Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią:
pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście
lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami
(dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip
Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność,
decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi
natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez
jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne
wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję,
tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych
zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z
charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. CoconutP – Patrycja [2 maja]
9. Andziara_karolinka – Ania [21 stycznia]
10. Kreciolka – Sylwia [6 marzec]
11. Mammoth03 – Magda [10 sierpnia]
12. Cpt_Pchelka
13. Coco19 – Natalia [11 września]
14. Dagmarka12 – Dagmara [9 grudnia]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w
tak ważnym dla każdego dniu.
* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś
niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie
Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw
Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z
Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do
Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie
Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego
Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem
* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz
uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco
łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie
czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy
Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg
* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli
łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. Fusiatko44
3. Alkamb
4. Karolina1
5. Andziara_karolinka
Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co
dokładnie chodzi – pytaj!
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby .
Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz
niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Członkinie LOCu, oprócz GG, są też wielbicielkami innych seriali, w związku z czym
utworzyły się liczne serialowe teamy.
Teamy:
AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina
Klefan: Ania
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja
Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania, Ula
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja
HIMYM: Ania, Angela
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem)
Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy,
ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia,
przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane
i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię
data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z
otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy
się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać
udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile
uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji !
W momencie, kiedy Stefan zrobił coś, co zapewniło mu wolność. Nie chcę jawnie spoilerować;) I oglądam w normalnym tempie Kasia, nie zbudowałam jeszcze manipulatora czasem:D
Jestem! Szarlotka zjedzona, cierpie z powodu braku Polsatu sport, Polska wlasnie gra sparing z Czechami w siatkówkę.
No ale teraz oglądam piłkę nożna. Lewandowski. Uhuuu...
A ja właśnie skończyłam;D Podoba mi się to;)
I nie wiem, jak mogłyście powiedzieć, że fani Deleny mogą się cieszyć tylko minimalnie bardziej od fanów Steleny... Moim zdaniem raczej maksymalnie.
Spoiler:
Elena przecież w końcu dopuściła do siebie możliwość zaprzestania walki o Stefana.
Spoiler.
Hej :) Pozdrowienia z Wrocławia. Właśnie siedzę w multikinie i czekam na seans :D To już drugi dzisiaj :)
Ilisty do M fajne? Wow ;p
Aniu, zmartwię Cię teraz.. Być może igla własnie złapał kontuzje
fajnie masz:D u nie w miescie nawet kina nie ma . tylko około miesiąc temu Mc nam otworzyli ;p
Myśle, że to nic poważnego, ale w trzecim secie gra teraz zatorski. AA pewnie woli dmuchać na zimne.
Będzie dobrze'
Nie lubię tej galerii, choć często tam bywam, bo jest koło mojej babci. Więc jak czasami przyjeżdżam do niej na weekend to spacerek do Arkad obowiązkowy :)
Widziałaś rekinki ? ;p
Miłego seansu. Baw się dobrze :D
No musisz skopiować ten tekst/wstęp na górze i powprowadzać zmiany, aby to dobrze wyglądało. Mi trochę nie wyszło,ale teraz już wiem jakie błędy popełniłam i następnym razem będzie lepiej :)
Musisz przekopać tą część i poszukać kiedy się Angela (kilmenyy) urodziła i dopisać, dopisać funkcję dla Karoliny i Ani, dopisać się i Angele ( gdzieś podawała) do wybranych seriali i team'ów i mnie do serialu HIMYM itd.
No dobranoc;)
Jako, że Natalia jest nowa i niewprawiona w bojach to oszczędzę jej może dodawania nam tej funkcji, ale urodziny Angeli byłoby dobrze znaleźć;)
Ja jestem, tylko oglądam sobie film, więc wchodzę raz na 20 minut;P Ale teraz to pewnie nikogo już nie ma...
Mówiłam, że oglądam film i wchodzę co 20 minut! Jak poszłaś to chyba ci tego nie wybaczę...
Niezła masakra co do niektórych... Zwłaszcza, że trzeba się ostro postarać w tej rundzie, żeby wyprzedzić Magdę.
Nom, pojechała trochę, pewnie trzeba będzie strzelać ;P
W ogóle rozbawiły mnie nie wiem czemu dwa nowe tematy 'percing' i 'nałogi', już chyba serio nie ma o czym gadać :D
No troszkę... Niedługo powstanie pewnie dział 'Uroda i styl' z tematami przeznaczonymi na rozmowy o:
-włosach
-paznokciach
-kosmetykach
-butach
-ubraniach casualowych
-ubraniach eleganckich
-biżuterii i dodatkach
etc. etc.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ;P
spoiler
W sumie co do tej delenowej sceny, masz rację, może sama siebie oszukuję w moich odczuciach bo jakoś mnie to nie gryzło w tym odcinku ;P
/spoiler
xD
Ja w sumie lubię i Delenę i Stelenę, co jest bardzo dobrą opcją, bo każdy odcinek mnie cieszy, nieważne, czy Elena akurat wzdycha do Stefana, czy daje nadzieję Damonowi;) Ale, jak już napisałam na fw, chciałabym, żeby ten nasz bidulka Damon zaznał w końcu szczęścia i żeby Elena dała mu szansę na coś więcej niż przyjaźń;)
Ja może polubię Delenę jak zaistnieje, kto to wie ;D
Jakie plany na dalszą częśc weekendu? Nauka? ;>
No niestety;/ Mam ten sprawdzian z historii i kartkówkę z angielskiego. A poza tym to pooglądam filmy. W ogóle to od rana pęka mi głowa, nie chce mi się nawet ruszyć dupy z łóżka;/
A ty?