PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
-------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

użytkownik usunięty

Zrobiłam za to ciasto bez użycia miksera gdyż nie posiadamy ;)

ocenił(a) serial na 9

Student potrafi :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

No ba :D
Teraz idziemy je zjeść ze szklanką mleka i jakimś filmem ;)
Moja współlokatorka to ma dobrze, lubię gotowac i zmywac xD

Może jeszcze wpadnę, a jak nie to dobranoc ;*
Jutro zajęcia dopiero na 16 także postaram się też obejrzeć GG ;)

ocenił(a) serial na 9

Dobranoc i smacznego :D Przyjemnego seansu :)

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

A ja jutro mam wolne;) Więc może zmuszę się do odcinka bez napisów;D
Coś mnie ukąsiło w stopę i nie mogę wytrzymać ze ŚWIĄDU...:D

użytkownik usunięty
Karolina1

Jak to masz wolne jutro..? hm...;p
Kasiu, zrobilas mi smaka na ciasto!
Ja nie wiem czy chce obejrzeć ten odcinek nowy. Znam zakończenie, które mi się bardzo, ale to bardzo nie podoba. Generalnie zniechecilam się na dobre do oglądania GG.

ocenił(a) serial na 7

Ponieważ jest wycieczka, na którą nie jadę, więc w sumie to mam wolne do przyszłego poniedziałku: dwa dni wycieczki, później wolny piątek no i weekend;D
A ja bardzo chcę zobaczyć ten odcinek, nie wiem jakie jest zakończenie, wiem tylko, że
Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chuck będzie płakał? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I to mi się nawet całkiem podoba;)

ocenił(a) serial na 7

Ponieważ jest wycieczka, na którą nie jadę, więc w sumie to mam wolne do przyszłego poniedziałku: dwa dni wycieczki, później wolny piątek no i weekend;D
A ja bardzo chcę zobaczyć ten odcinek, nie wiem jakie jest zakończenie, wiem tylko, że
Spoiler||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||Chuck będzie płakał?||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Najpierw nie chce się dodać w ogóle, a potem wstawia się 18 razy;/

ocenił(a) serial na 7

Spoiler||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||Chuck będzie płakał?||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Taaaak... I jeszcze ze 3 razy;/ Jak tak dalej pójdzie to zaraz sama skończę tę część:D

użytkownik usunięty
Karolina1

Haha, spoko ;p
ja nie dałam rady i obejrzalam końcówkę odcinka. Poplakalam się...

ocenił(a) serial na 7

Naprawdę? No ale to chyba dobrze, że jest taka wzruszająca;)
Przepraszam, że odpowiadam z opóźnieniem, ale oglądałam Przyjaciół;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Spoko, ja odpisuje z jeszcze większym opóźnieniem xd
oglądając tamta scenę, przypomnialy mi się pewna sceny/wydarzenia związane z Chair. I generalnie widząc ich razem nie mogę przebolec 3 sezonu.
Ale obejrz sama, będziesz wiedzieć o co mi chodzi.. Ale spoko, młodsza Kasia tez miała łzy w oczach, nie jestem sama xd
a teraz.. Idę spać. Także do jutra, dobranoc ;)

ocenił(a) serial na 7

Ja też już idę;) Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 8

Cześć dziewczyny! *buraczy się ze wstydu*
Od 2 dni jak nie więcej zbierałam się żeby tutaj wejść, ale se myślałam "kurcze ostatnio w ogóle się odzywałam, one mnie już pamiętają", no ale zebrałam się w sobie i.. oto jestem. : D
Mam nadzieję że nie zostanę tutaj zliczowana i jeszcze mnie tu koajrzycie! Przepraszam, stęskniłam się za Wami :*

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Hej wam :) Obejrzałyście juz nowy odcinek ? Chciałabym z kimś o nim podyskutować :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

A tak w ogóle to jestem za usunięciem Lise z listy ! Nie udziela się tu wcale już dawno

użytkownik usunięty
fusiatko44

Dzień dobry ;)
ja odcinka nie widziałam i wcale mnie do niego nie ciągnie. Może obejrze w piątek, zależy czy pojade do szkoły na jakas durna akademie, na której obecność jest obowiązkowa ;/
co do Lise, ja już od dawna jestem za tym, by ja skreslic z listy.
Jaka pogoda -,-

ocenił(a) serial na 9

Hej Nikola :) uwierz mi mnie teraz juz wcale nie ciągnie jak obejrzałam te 3 :/ U mnie tez pogoda beznadziejna aż sie nic nie chce... W mojej szkole w piątek wolne a w czwartek będą skrócone lekcje jeszcze :) Dlatego w weekend jadę do Warszawy :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Fajnie, ze gdzieś jedziesz i ze twoja szkola uczniom idzie na rękę. U mnie tak niestety nie jest, jutro mam normalne lekcje, a w piątek ta akademia.. W sumie i rak pewnie nie pojadę na nią.
Co do odcinka- widziałam tylko ostatnia scenę z Chair i już mam dość tego sezonu. Nic nie idzie po mojej myśli!
Świetnie, niebo zrobiło się nagle ciemne- znak, ze zaraz będzie padac. A ja mam
angielski za godzinę..;/

ocenił(a) serial na 7

Hej;) Podpisuję się pod wnioskiem o usunięcie Lise z listy, zresztą pisałam o tym już jakieś 3 części temu:) Ja też jeszcze nie oglądałam GG, czekam na napisy;P

użytkownik usunięty
Karolina1

W sumie to myślałam, ze ona już na liście nie figuruje.. Pamietam, ze już kiedyś mialysmy ja wyrzucić. ;p
okej, spadam, idę uczyć się biologii, DNA i RNA. Ciekawe, doprawdy...;/

ocenił(a) serial na 7

Pamiętam jak ja się tego uczyłam... Współczuję. Boże, jak ja się cieszę, że zakończyłam naukę biologii, fizyki i chemii w zeszłym roku NA ZAWSZE:D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Hej :) Jest ktoś?

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Hej ja jestem w sumie :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ja też właśnie weszłam. Znowu;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Padnięta jestem , a jutro znowu na rano a w domu dopiero na 20 :(

użytkownik usunięty
Karolina1

I ja jestem ;)

Gdzieś w poprzednim temacie przedstawiłam listę osób do usunięcia i została zatwierdzona, jak Patrycja się pojawi to powinna ją odszukać i umieścić w nowym temacie, bo do niej należy ;)

ocenił(a) serial na 7

Aha, ok.
Ja jutro znowu wolne, tylko, że ma jazdy rano;/

Jak tam wam dziewczyny poszło w Lidze, bo nie zwróciłam uwagi?

ocenił(a) serial na 9

wiecie co właśnie sobie chciałam obejrzeć kilka scen z ostatniego odcinka i trafiłam na taki fanmade :
http://www.youtube.com/watch?v=VX3eOPKamhY&NR=1
Jak ktoś nie oglądał nowego odcinka to niech nie ogląda bo zawiera ten filmik sceny z niego. Kurcze on pokazuje Chair tak pięknie , mówie wam az sie wzruszyłam . Wiem ze was moze nie bardzo to ruszy bo część was przerzuca sie na Dair :P

użytkownik usunięty
fusiatko44

muszę się w końcu zabrać za ten odcineek ;p ale notatki czekają na przepisanie..

ocenił(a) serial na 9

Po tych pięknych zajęciach organizacyjnych zaczyna się nauka :D

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Obejrzę po obejrzeniu odcinka;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Napastuje mnie jakiś koleś na gadu, nie wierzę w to..

Dobry Wieczór, dawno mnie nie było, co? ;)

użytkownik usunięty
Magoria

A dawno, panda się należy ;)

Noł łej. Nauką byłam zawalona, a wcześniej byłam 6 dni na rozjazdach i bez internetu. Ale chyba coś pisałam po powrocie ;p

Magoria

Dodam jeszcze, że na tydzień mam do zrobienia około 60 zadań z matmy + 2 arkusze maturalne z geografii + angielski. Co ogólnie zawala mnie kompletnie, a są jeszcze inne przedmioty. Na dodatek w poniedziałki i wtorki wracam po 19 do domu.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Dobra, dobra... Nie będzie pandy:(

użytkownik usunięty
Karolina1

Biedna :((

ocenił(a) serial na 7

Obcy czy znajomy?;D

Owszem, jestem za wlepieniem pandy, ale dam ci szansę na obronę. Powiedzmy - 2 zdania na usprawiedliwienie swej niegodnej postawy...

użytkownik usunięty
Karolina1

Z ogłoszenia o mieszkanie, wklejam rozmowe:

11037514
19:56:09
klikalismy wczesniej chyba z 2 dni
19:56:19
mam pokoj do wynajecia na Krauthofera
19:56:34
a wczoraj pisalem ale mialem wrazenie,ze ucieklas :)
19:56:45
rozwiejesz moje wrazenie?

Ja
19:57:53
nikt do mnie raczej nie pisal wczoraj bo nie bylo mnie przy komputerze.. znalazlysmy pokoj w poniedzialek, ale dziekuje za zainteresowanie

11037514
20:00:02
spoko
20:00:09
daleko sie przenosicie?

Ja
20:00:14
osiedle przyjazni

11037514
20:00:19
aaaaa fajne tereny
20:00:23
wiezowiec?

Ja
20:00:37
nie

11037514
20:00:57
zycze zatem oby sie lepiej mieszkalo niz teraz

Ja
20:01:03
dzieki ;))

11037514
20:01:05
z wcipska wlascicielka
20:01:07
:)
20:01:16
okropna kobieta z niej
20:01:17
:)

Ja
20:01:21
niestety ;p

11037514
20:03:29
chcialbym tego posluchac z Twoich ust,tak na zywo musi byc niezle

Ja
20:06:29
nie mam talentu do opowiadania

11037514
20:06:49
eeeeee tam odrazu talent
20:07:06
poprostu opowiada sie jak bylo
20:07:11
ot to caly talent :)
20:07:14
he he he'
20:07:30
dasz mi szanse posluchania tegoz ?

Ja
20:10:01
to raczej nie jest standardowa propozycja od czlowieka wynajmuajcago pokoj

11037514
20:10:18
jak uwazasz
20:10:30
pozdrawiam

xD

ocenił(a) serial na 7

Spoko gość;D
'Rozwiejesz moje wrażenie?' i 'wcipska' właścicielka mnie rozbawiło...;)
Że tak zacytują: he he he.

użytkownik usunięty
Karolina1

Mnie urzekło SŁUCHANIE Z MOICH UST..

ocenił(a) serial na 7

Tak, to też było piękne. HE HE HE:D

Karolina1

No i się nasiedziałam. Zmywam się zrobić kolację, rodzinka.pl i lulu. Ale obiecuję nadrobić w piątek, bo jest woooolne! ;D

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Dobranoc.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

chcialbym tego posluchac z Twoich ust,tak na zywo musi byc niezle

Tak na żywo;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Dobranoc Ula ;)

no, bo teraz to tak na martwego :P