Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią:
pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście
lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami
(dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip
Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność,
decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi
natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez
jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne
wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję,
tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych
zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z
charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. CoconutP – Patrycja [2 maja]
9. Andziara_karolinka – Ania [21 stycznia]
10. Kreciolka – Sylwia [6 marzec]
11. Mammoth03 – Magda [10 sierpnia]
12. Cpt_Pchelka
13. Coco19 – Natalia [11 września]
14. Dagmarka12 – Dagmara [9 grudnia]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w
tak ważnym dla każdego dniu.
* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś
niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie
Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw
Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z
Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do
Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie
Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego
Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem
* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz
uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco
łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie
czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy
Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg
* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli
łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. Fusiatko44
3. Alkamb
4. Karolina1
5. Andziara_karolinka
Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co
dokładnie chodzi – pytaj!
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby .
Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz
niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Członkinie LOCu, oprócz GG, są też wielbicielkami innych seriali, w związku z czym
utworzyły się liczne serialowe teamy.
Teamy:
AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina
Klefan: Ania
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja
Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania, Ula
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja
HIMYM: Ania, Angela
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem)
Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy,
ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia,
przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane
i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię
data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z
otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy
się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać
udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile
uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji !
hej;) miałam koszmarny dzień. najpierw zawaliłam test z maty, później spadł mi łańcuch z roweru(po drodze zgubiłam rękawiczki) i spóźniłam się na test z dodatkowego francuskiego. Jedyna faja rzecz dzisiaj to wizyta w telewizji ;D
http://www.youtube.com/watch?v=5d-ngEt1g2U&feature=player_embedded
zapowiedz odcinka 5x07. Mi się bardzo podoba ;D
Tak jak obstawiałam, Viktoria odpadła ;p Chociaż jestem wielbicielką Oliwii obiektywnie uważam, że jednak powinni byli wywalić ją.
Natalia chcesz zakładać następny temat? ;)
Hej ;) Znowu gadam sama ze sobą <ok>
Zrobiłam sobie właśnie na obiad kotlety mielone, ziemniaczki i buraczki, ależ ze mnie gospodyni domowa xD Coś mnie naszło ;P
Jadę do domu na 2 dni, także będę się mniej pojawiać ;)
Tymczasem ;*
Hello. Jestem taka zmęczona...uczyłam sie pieprzonej delty cała noc ;/
Dzisiaj ide na imprezę do Sopotu i strasznie mi sie nie chce za zimno xD
Hej ;p
Czy tylko mi jest tak cholernie zimnooo :/ ? Brr...
Siedzę opatulona bluzami i zamarzam ...
hejka co tam u was??
Jezu ale na dworze dzisiaj zimno było!! Lodowato. Jakieś plany na weekend?? Bo ja to na weekend mam do przyjaciółki najlepszej jadę !! łiiiiiiiiii. A i dziś wszedł odcinek plotkary z napisami ( jak by co :) i obejrzałam go znowu i znowu płakałam ale tym razem mocniej :) I teraz przez odcinek jest mi smutno :(
Witam, witam! ;D
dzisiaj dzień wolny i tak jakoś postanowiłam uświetnić LOC moją obecnością (ironia) xD
Hej
Do domu wróciłam o 1:40... al eo dziwo nei jestem bardzo zmęczona.. Może trochę senna bo dzis spełniło sie Dziwne marzenie numer 1. Mianowice:
http://img221.imageshack.us/img221/1446/biletgggs.jpg
Obiecałyśmy sobie z przyjaciółko ą jakieś 10 lat temu ze o 11;11 dnia 11.11.11 skasujemy bilet i oto jest ;P
Fajna sprawa Ala :D Ja przegapiłam oczywiście, pod prysznicem wtedy byłam ;D
Tymczasem idę się kiziać miziać z moim stęsknionym kociskiem ;D
Fajnie ;) Ja o tej godzinie jadłam śniadanie :P
Ale ten dzień szybko leci ... :( Zawsze tak jest jak jest wolne .. ;/
Oglądałyście już PW ? Ja już po :)
Hej;) Gratuluję sukcesu Ala, ja zupełnie to przegapiłam;(
TVD nie oglądałam, za to obejrzałam w końcu GG iii Margin Call:D A teraz ściągam sobie 'Labirynt Fauna' więc zabawię ty jeszcze 20 minut, a potem schodzę w końcu z tego komputera, bo siedzę nad nim od rana.
Hej :D .Ja wstalam o 12 coś i ciągle robie lekcje. odcinek GG po polsku mi sie ciagle zacina
Ja też mam kupę pracy na ten weekend;/ W poniedziałek sprawdzian z całego antyku na historii, a tak mi się nie chce...
No i ja też już po pamiętnikach ;) Nic nie mówię jeszcze, żeby nie spoilerować, ale mega jak zawsze ;D
Tez jestem! Tez z ciastem. Może sama nie upieklam, ale ulubiona szarlotka nest xD
co tam?;p
Nie, ładuje mi się właśnie, zaraz się za to zabieram;) A kto się bardziej cieszy: fani Deleny czy Steleny?;>
Haha, też byłam tego ciekawa przed odcinkiem ;P
Chyba minimalnie Deleny, ale odcinek raczej nie skupia się na tych relacjach ;P
Miłego oglądania :)
Ja dziś praktycznie cały dzień spędziłam w łóżku oglądając jakieś pierdoły ;p
Musiałam przerwać, żeby to napisać: co za szmatę wyciągnęła Elena z szafy?! Czyżby w lumpeksie w Mystic Falls była jakaś promocja? Dolar za 10 kilo starych powycieranych brzydkich sukienek?
Ja też ;p Dzisiejszy mój dzień jest w ogóle mało kreatywny... ;-)
Nic mi się nie chcę... miałam iść rano na paradę do rynku, ale nie byłam w stanie wstać z łóżka, a potem mi się nie chciało xd
Tak, właśnie do tej sceny. Meczu nie oglądam.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tyler właśnie wbił strzykawkę w szyję Caroline... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja słucham meczu z drugiego pokoju :D Zmykam zaraz na spacer (w takie zimno ;((((((((((()
Nom... Tylera kiedyś nie znosiłam, uważałam go za palanta. Potem stał się słooodziutki <3 Ale odkąd stał się hybrydą to zaczyna mnie troszkę wkurzać ...