PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. MotherChucker - Nicola
7. Magoria - Ula
9. Blair__waldorf - Kasia
10. Dzastulaa_ - Justyna
11. coconutP - Patrycja
12. Lise – Ola
13. Mojapleckobieta – Agata
14. Yellow_Kar - Karolina
15. Sazemka
16. Sanjay – Gosia

Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdywać się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg (bez pandy)

Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9
coconutP

to była taka malutka dawka Chucka :p
Instrukcja niezła. ;D

użytkownik usunięty

Przesuwam ;) I na razie lecę, potem chyba wejdę jak brat mnie puści. No a jak nie to zostaje jeszcze pakiet na internet na telefonie ;)) Do napisanie później ;p

ocenił(a) serial na 9

Ja też lecę. Biorę się za Skins'ów ;)

Do napisania ; *

coconutP

Dobry Djeń, dobry djeń, tu twoje radioo heloł, heloł!
Heh, jest ktoś?

użytkownik usunięty
Magoria

ja jestem pół na pół, lecę z odcinkami PLL :D

Napisałam, a potem sama zaginęłam. Ale nie będę ci przeszkadzać ;) Miłego oglądania ;D

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Jej jestem z was taka dumna !!! Dwie nowe strony jak mnie nie bylo :)
Właśnie wróciłam i padam na twarz jednak brak kondycji wychodzi....
Ja oglądałam Skinsow przez pierwsze 2 sezony , po potem podobno są jacyś inni , a pierwszy skład był super :) Chris bz najlepszy :)

Hej ;*
Od razu sie usprawiedliwiam żeby nie dostać Pandy xDD
Byłam nad jeziorem z rodziną i nie miałam internetu :P
A wy już tu 5 strona ;D Bardzo podoba mi sie zredagowanie głównego postu ;D

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Hej Ala . Wczoraj coś się martwiłyśmy to tak z nienacka zniknęłaś .
Pani odpowiedzialna , prosimy o Chucka :)

alkamb

Witamy więc znów. Ja wnoszę o uniewinnienie Alicji :D
Jak wyjazd się udał?

użytkownik usunięty
Magoria

Taa. Jestem też jestem za uniewinnieniem Ali ;p

użytkownik usunięty

No nareszcie wróciła niewierna :D:D:D nad jeziorem, łaaaaał.. uwielbiam jeziora :D

ocenił(a) serial na 9

Niewierna ... grry , nie podoba mi się xD
I co robi ktoś już przegląd co w TV ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Nie robiłam przegladu, ale słyszę, że mecz leci ;p
Piłka nożna.

ocenił(a) serial na 9

Ja też ! :P

coconutP

Wyjazd sie udał, ale właśnie kręcę sie pod domu i wszystko przewraca sie przeciwko mnie! ;/ Przepaliła mi ssie żarówka nie ma na zmianę.. moje wszystkie piżamy nagle wyparowały i w dodatku nie mam co jeść ;/

użytkownik usunięty
alkamb

ostatni dramat jest największy, współczuję ;/

Zaraz wyśle tatę do sklepu ;P

alkamb

http://favim.com/orig/201107/24/chuck-bass-cool-dan-humprey-gossip-girl-nate-arc hibald-Favim.com-113252.jpg Zamawiamy takie dla członków LOC'u
http://favim.com/orig/201108/18/blair-waldorf-chuck-bass-fashion-gossip-girl-lov e-Favim.com-125531.jpg
http://favim.com/orig/201108/15/bass-blair-blair-waldorf-boy-brunette-Favim.com- 123767.jpg
http://favim.com/orig/201108/04/blair-waldorf-chuck-bass-cute-gossip-girl-Favim. com-119466.jpg kocham te scene ;D
http://favim.com/orig/201108/01/chuck-chuck-bass-cute-ed-westwick-gossip-girl-Fa vim.com-118467.jpg
http://favim.com/orig/201108/01/blair-blair-and-chuck-blair-waldorf-chuck-chuck- and-blair-Favim.com-118314.jpg

Wywiązałam sie ;P

alkamb

A propos jedzenia, robiłam dziś gofry... z dżemem truskawkowym i bitą śmietaną ;D
Alu, mam nadzieję, że za chwilę będziesz miała co jeść!

użytkownik usunięty
Magoria

to chyba trochę nie na miejscu, ale Lei na tej drugiej fotce, wow, so sexy ;d

użytkownik usunięty

Taa. Gdybym była facetem.. Ale na szczęśćie nie jestem xD
Koszulka fajna ;)

Wiesz ze 'gestu' ręką nie zauważyłam xD Skupiłam się na koszulce xD

ocenił(a) serial na 9
Magoria

ojej ale bym sobie zjadła gofra ...mmmm...
właśnie robię sobie pranie , bo jak zwykle nie mam w co się ubrać . I wiecie co kupiłam sobie takie fajne spodenki z 3 tygodnie temu moje jedyne były i kurna się ubrudziły z tyłu , nie mam pojęcia czym i to nie taka mała plama... jak to zobaczyłam to aż miałam łzy w oczach , no normalnie pech

użytkownik usunięty
alkamb

To faktycznie nie jest dramat już. ;p Też jestem głodna, może.. żabka? Czynna jest do 23 xD

Ja mam mój mały sklepik z wywindowanymi cenami xD Ale w okolicy mam nowo otwartą Biedronkę, szpan xD

użytkownik usunięty
alkamb

Ja mam w okolicy dwie biedronki, tesco i kaufland, wszystko pięć minut drogi. I co, podskoczysz? hahahaha xDD

nie no szacun xD
W mojej okolicy jest makro i teraz ta biedronka, ale chodzą ploty ze może Auchan wybudują ;D

Przyszły parówki! idę jeść zaraz wracam ;P

alkamb

W mojej okolicy są trzy sklepy osiedlowe :D Jeden to PSS Społem ;p

ocenił(a) serial na 9
Magoria

U mnie jest 10 min drogi do Magnolia Park <duża galeria handlowa> i Factory Wrocław (jak nie wiecie sprawdźcie w necie). Oprócz tego mam w okolicy 2 Lidle i Biedronkę + kilka sklepów osiedlowych, więc nie mam się o co martwić ;)

Przegapiłam prawie całego Monka ;( <płacze> !!!

użytkownik usunięty
alkamb

oooo, nie tylko ja jem parówki XD moi znajomi zawsze mają do nich jakieś ale xD

użytkownik usunięty

o jaa, uwielbiam tesco <3 zazdroszczę xD

użytkownik usunięty

Ale to tesco akurat jest średnie,.. Nie ma tam ubrań... A w tesco czasem są jakieś fajne "perełki". Wiem, bo moja koleżanka która ma fajny w sumie styl tam kupuje ;p

Ale wcale tanio tam znowu nie jest. Ceny jak w normalnych odzieżówkach. Mam duże tesco 30 minut rowerem od domu.

użytkownik usunięty
Magoria

No fakt, ceny porównywalne do tych z h&m czy innych sklepow. Ale czasem zdarzy się coś po lepszej cenie ;)

użytkownik usunięty

ja myślałam raczej o jedzeniu ;p

użytkownik usunięty

Jedzenie w tesco takie jak gdzie indziej chyba ;p Nie wiem, wolę kaufland. A w sumei to ja wgl ostatnio na zakupy nie chodzę, tata mnie wyręcza. A jak cos to żabkę mam koło bloku xd

W Tesco jedzenie jak wszędzie, jak dla mnie to mały wybór w przeciwieństwie do innych supermarketów. Ale Biedronka jest fajna, a szczególnie produkty dla Biedronki produkowane.

W gdańsku nie ma Kauflandu ;/ Najbliższy jest pod Tczewem ...

Musze was na chwile opuścić bo muszę obejrzeć dwa ostatnie odcinki Brzyduli ;] Przy okazji Nikola to twoja wina że od miesiąca żyje brzydulą xD

alkamb

A w Stalowej Woli Kaufland jest xD

ocenił(a) serial na 7

Witam, widzę że dla odmiany gadacie o jedzeniu?

użytkownik usunięty
Karolina1

No, postanowiłyśmy odświeżyć stare tematy.

Tak dla odmiany :D

użytkownik usunięty
Magoria

Ala, co to moja wina, żew brzydula tak wciąga? xD
W sumei serial ma banalną fabułę, ale i tak fajnie się ogląda.

ocenił(a) serial na 9

Przepraszam na chwile zniknęłam , robiłam pranie... Wiecie co 3 tyg temu kupiłam sobie szorty i były one moimi jedynymi i wiecie co w dziwny sposób na tyłku zostały ni to pobrudzone ni to odbarwione i to nawet nie wiem kiedy , a to wcale nie male plamy , jak je zobaczylam to aż mi łzy stanęły w oczach ....
Biedronka nie jest zła :) Lodz opera są dobre i tanie , to najlepszy akpekt dla kogoś kto je lody litrami xD

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Czy pisałaś o tych szortach już wyżej, czy ja jestem jakaś upośledzona i mam mega dziwne deja vu?

użytkownik usunięty
Karolina1

czuję to samo..

fusiatko44

A z czego ta plama wiesz?
Rozumiem twój ból. Jakieś pół orku temu kupiłam sobie nowiuśką bluzkę. Raz noszona. Odbarwiłam sobie na plecach. Bluzka miała kolor lekki fiolet, odbarwienie - pomarańcz! Próbowałam wszystkim... Byłam bliska płaczu. W ostateczności kupiłam ACE i sobie "odbarwiłam" całą bluzkę... obecny kolor - bardzo jasny kremowy i jestem zadowolona.

użytkownik usunięty
fusiatko44

I co z tymi szortami? udało się je naprawić jakoś?! :)

ocenił(a) serial na 9

Oj kurcze przepraszam ja miałam jakieś zaćmienie chyba , myślałam ze wtedy tego nie wysłalam . Jeszcze raz przepraszam