PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]

W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

O ja pytam kiedy promo xD ale to bardziej zeby podważyć nieomylną some... wredota

użytkownik usunięty

W zasadzie to ja tam nie wchodzę... Chyba, że tu nikogo nie ma i naprawdę, naprawdę się nudzę ;p

ocenił(a) serial na 7

A ja wchodzę i staram się czytać wszystko na bieżąco i czasami owszem - jest ciekawa dyskusja więc się odzywam, ale w większości to jest tylko strata czasu.

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Oj, nie o tobie pisałam tylko o tych, którzy się logują tylko po to, żeby czytać, a przecież mnóstwo jest takich ludzi, bo wiele jest użytkowników bez nawet jednego posta na koncie...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja po prostu wzbraniam LOC ,z resztą nie musialam wybierać :)
A nie wiem poza tym slyszałam ze mają być po 3 osoby , a wiem ze Nikola chce :)
Nie no to dopiero wzywanie , przebić Olę xD

użytkownik usunięty
fusiatko44

Miały być co najmniej 3 osoby, nie?;p

użytkownik usunięty

kotki, nawet jak będą po 3 osoby to z LOCu stworzymy 2 drużyny czy coś, ale wtedy nie będzie można tutaj debatować :D

użytkownik usunięty

Racja... Zawsze zostają konferencje na gg, haha xDD

ocenił(a) serial na 7

Dokładnie, musimy stworzyć jakiś wspólny front, możemy zrobić 2 grupy i stworzyć z nich tajną koalicję;D

ocenił(a) serial na 7

Na razie nikt nie mówił o liczbach, pewnie to będzie zależało od liczby osób, która się zgłosi. Ja tylko powiedziałam, że na pewno MINIMUM 3, bo co to za grupa: 2 osoby? Ale równie dobrze mogą być grupy 4 lub 5 osobowe;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Mojha drużyna musi nastawić się na to, że ze mną jest ciężkie życie. Ja nienawidzę przegrywać ! ;pp

ocenił(a) serial na 7

No heloł... ja w ogóle NIE PRZEGRYWAM, taka opcja nie wchodzi w grę...

użytkownik usunięty
Karolina1

Amen!

użytkownik usunięty

AMEN!
Macie taką samą filozofię co ja ;pp

użytkownik usunięty

We're the crazy biches around here xD

użytkownik usunięty

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lj3gliaBv01qc3bx2o1_500.gif
Kocham mimikę Leighotn, idealnie pasuje do Blair :)

użytkownik usunięty
Karolina1

nie chce mi się odpowiadac na tamtej stronie, ale to co sie dzieje w temacie promo to ludzkie pojecie przechodzi Oo na poczatku wchodzilam na wszystko bo mnie wkurzalo ze to mi tam na czerwono pokazują, ale teraz mam to juz w dupie i wchodze tlyko tam gdzie spodziewam sie czegos konkretnego..

użytkownik usunięty

Mnie też wkurzało , że to jest na czerwono. Teraz już zlewam to ;p

ocenił(a) serial na 7

A ja trwam nadal w sprawdzaniu wszystkiego:) Skoro jesteśmy przy kolorach - długo też nie mogłam się przyzwyczaić do tej zieleni POMOCNICZEK;) W ogóle to jak to wprowadzili, to skojarzyło mi się to z jakimś podziałem społecznym na szlachtę (z dumnym tytułem POMOCNIKA) oraz plebs, czyli całą resztę;P

użytkownik usunięty
Karolina1

ja wtedy zapragnęłam też mieć, nie lubię czuć się gorsza ;(

ocenił(a) serial na 7

A ja przyjęłam to ze spokojem - plebejusz pozostanie plebejuszem, nie ma na to rady...
Czyżbyś się zgłosiła na ochotniczkę do tytułu Pomocnika?;> Przyznaj się...

użytkownik usunięty
Karolina1

Słowo plebs mnie bardzo bawi, będę wulgarną dziewuchą (Karolina doceń to, nie tylko Ty xD) i napiszę czemu :D
U mnie w klasie był taki dziwny koleś, któremu się wydawało że żyje w czasach Bitwy pod Grunwalem czy coś.. xD czepiał się wszyskich i w ogóle no i nadużywał słowa plebs, paroby, itd. a nam się jakoś tak złożyło, że odpowiadaliśmy mu często na wszystko 'jeb sie plebsie' xDD

Nie zgłosiłam się, prosze mnie nie posądzać, to było tylko niewinne marzenie, swój honor mam.. ;( xD

ocenił(a) serial na 7

Już ci uwierzę, że plebejusz taki jak ty, wie co to honor...

U nas swego czasu to słowo także robiło furorę, ale ze względu na samo jego brzmienie, nie zwariowanego kolegę:D

ocenił(a) serial na 7

Oho, widzę że Lise odmówiła ci podanie tajnej informacji w postaci linka do strony z obrazkami... Wstydź się, że w ogóle poprosiłaś!

użytkownik usunięty
Karolina1

Wiem właśnie. Chyba pójde się pochlastać.

ocenił(a) serial na 7

Koniecznie, ale najpierw błagaj o wybaczenie swojej bezczelności...

użytkownik usunięty
Karolina1

Eeej... Ale jakby co to staniecie w mojej obronie? <prosi>

użytkownik usunięty

Zasłonię Cię własną piersią.

użytkownik usunięty

Dziękuję!
A teraz zw, bo idę do sklepu ;p

ocenił(a) serial na 7

Wybacz, ale nie mogę ci tego obiecać.
Wiesz, jaką Lise ma pozycję... Przeciwstawić się komuś tak ważnemu, tak AKTYWNEMU? To byłoby samobójstwo!

ocenił(a) serial na 9

Ocyzwiście , aj w koncu obrońca jestem :*

użytkownik usunięty
fusiatko44

Kup mi coś słodkiego w nagrodę :D

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Przesuwam jak na przesuwacza przystało:D
Gdzie podziała się młodsza Kasia?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Młodsza Kasia traci rachube tyle piszecie. Jak tak sobie czytam to sobie myslę ze was normalnie kocham xD
Nasz mały plebs

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Cofam pytanie, bo już cię widzę;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Przesuwacz.. xD

ocenił(a) serial na 9

No mówilam ze trzeba jej nadać tą funkcję :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Bez przesady... Nazwałam się tak teraz tylko dlatego, że naszła mnie fala dystansu do siebie, ale takie rzeczy szybko mijają, więc proszę mnie już tak nie nazywać:D

Dobra, ja zapodałam jakże fascynujący temat i miałyśmy o czym pisać, niestety został on już wyeksploatowany, więc może ktoś inny teraz wykaże się inwencją?

użytkownik usunięty
fusiatko44

ide, mama chce coś porobić na komputerze, o zgroza :D może wroce, ale w razie czego dobranoc ;*

użytkownik usunięty

Dobranoc Kasiu ;))
Ja już jestem. Kurde, znielubiłam żabkę teraz jeszcze bardziej jak soę okazało, że nie mają tampobów mini ;pp

ocenił(a) serial na 7

Zazdroszczę ci, jeżeli możesz używać tamponów mini. Ja musiałabym je zmieniać chyba co 30 minut...

użytkownik usunięty
Karolina1

Teraz przeżywam swój pierwszy raz z tamponami super czy jak sie nazuwają ;p
Zmienmy temat, nieprzyjemnie się dla mnie jakoś zrobiło xd

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jeny , to tez niech będzie temat tabu ... tak samo nieprzyjemne jak To miejsce

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Bez przesady... Wolę już okres od tego miejsca;D Ale z chęcią zmienię temat, tylko zaproponujcie jakiś;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Tak tylko powiedziałam, żebyśmy o tym nie gadały, bo to głupie no ;pp
nie wiem o czymm możem,y gadać. Jedyne co wchodzi mi do głowy to to, że muszę wyprasować bluzkę i suszyć suszarkę spodnicę, haha xdd

ocenił(a) serial na 9

heh , wyschnie do jutra :) albo j poprasuj na mokro ..

ocenił(a) serial na 7

Dobranoc;)

użytkownik usunięty
Karolina1

No właśnie nie moge jej wyprasować, bo w sumie to taka bandażowa jest. no ale nic, wyschnie :)

ocenił(a) serial na 7

Chciałabym mieć bandażową spódnicę, ale do tej pory nigdzie nie mogłam takiej spotkać...

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja się z moją zobaczyłam w h&m xdd
Ale to w zeszłe wakacje było...