PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]

W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9

Ja nie usuwałam , stwierdziłam ze niech chociaż to do mnie przychodzi :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja oprócz tego mam pełno reklam. A najwięcej to chyba z jakimiś kredytami bankowymi + powiadomienia z facebooka ;p

użytkownik usunięty
coconutP

Och, ja nie mam facebooka, nei mam problemu :P

ocenił(a) serial na 9

Cwaniara :D

Roznosi mnie xD Cały czas myślę o TYM miejscu :(

ocenił(a) serial na 9
coconutP

O właśnie , dobrze ze mówisz , muszę iść sobie poprasować coś :) Ale mi si nie chce...

użytkownik usunięty
fusiatko44

A mi się przypomnialo, że mam bluzke i spódnice mokre... -,-

ocenił(a) serial na 9
alkamb

A ja się z wami żegnam na dziś :)

Życzę Wam kochane, abyście przetrwały ten jutrzejszy okropny dzień ! ;P

Dobranoc :*

użytkownik usunięty
coconutP

Taa, może jakoś przeżyję go.. Zobaczy się xD
Dobranoc :*

ocenił(a) serial na 9

Niech Chuck będzie z tobą jutro Patrycja :)
Kurka nie wiem jakie butz ubrać , czy baleriny czy szpilki ...

użytkownik usunięty
fusiatko44

kto jest? ;) szpiiiiiiilki :D

użytkownik usunięty
fusiatko44

Oj, a wysokie, wygodne masz szpilki?:)

użytkownik usunięty

Ale dziwnie się czuję mając jutro po prostu jeden z kolei dzien wolny.. xD

użytkownik usunięty

Ha
Ha
Ha

użytkownik usunięty

To nie mialobyć zlosliwe, to naprawde jest dzwine, nawet jakos mnie to denerwuje, nic juz nie jest takie jak bylo ;<

użytkownik usunięty

Spoko, moja wypowiedź miala być bardziej w formie żartu. ;)

ocenił(a) serial na 9

to są obcasy tyle ze cienkie dość , no ale nie są jakoś masakrycznie wysokie , da się wytrzymać

użytkownik usunięty
fusiatko44

Nie jestem właściwą osobą, która powinna ci pomóc. Ja idę w moich szpilkach wysokich ;p

ocenił(a) serial na 9

Idę w szpilkach i tak je strzelę na dalsze pół roku...

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Witam wszystkich;)
Możemy zakończyć rozmowy o TYM, proszę?
Porozmawiajmy o czymś przyjemnym...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ok , proszę o propozycję :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ok, może nie jest to wyjątkowo przyjemny temat, ale zawsze lepszy niż Same-Wiecie-Co:
Jesteście na bieżąco z tym tematem dotyczącym Ligi GG na tamtym forum? No bo ja jestem wprost oburzona niektórymi wypowiedziami...

użytkownik usunięty
Karolina1

Już tam wchodze i czytam, na pwno też się oburzę.

użytkownik usunięty
Karolina1

heloł ;) powiem wam że mialam dziś że tak powiem dostęp do tv xD i oglądałam fascynujące programy Dlaczego ja? i Trudne Sprawy. Znacie? myślałam że się posikam ;p

ocenił(a) serial na 9

Ja kiedyś oglądałam tych sędziów na TVNie to byl dopiero kabaret ! xD
O co chodzi z tą Ligą tam ?
Jakie wzpowiedzi Karolina ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Wląsnie, dołączam się do pytania Kasi ;p

ocenił(a) serial na 7

No bo wszyscy się tak srają, żeby robić to losowanie, zamiast się samemu dobrać...:
'Jeśli chodzi o dobieranie się w grupy (zakładając, że taką opcję wybierzemy Wink ), to ja jestem tylko za tym (o czym wcześniej wspominałam), żeby może osoby najbardziej aktywne czy będące na bieżąco podzielić na kilka grup, coby zrównoważyć szanse wszystkich grup Wink Myślę, że lepiej by było, gdyby w każdej z nich była przynajmniej jedna/dwie silne osoby, coby rywalizacja była w miarę sprawiedliwa, a i słabsze grupy się nie rozpadły.' - Właściwie co mnie obchodzą inne grupy? Gram żeby wygrać, a nie dawać wszystkim równe szanse... W ogóle co ma aktywność do szans w tej zabawie, skoro wszystko polega na zgadywaniu i zależy od szczęścia? Dla mnie to żadna zabawa, jak trafię do jednej grupy z ludźmi, których nie znam i z którymi nie wiem jak rozmawiać...;/
'W ogóle osoby co się znają podzielą się - fajnie, a reszta zostanie i co, też może się zdarzyć, że wśród tych pozostałych osób jakieś się nie polubią czy będą miały inne zdanie;)' - No to chyba nie mój problem, że ktoś nikogo nie zna...
'Dlatego jak będzie grupowa, to ja proszę o losowanie... Bo jeszcze zbiorą się "najlepsze osoby"(wszystko wiedzą o serialu, itd)... I jeszcze moze się z łożyć tak, że jedna osoba będzie chciała być i tu i tu, albo inni będą jej chceli w 2 grupach...' - i znowu to samo... Co ma znajomość serialu do głupiej zgadywanki? Albo trafisz, albo nie, to czy pamiętasz wszystkie odcinki nie ma tu żadnego znaczenia. Poza tym to chyba normalne, że nie można być w dwóch grupach na raz.

użytkownik usunięty
Karolina1

Jestem tego samwgo zdania co ty. Kurde, chcę się sama dobrać, a nie !!!!

użytkownik usunięty

kocham takie problemy, niech się tylko nie popłaczą bo nikt ich nie wybierze jak na w-fie :(

użytkownik usunięty

eeeej ! ja też myślałam, że znajdę sobie miejsca w żadnej grupie ! ;p

ocenił(a) serial na 7

Dla mnie to jest żenada... To w końcu ma być zabawa i chodzi o to, żeby się dobrze bawić... A oni z tego chcą zrobić jakąś olimpiadę z wytyczonymi dokładnie zasadami, żeby wszyscy mieli równe szanse etc. etc.

użytkownik usunięty
Karolina1

co innego tak myśleć w swej skromności xD a co innego siedzieć i lamentowac jak w podstawówce

ocenił(a) serial na 7

No zdenerwowałam się, naprawdę...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jezu... jakie problemy , mnie by nie przyjęli bo mam tylko 30 wpisów :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ja to się boję pisać, bo uznają mnie za 'aktywną' i dadzą do grupy z 11-latkami, które nie umieją się odezwać i tylko czytają spoilery...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dzięki xD
Ja tylko czytam ale mam prawie 16

użytkownik usunięty
fusiatko44

ja od dzisiaj udaje ze nie wiem kto to Chuck, dadzą mnie z Toba Karolina bo Ty wiesz.. xD

użytkownik usunięty

Ej, to ja nie wiem kim jest Blair ! O ! I też bd z wami ;pp

ocenił(a) serial na 7

Ja jestem za;D

ocenił(a) serial na 7

Spoko, to może wy nic nie piszcie, a ja się zacznę wypowiadać równie często co Lise, zostanę uznana za AKTYWNĄ, a wy za NIEAKTYWNE i mi was przydzielą;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dobra teoria :)
ja się nie zgłaszam jednak , jak coś mogę wam służyć pomocą o ile oczywiście chcecie :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Dlaczego nie chcesz się zgłosić? Może być fajnie;D
Zresztą, jak uda nam się dobrać tak jak chcemy, to i tak będziemy debatować tu a nie tam:P

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ok , zobaczę :)

użytkownik usunięty
Karolina1

nie dasz rady tak czesto sie wypowiadac..

ocenił(a) serial na 7

Myślisz, że nie dam rady odpowiedzieć na każdy post, w każdym temacie, napisany o każdej porze dnia i nocy każdego dnia? Pff... drobnostka...

użytkownik usunięty
Karolina1

Nie czaję tego zupełnie... Nie wspomne o tym, że ci ludzie i tak w sumie piszą to samo -,-

ocenił(a) serial na 7

Oni nie piszą tego samego, tylko się POPIERAJĄ, np.:
-Serena jest głupia.
-Zgadzam się.
-Myślę tak samo
-Jestem tego samego zdania.
-Też tak uważam.
-Nie lubię jej.
-Ani ja.
-Ja też nie.
-Witajcie w klubie.
itd. itd...

użytkownik usunięty
Karolina1

albo:

Serena jest głupia
No masz rację
A ja uważam że Serena jest mądra
Oh to jednak Ty masz rację

facepalm.

ocenił(a) serial na 7

O TAK! To też jest bezbłędne!

A: Ja nie przepadam za The Filthy Youth.
B: A ja ich uwielbiam.
C: Ja też, mają świetną muzykę.
A: No, w sumie to się z wami zgadzam, rewelacyjny zespół.

:D

użytkownik usunięty
Karolina1

niektórych tematów w ogóle nie otwieram bo WIEM że tam znowu bedzie to samo napisane -.-

ocenił(a) serial na 7

No np. w temacie o Promie, też chcę to zobaczyć, ale nie szaleję aż tak, tymczasem za każdym razem jak wchodzę w ten temat z myślą, że może w końcu się pojawiło, widzę tylko kolejne 18 postów o treści: 'No co z tym promem?', 'Kiedy wreszcie to promo?', 'Już się nie mogę doczekać!'... No Chryste, będzie to będzie, a jak nie będzie, to śmiem twierdzić, że też przeżyjemy.