Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią:
pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście
lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami
(dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip
Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność,
decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi
natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez
jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne
wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję,
tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych
zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z
charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. CoconutP – Patrycja [2 maja]
9. Andziara_karolinka – Ania [21 stycznia]
10. Kreciolka – Sylwia [6 marzec]
11. Mammoth03 – Magda [10 sierpnia]
12. Cpt_Pchelka
13. Coco19 – Natalia [11 września]
14. Dagmarka12 – Dagmara [9 grudnia]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w
tak ważnym dla każdego dniu.
* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś
niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie
Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw
Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z
Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do
Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie
Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego
Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem
* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz
uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco
łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie
czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy
Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg
* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli
łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. Fusiatko44
3. Alkamb
4. Karolina1
5. Andziara_karolinka
Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co
dokładnie chodzi – pytaj!
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby .
Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz
niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Członkinie LOCu, oprócz GG, są też wielbicielkami innych seriali, w związku z czym
utworzyły się liczne serialowe teamy.
Teamy:
AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina
Klefan: Ania
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja
Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania, Ula
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja
HIMYM: Ania, Angela
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem)
Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy,
ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia,
przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane
i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię
data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z
otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy
się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać
udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile
uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji !
Wiem widziałam .
To moj ulubiony zespół i troche mnie to rozczarowało , ale ta cała nowa płyta nie jest taka zła
Ja bardzo lubię Coldplay, ale szczerze mówiąc nie bardzo się interesuję tym, co aktualnie robią, więc nawet nie wiedziałam o tej nowej płycie, muszę sobie posłuchać w najbliższym czasie. Póki co, duet z Rihanną mnie nie zachwycił...
Nie wiem, czy którąś z was to interesuje, ale ta Magda Roman z tap madl, która nie chciała się rozebrać i odpadła z programu, już robi 'karierę'.
'Magda poradzila sobie wczoraj swietnie na sesji- choc nie rozumiala co ludzie mowia,nad cialem musi jeszcze duuuuzo pracowac ale ekipa z Madrytu byla zachwycona- make up artists Pablo Iglesias- to najwieksza gwiazda hiszpanskiego swiata mody i jedyny makijazysta Penelope Cruz do wszystkich zdjec i kampanii - mial milion pomyslow na Magde ... 12 zdjec swietnych zdjec w jeden dzien- efekt juz w grudniu - a telefelon pani Roman nie przestaje dzwonic...nawet sobie nie wyobrazacie jakie magazyny zaczynaja sie o nia ubiegac....' - wpis Tyszki z fb.
Wiedziałam, że tak będzie. Nie rozebrała się bo i tak już ugrała swoje wcześniej. Jak dla mnie to paskudna jest, ale takie chyba powinny być modelki w związku z tym xD
Również moim zdaniem jest okropna. Wygląda jak szympans z tym swoim czołem, ale widocznie to się nazywa 'oryginalna uroda'... Dobra, schodzę, będę wieczorem, pa;)
http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2n
Piosenka i teledysk bardzo fajna :)
hejka sorki że tak długo mnie nie było ale ten weekend mam cały zapchany. Jak nie cmentarz to obiad jak nie obiad to kolacja u babci i do datku rodziny tyle przyjeżdża że szok. Ja tylko wpadłam na 10 min. bo idę zaraz na kolację do babci. A i ja chętnie doszła bym do teamu damonu i do serialów: Czas Honoru i House: dobra zmykam papa :*
Nie jestem w żadnym teamie, ale z tego co się orientuje to chodzi o to,nze po prostu mówisz których bohaterów lubisz i zapisują Cię tam odpowiedni.
Teamy:
AntyElena: Kasia Mała, Ania
Stelena: Kasia Duża, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia Duża, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia Duża, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia Duża, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina, Dagmara
Klefan: Ania, Karolina, Kasia Duża
Tyroline: Karolina, Kasia Duża, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia Duża, Ania, Ala
Ezria: Kasia Duża, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja
Seriale:
PLL: Kasia Duża, Patrycja, Ala, Kasia Mała, Ania, Ula
TVD: Kasia Duża, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula, Kasia Mała
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala, Kasia Mała
House: Ania, Ala, Kasia Duża, Karolina, Patrycja, Kasia Mała, Dagmara, Natalia
HIMYM: Ania, Angela, Natalia
Grey's Anatomy: Kasia Mała
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia Duża, Karolina, Kasia Mała, Dagmara
A właściwie to czemu Nikola się nigdzie nie zapisałaś? Izolujesz się?!
My miałyśmy chyba robić coś na Halloween, nie dziewczyny? I jak zwykle wyleciało z głowy...
Krotochwila na dziś:
Oglądam 'Jak to leciało?' (tak, właśnie TO oglądam) i nagle widzę na ekranie jakiegoś 17-letniego 'skrejzolowanego' fana Ewy Farny (Farnej?) oraz Bollywoodu, który na pytanie: dlaczego zdecydował się na casting odpowiada:
-Żeby znajomi mnie rozpoznawali.:)
Aplauz dla tego pana i jego 'znajomych', którzy go nie rozpoznają bidulki!
Ten człowiek to w ogóle był ciekawy przypadek. Potrzebuję teraz kogoś kto oglądał dziś Czas Honoru!
No właśnie nawet jak odświeżam to mi pokazuje np, że ostatni post 22 minuty temu ktoś tam xD
Aniu, mów jak na meczu było!
Ja nie zapisalam się Karolina; bo nic z tego nie oglądam, ot co ;p
Polskie seriale jak już siedzę przd telewizorem ;p kiedyś gotowe na wszystko ogladalam...
Fajnie :D Choć w 3 secie chcieli przyprawić o zawał, były po 4 meczballe dla każdej ze storn. Martwią mnie te przestoje, w meczu z Trentino mogą się na nich zemścić i może się to źle skończyć. Mama nadzieję że to wyeliminują z gry, bo za tym są ekstra :D
Mam zdjęcie z Samicą do kolekcji :D
To gratulacje ;))
Ja po wczorajszym meczu jestem sklonna zostać fanka skry, atmosfera na meczu genialna.