzchu' znałam całą fabułę na pamięć, zanim sięgnęłam po książki. Ona miała takiego świra, że kazała nam mówić na siebie Bella ...
Filmy to totalna katastrofa, tak jak napisałaś, dobre na odmóżdżenie podczas oglądania ;p

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Bella? Seriously? Gdzie obecnie przebywa twoja koleżanka? W pokoju bez klamek?:D
Ja tam to lubię - na odmóżdżenie właśnie - szczerze mówiąc wolę Zmierzch niż większość komedii romantycznych, które mnie zazwyczaj potwornie nudzą.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Niestety jest na wolności ;p Miejcie się na baczności

Właśnie jestem zmuszona do słuchania J. Biebera... nie ma to jak mieć 9 latkę za ścianą ;p

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Z tym fw jest coś nie tak... Jak wchodzę na stronę Plotkary i na dole mam forum to widzę w tym temacie, że ostatni post napisała kilmenyy, a jak weszłam to żadnego postu kilmenyy tu nie widzę;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Właśnie to zauważyłam ... i się zdziwiłam ;p
Przetrząsnęłam nawet 2 strony wstecz :)

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Ja też!;D

użytkownik usunięty
Karolina1

U mnie tez fw nie ogarnia...;p

ocenił(a) serial na 7

Czemu mnie to nie dziwi? Mogliby to w końcu ogarnąć.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Mogliby, mogliby ...

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Ściągnęłam właśnie Margin Call, ale na napiprojekt nie ma jeszcze napisów;/

Przygotowałaś już tekst do kolejnej części Patrycja?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

nieee ;p

Co mam pozmieniać ? Wiem, że mam dodać te 2 nowe - Natalię i... chyba się nie przedstawiła ;p Kogoś skreślić ?

ocenił(a) serial na 9
coconutP

A... już wiem : Dagmara ;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

WEEKEND ,!!!!
No normalnie chyba sie popłacze ze szczęscia , zaraz nadrabiam co tam pisałyście :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Nadrabiaj, nadrabiaj, a ja się zabieram za Plotkarę w końcu;) Kończymy dziś tę część!

użytkownik usunięty
Karolina1

Jestem za! Jutro mnie nie będzie; wiec dzisiaj chce tu być w nadmiarze ;p
na razie zegnam, muszę iść z psem:...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Hej tak w ogóle :)
Coś tam przeczytałam o strojach tak więc dzis moja przyjaciółka opowiadała mi dziś o takim przypale ze swojej nowej klasy , o jego przebraniu konkretnie . Tak wiec jest sobie gość :) Ubrał sie jak dziewczyna no i wszyscy sie pytają co to za strój bo wie wiedzą ( dodam ze to miały byc stroje jak z horrorów ) no to on na to wyciąga Mirindę czy tam cos pije i kończy pic i mówi PIŁA xD
Jak nie załapiecie o co chodzi to mówicie to wytłumaczę głębiej :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja nie załapałam ;p

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Jest taki film Piła 1, 2 i bla bla
No to on sobie to zinterpretował po swojemu i po prostu wziął tytuł dosłownie. Mamy tu czasownik PIŁA , czyli w rodzaju żeńskim no to sie przebrał za dziewczynę napił się no i powiedział im PIŁA ( ona piła )

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

hahaha xD
Niezły kolo ;p

ocenił(a) serial na 9
coconutP

na popcornerze bodajże druga strona jest fajna charakterystyka Blair :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Potem sobie przeczytam ?

Co to ? wszystkie uciekły ?

Oglądała któraś już nowy odc PW ? Coś długo nie ma napisów... Ponoć jest to najnudniejszy odcinek jak do tej pory z 3 sezonu ...

ocenił(a) serial na 9
coconutP

jestem , jestem :)
Jeszcze nie widzialam nowego , wlaśnie delektuje sie tym ze totalnie nie musze nic robic xD

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja też ;ppp

Idę oglądać, paa ; *
Będę (może) potem :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Melduje się, wróciłam ze spaceru ;p

ocenił(a) serial na 7

Jestem w 38. minucie Plotkary i czekam aż doładuje mi się do końca...

Co do nowej części to miało być chyba więcej zmian, ale już nie pamiętam.

użytkownik usunięty
Karolina1

Skreslamy kogoś...?

ocenił(a) serial na 7

No Lise. Najwyższy czas.

użytkownik usunięty
Karolina1

No i dobrze.
Własnie przeczytałam o kolezance Patrycji..."call me bella" haha xD

ocenił(a) serial na 9

To mi sie kojarzy z "Call me Serena " xD

ocenił(a) serial na 7

Prawie jak 'Call me Serena' by Ivy:D

Spadam, będę później;)

użytkownik usunięty
Karolina1

No własnie o to mi chodziło ;p
ale nuda. Macie jakieś inne plany oprócz siedzenia przed komputerem?;>

ocenił(a) serial na 9

Nie i to jest piękne :)
Czekam na brata ma przyjechać do domku na weekend :) stęskniłam sie strasznie :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Chciałabym tak mówić o moim ;p
mój brat gdzieś się szlaja, znów pewnie wróci do domu ok 23. A jest młodszy ode mnie.. Co się z tym swiatem dzieje..xd

ocenił(a) serial na 9

Mój ma 9 lat ;p

Właśnie obejrzałam Pamiętniki ;)
Jakie macie plany na długi weekend ?

użytkownik usunięty
coconutP

Jutro jadę na mecz, wrócę jakoś ok 2 w nocy, wiec w niedziele bd dluuugo spać. A tak to nie wiem co robić jeszcze bd.;p

ocenił(a) serial na 9

Ja jutro najprawdopodobniej będę jechać z koleżanką do Magnolii na pizze ;p

A tak to muszę się wziąć za drzewo genealogiczne do szkoły :/

użytkownik usunięty
coconutP

Drzewo genealogiczne? ;o

To mi przypomnialo o wyoracowaniu z historii...
-.-

użytkownik usunięty

Temat temu były podyktowane zmiany Patrycja, musisz zajrzeć, pewnie gdzieś pod koniec, bo teraz już chyba nikt nie pamięta ;)

Żart z PIŁĄ to jakiś suchar roku :D
Zapomniałam o nowym odcinku Gossip i w sumie widziałam dopiero dzisiaj, dla odmiany z napisami.
Ani ziębi ani grzeje.
Jestem w części ankietownych, która udziela odpowiedzi 'nie mam zdania' xD
Później wezmę się za pamiętniki ;)

ocenił(a) serial na 9

Ja już po. W sumie to chyba był najgorszy odcinek tego sezonu, ale i tak dość wysoki poziom :D

Myślicie, że skończymy dziś tą część ? Chyba nie ...
Ja za chwilę muszę spadać, a jutro to będę tylko wcześnie rano lub późno wieczorem ...

ocenił(a) serial na 9

Kaśka !! Jak możesz tak mówić. ten chłopak dokonał nadinterpretacji :P a ty mi tu podważasz .
ok lece placka robic

użytkownik usunięty
fusiatko44

W takim razie ona chyba do mnie nie trafia ;)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Idź babo piec ten placek :)
Tylko nie spal kuchni :P haha

Paaa :*

użytkownik usunięty
coconutP

Załóżmy jakieś koło gospodyń wiejskich czy coś w ten deseń..

użytkownik usunięty

Osoby, które nie potrafią zrobić nawet jajecznicy tez się mogą ewentualnie zapisać?;pp

ocenił(a) serial na 9

Wróciłam
Poskładałam własciwie , nie miałam kontaktu z kuchenką . Stworzyłam tzw placek balowy