PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108463
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią:
pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście
lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami
(dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip
Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność,
decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi
natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez
jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne
wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję,
tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych
zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z
charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. CoconutP – Patrycja [2 maja]
9. Andziara_karolinka – Ania [21 stycznia]
10. Kreciolka – Sylwia [6 marzec]
11. Mammoth03 – Magda [10 sierpnia]
12. Cpt_Pchelka
13. Coco19 – Natalia [11 września]
14. Dagmarka12 – Dagmara [9 grudnia]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w
tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś
niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie
Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw
Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z
Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do
Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie
Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego
Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz
uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco
łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie
czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy
Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli
łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. Fusiatko44
3. Alkamb
4. Karolina1
5. Andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co
dokładnie chodzi – pytaj!
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby .
Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz
niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Członkinie LOCu, oprócz GG, są też wielbicielkami innych seriali, w związku z czym
utworzyły się liczne serialowe teamy.

Teamy:
AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina
Klefan: Ania
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja

Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania, Ula
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja
HIMYM: Ania, Angela
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem)
Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy,
ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia,
przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane
i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię
data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z
otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy
się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać
udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile
uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji !

ocenił(a) serial na 7

Ale jesteś dałnem;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Chyba Ty.

ocenił(a) serial na 7

No chyba jednak ty. Mnie nie rozczula widok Anny.

użytkownik usunięty
Karolina1

Ciebie pewnie rozczula Anna 'chciałabym cofnąć czas i wziąć tę książkę' Bałoń? ;<

ocenił(a) serial na 7

Wziąć TĄ książkę!;D
Ale bardziej mnie rozczula: 'No dobrze. No zmywam. Mam zmywać czym.'
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/312599_16619635014 0298_165016366924963_302024_450777152_n.jpg

użytkownik usunięty
Karolina1

Napisałam tę, bo ona tak powiedziała ;p

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/297639_16537619688 8980_165016366924963_299410_1845274127_n.jpg

ocenił(a) serial na 7

Ona właśnie powiedziała TĄ, a powinno się mówić TĘ;D

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Skończmy już tę pierwszą stronę proszę. Zawsze jak piszemy na pierwszej stronie czuję się obserwowana;D

użytkownik usunięty
Karolina1

To opowiem wam jak wygląda w Świnoujściu halloweenowe party, chyba, że nie chcecie ;(
ale najpierw musze iśc do sklepu bo babcia coś tam chce.

ocenił(a) serial na 7

No to leć, wracaj i opowiadaj;)

użytkownik usunięty
Karolina1

No to tak, wieści rozchodzą się drogą pantoflową, co, gdzie, kto itd. miejsce to samo, na samym końcu miasta, w lesie, wielka stara opuszczona hala ;p Dojechać tam to wielki problem, można autem albo takim specjalnym busem, oczywiście wszystko jest tajne xD bo organizowane nielegalnie itp. Pojechaliśmy tam wczoraj, wysiadam z auta, a tam pełno typów w czarnych bluzach i maskach typu z Piły czy Piątku 13, czy też jak w nowym odcinku PLL xD Klimat ogólnie straszny, inni ludzie raczej trochę mniej strasznie przebrani, ale zaraz miałam myśl 'jakby był tutaj jakiś przebrany morderca to nikt by się nie skapnął!' xD Poza tym oczywiście dynie itp. W środku takie beczki jak mają bezdomni w amerykańskich filmach, żeby się ogrzewać, z płonącym drewnem itp. Ściany wymazane fluorescencyjna farbą, jakieś tam kanapy do siedzenia, plakaty, na ścianach wizualizacje z rzutnika no i muzyka na żywo ;D przeróżni 'artyści', tworzący 'brudne bassy' :D czyli różne dnb i tym podobne, coś niesamowitego. Wszystko w takim nieco psychodelicznym klimacie ;) czyli coś co lofciam ;D Nie jest to może nic wielkiego, ale podoba mi się, że można u nas w mieście tak obchodzić halloween, i że wszystko jest inicjatywą jakichs prywatnych osób, którym chce się to za darmo robić itp.

Ok, nie jest to może zbyt pasjonujący wywód, ale jesteśmy na drugiej stronie xD
Jest ktoś w ogóle poza Karoliną? ;>

ocenił(a) serial na 7

A co, ja ci nie starczam?

Moim zdaniem jest to pasjonujący wywód, zajebista sprawa;D W życiu bym nie pomyślała, że coś takiego może się dziać u nas a nie tylko w 'jułesej';D A ty za co byłaś przebrana?

użytkownik usunięty
Karolina1

Nie mam ochoty przebywać z Tobą sam na sam ;/

Za nic, bo nawet nie wiedziałam, że tam pojedziemy szczerze mówiąc, ale koleżanka miała gdzieś wtyki ;P Pomazałyśmy się tylko trochę czerwoną i czarną farbą po twarzy ;p

ocenił(a) serial na 7

To opuść ten lokal i nie przebywaj.

Ale spaliłaś. Pomazać się farbą po twarzy... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQoViuETX5KWjWLI1jp1z5qXalmBDADErf2NRcGU z2IOh_-TZeEo9hs0o2PZg

użytkownik usunięty
Karolina1

apf, jemu to powiedz http://www.buzzpirates.com/wp-content/uploads/2009/06/joker-1-300x168.jpg

ocenił(a) serial na 7

http://i228.photobucket.com/albums/ee66/animemecha/Sarcastic%20Reply%20pics/Bitc hPlease.jpg

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Oj tam nie martwcie się nie ma przecieków , ale patrzyłam na wyniki i jesteście wysoko , chyba nawet pierwsze :P
A moje ciasto jest pyyyycha , żałujcie ze was tu nie ma :P Albowiem składa się ono z kremu kokosowego, ciasteczek , krakersów , krówki no i bitej śmietany :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

;(;(;(
Nie rób mi tego:(

A co do wyników - jesteśmy pierwsze od samego początku, ale ostatnia runda nam nie poszła. FATALNIE.

użytkownik usunięty
Karolina1

Nie rozmawiajmy o przegranych, tylko o naszym przyszłym niepodważalnym zwycięstwie ;D

Kasia, mogłaś nie mówić o tym cieście ;(((((((((((((((

ocenił(a) serial na 7

A co? Taka jesteś nienasycona? Sama to nic nie robisz tylko pieczesz, gotujesz, a potem się tym bezczelnie chwalisz!

użytkownik usunięty
Karolina1

Ty, pyskata, ja chociaż umiem :D

ocenił(a) serial na 7

A ja UMIAŁABYM, gdybym tylko ZECHCIAŁA.

użytkownik usunięty
Karolina1

To się nazywa LENISTWO.

ocenił(a) serial na 7

To się nazywa WIĘKSZE AMBICJE NIŻ BYCIE KURĄ DOMOWĄ. Ot co.

użytkownik usunięty
Karolina1

dobra, ej, mam ochotę ponarzekać na 2 forum, a ty jesteś do tego zawsze chętna dlatego też zaprzestańmy tej oto słownej potyczki i powiedz mi JAK KIEPSKA MOŻE BYĆ KSIĄŻKA, KTÓREJ NIGDY NA OCZY NIE WIDZIAŁAŚ.. ?

ocenił(a) serial na 7

Mam lepsze pytanie: PO CZYM OCENIASZ KSIĄŻKĘ, KTÓREJ NIE CZYTAŁAŚ, JEŚLI NIE PO OKŁADCE?

użytkownik usunięty
Karolina1

Pewnie tytuł źle brzmi, albo autor nieprzystojny.

ocenił(a) serial na 7

No i to jest zdecydowanie świetny powód do krytyki. I przy okazji należy NATYCHMIASTOWO opieprzyć osobę, która ośmieliła się coś powiedzieć na ten temat.

użytkownik usunięty
Karolina1

Jest to sprawa niepodważalna, nie można dyskutować w takich kwestiach.

ocenił(a) serial na 7

Dokładnie, nie ma co się silić na ZBĘDNE komentarze;)

ocenił(a) serial na 9

Jejku jakie cwaniaki :P i pewne siebie , zobaczymy :P

użytkownik usunięty
fusiatko44

ojtamojatam.

Co tam Kasiu? Opowiadaj, lecimy z koksem ;d (z tą częścią znaczy)

ocenił(a) serial na 9

A jem sobie moje ciasto :)
Wczoraj jakiś idiota w nas walnął jak sobie jechaliśmy na zakupy , no i właściwie to w drzwi od mojej strony i troche sie przestraszyłam , no ale żyje..
A poza tym nic , przebimbuje weekend :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Nie ma to jak 'królowie polskich dróg'... Dobrze, że ci się nic nie stało.

użytkownik usunięty
Karolina1

no nieźle.. ;o

ocenił(a) serial na 9

nom ale co pan zrobisz , nic pan nie zrobisz ..
Potem pojechaliśmy sobie do tego całego Millenium Hall co otworzyli w Rzeszowie , moze słyszałyscie , i takie to wielkie ze nawet jednej trzeciej nie przeszliśmy

użytkownik usunięty
fusiatko44

to to od Paris? czy źle myślę? ;d

ocenił(a) serial na 9

Nie nas była Anja xD
Cały tydzień z tego laliśmy w szkole , bo to był Grand Opening xD

użytkownik usunięty
fusiatko44

Dziwactwo, gwiazdki otwierające Centrum handlowe xD Ja bym rozumiała jakieś muzeum czy coś, a nie x sklepów.

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Chyba nie słyszałam... Chyba, że to rzeczywiście to od Paris. No ja to nie wiem szczerze mówiąc jaki jest sens robienia aż tak ogromnych centrów handlowych. Wiadomo, fajnie pochodzić, ale to jest trochę chore jak spędzasz cały dzień w sklepie i jesteś w stanie ledwo przejść połowę.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

To niby jest takie centrum kulturalne , sklepy , galerie , kino , jakieś świetlice , lodowisko , siłownia i takie tam ...
No ale jest gigantyczne.

użytkownik usunięty
fusiatko44

o, jak jest lodowisko to fajnie ;d

ocenił(a) serial na 7

No, rzeczywiście fajnie;P Ja nie umiem jeździć na łyżwach, bardzo chciałabym się kiedyś nauczyć;P

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja umiem bo miałam w liceum obowiązkowo na w-fie zimą, nie było to szczególnie przyjemne bo nauczyciele nie brali pod uwagę, że ktoś na łyżwach nie jeździł/nie zdążył się nauczyć itp. i każdy miał taki sam sprawdzian ;) z jazdy do tyłu itp. O.o na szczęście umiejętność jazdy na rolkach się przydała ;d Ale samo jeżdżenie super sprawa ;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja w sumie umiem jeździć na rolkach wiec sądze ze na łyżwach też potrafię ;) trzeba będzie to wytestować. Kurcze Ala mowi ze gra w tenisa , u mnie nie ma nigdzie krytej hali :/

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ja na rolkach też umiem, ale na łyżwach jest podobno dużo trudniej.

użytkownik usunięty
Karolina1

Jest niestety ;p A jak dupa boli od lodu.. xD

ocenił(a) serial na 7

W tym roku może się zmobilizuję i podejmę próbę nauki tego szlachetnego sportu;D

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Coldplay nagrywa z Rihanną, koniec świata...

użytkownik usunięty
Karolina1

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

wchodze na pudelka.