Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią:
pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście
lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami
(dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip
Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność,
decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi
natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez
jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne
wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję,
tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych
zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z
charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. CoconutP – Patrycja [2 maja]
9. Andziara_karolinka – Ania [21 stycznia]
10. Kreciolka – Sylwia [6 marzec]
11. Mammoth03 – Magda [10 sierpnia]
12. Cpt_Pchelka
13. Coco19 – Natalia [11 września]
14. Dagmarka12 – Dagmara [9 grudnia]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w
tak ważnym dla każdego dniu.
* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś
niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie
Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw
Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z
Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do
Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie
Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego
Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem
* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz
uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco
łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie
czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy
Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg
* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli
łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. Fusiatko44
3. Alkamb
4. Karolina1
5. Andziara_karolinka
Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co
dokładnie chodzi – pytaj!
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby .
Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz
niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Członkinie LOCu, oprócz GG, są też wielbicielkami innych seriali, w związku z czym
utworzyły się liczne serialowe teamy.
Teamy:
AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina
Klefan: Ania
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja
Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania, Ula
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja
HIMYM: Ania, Angela
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem)
Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy,
ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia,
przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane
i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię
data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z
otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy
się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać
udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile
uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji !
Ależ my też sobie ufamy! Po prostu najlepsza zabawa to właśnie wspólne szukanie odpowiedzi:D
A tak zmienię temat, Ulki dawno nie było, nie? Pewnie zauczona na śmierć biedna ;p
hmmmmm. 11 idę z wujkiem i ciotką i ich dzieciakami świętowac imieniny ulicy Swięty Marcin bo to niby fajne jest xD a 12 SKINS PARTY :D
A Twoje? ;D
O, tez miałam taki plan, ale jakoś zabrakło mi entuzjazmu na jakąkolwiek wyprawę poza miasto ;P
Dobra, z chęcią bym jeszcze pogadała, ale muszę lecieć spać, bo jutro trzeba wstać i iść do tej szkoły;/
A to na jutro:
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lhjlvxEOSM1qzfbkeo1_500.gif
http://img143.imageshack.us/img143/3338/118yc.png xD
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lkm8krMkQN1qcataao1_400.gif
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lhp93bTpG71qcu7kpo1_500.gif
http://26.media.tumblr.com/tumblr_llexx8aEiZ1qcnlefo1_500.gif
http://27.media.tumblr.com/tumblr_llbyoi5HLs1qdfu1wo1_500.gif
Heja ;D. Jak tam, co slychać? :D Ja wczoraj byłam u okulisty wieczorem i mam małą wadę wzroku ale na szczeście nie muszę nosić okularów póki co bo to mogłoby mi wzrok pogorszyć, za 3 miesiace do kontroli. Chciałam się wczoraj odezwać, ale wczoraj zanim okulistka dokładnie sprawdzila czy mam jakąś wadę, oczywiście zakropiła mi oczy kroplami rozszerzającymi źrenice, przez co eldwo co widziałam na oczy a pisząc na gadu czy coś, druga osoba musiała używać caps locka bo im bliżej twarz zbliżałam do monitora tym mniej widziałam. xDD
No, a dzisiaj wgl z klasą byłamw kinie na "epidemia strachu", moim zdaniem naprawdę dobry film i polecam się na to wybrać. : D
Aa, jeszcze tylko jutro i znowu wydłużony weekend, ale fajnie! ;D
Jestem tylko na chwilę. I tak macie rację, niestety ucze się jak nienormalna ostatnio. Za dwa tygodnie próbna matura i się trochę boję. Wiem, że to tylko próbna ale jednak. Poza tym jakieś pięć dni temu komputer się zepsuł i dopiero dziś został naprawiony. Na komórce nie mam internetu. No i jeszcze mam pewne problemy rodzinne. I tak. Mam nadzieję, że mi wybaczycie tą nieobecność. Jak się wszystko uspokoi to na pewno powrócę. Teraz może mnie jeszcze trochę nie być.
Ja też mam tę maturę i czuję się przy tobie jak ostatni leń, bo zamiast się uczyć siedzę przed komputerem;P
Musimy później skonfrontować wyniki, żeby sprawdzić czyj sposób okazał się skuteczniejszy;D
Hej ;)
Ja Ci wybaczam :D
A ja dziś dostałam pałę z geografii ! Moja pierwsza pała w tym roku szkolnym ;/ Mam dziś zrypany dzień, czuję się masakrycznie i jestem przeziębiona, zatoki mi zaraz eksploduje od ilości kataru ;/ I do tego ta pała... Brr...
Dzisiaj mnie już raczej nie będzie, bo jutro mam spr z matmy i muszę się wykuć na blachę, także do napisania.
Paapaa ;)
Hej wam , ja sie tylko melduje. Znikam , jak sie nie pojawie do niedzieli to mozecie wysłać list gończy... Jade na pierwszy w zyciu biwak harcerski i będzie... Mam nadzieje ze przeżyje , ja która nie moze obejść sie bez cywilizacji xD
Buziaki
Biwak? W taki mróz? Ty się lepiej zastanawiaj jak przeżyjesz bez kaloryfera, a nie cywilizacji;P
Ja spadam, bo jednak muszę się trochę pouczyć, postaram się wejść przed tap madl, pa;*
hejka co u was??? Sorki że się tak długo nie odzywałam bo chora byłam :( Ale jest już dobrze ale i tak jutro do szkoły nie idę :(
Oglądaliście nowy odcinek plotkary?? Bo jak tak. Jeśli nie oglądaliście powiem tylko tyle, że się popłakałam 2 razy :( 1 raz tylko lekko a 2 raz tak że nocą nie mogłam zasnąć, bo cały czas ten moment mi się odtwarzał w mojej głowie :( Oj dużo się działo w plotkarze, ale nic nie zdradzam dla tych którzy nie oglądali. Niestety w weekend nie pojawię na lidze chucka i w ogóle w internecie bo jadę do najlepszej przyjaciółki :) Ale polecam odcinek :)
Ja nie oglądałam, ale słyszałam, że dobry, więc czekam z niecierpliwością na weekend, kiedy w końcu będę miała czas, żeby obejrzeć;)
Jestem ciekawa jak mi tvn będzie odbierał dzisiejsze Top Model ;p
A w ogóle dla miłośniczek moich przygód sercowych, prawie dziś zawąłu dostałam, pierwszy raz od lipca mój były się do mnie odezwał ;)
Po dzisiejszych ćwiczeniach zaś stwierdzam - PO CO JA SIĘ PCHAŁAM NA PRAWO?
Wow, i co takiego mówił? W jakiej sprawie się zgłosił?:D
I nie zniechęcaj mnie do prawa niedobrzelcu! Co takiego strasznego mieliście?
Napisał tylko, że mnie bardzo przeprasza. Wczoraj w nocy to napisał, ja dopiero weszłam na gg i odczytałam ;p
Nie zrozumiałam nic z tych ćwiczeń, nawet Ci nie powiem co to było ;<
Na
Znów się nie wyspałam, jestem po masakrycznych zajęciach z administracji publicznej, bezsensownej socjologii, angliku i jeszcze pociąg był opóźniony
To rzeczywiście masakra;/ Współczuję ci z tymi dojazdami... Nie wiem, czy cię to pocieszy, ale ja jutro wychodzę z domu o 6.00 i wracam o 19.00... Czy jako istota ludzka nie mam jakiegoś prawa do godnego odpoczynku?
Przeprasza? Po 3 czy 4 miesiącach? Rychło w czas. Jeszcze zabrakło mu odwagi, żeby przynajmniej zadzwonić tylko pisze na gg. Niech spier.dala.
Masz epicki tekst Ani na pocieszenie:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/389996_17157239626 9360_165016366924963_321523_2058906484_n.jpg
Po namyśle stwierdzam, że ten tekst jest raczej wzruszająco-smutny, a nie rozweselający...
PS. Usuń spacje dziecko!
Usunęłam, czekam na dzisiejszą dawkę Anki.
(Bałoń, nasza już jest <3)
Nie odpisałam nic jeszcze, rozważam 'aha' xD
Było DDTVN z Anią, a ja nie oglądałam!:(
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/381183_171289872964279_1650 16366924963_320970_1159313035_n.jpg
Ej, to kto w końcu zakłada nową część? Bo już kończymy, nie wiem, czy ktoś zauważył...
'Nadejszła wiekopomna chwila', a tu chętnych do zaangażowania się w tę wiekopomną chwilę brak...