PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]

W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7

Aha, może uda mi się jeszcze gdzieś taką znaleźć;)

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Dobra ja lecę panienki :)
Trzeba w końcu iść TAM jutro i tak nie zasnę , ale jak mama zobaczy mnie przed komputerem too...
Trzymajcie za mnie kucki jutro zaczyna się mój nowy rozdział w życiu .
Dobranoc.

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Dobranoc;) Opowiedz jak było, jak już będziesz po;)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Dokładnie, napisz jutro, nie stresuj się ! ;))
Dobranoc :*
To co Karolina, jesteśmy same?;p

ocenił(a) serial na 7

Na to wygląda... Ja też długo nie zabawię, jutro muszę wstać przed 7;/

użytkownik usunięty
Karolina1

Oj, to ja chyba wstanę o 8.30 na szczęście albo póxniej nawet... Autobus mam na 9.28 ;p
Martwi mnie jedynie ta spódnica, no alke... Jakoś to będzie. a jak nie to ubiorę inną

ocenił(a) serial na 7

Myślę, że przez noc powinna wyschnąć... Nie masz jakiegoś ciepłego grzejnika czy coś?

użytkownik usunięty
Karolina1

No właśnie nie, kaloryfery nie grzeją ;p
co się bd martwić? pff,rano się coś wymyśli :)
A tymczase korzystam z tego, że brat poszedł gdzieś na grilla, więc mogę siedzieć tutaj ;p

ocenił(a) serial na 7

A twój brat nie ma jutro szkoły?;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Ma! Ale cóż, tata pozwolił mu wyjść ;/ Choć to ja jestem starsza, mnie się bardziej pilnuje.
Ale on ma do szkoły na 10, więc spoko w miarę :)

ocenił(a) serial na 7

Aha. Mój też był wczoraj na jakimś grillu... Ja siedzę w domu, a tamten łazi po jakichś grillach czy ogniskach;(

użytkownik usunięty
Karolina1

A właśnie miałam się ciebie pytać czy masz rodzeństwo. Brat starszy/młodszy?:)

ocenił(a) serial na 7

Młodszy o dwa lata. Mega nieznośny... A twój? Pewnie już gdzieś pisałaś w jakim jest wieku, ale zapomniałam;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Mój też dwa lata młodszy, więc ma 15 ;p
Totalny kretyn. Ale dla swojje dziewczyny milutki -,-

ocenił(a) serial na 7

Przynajmniej dla niej;)

Dobra, ja spadam. Dobranoc;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Okej, ja też idę już ;p
dobranoc, niech Bóg bedzie z tobą jutro xd

użytkownik usunięty

Wróciłam, a tu już pusto ;D Powodzenia Kasiu jutro, bądź odważna :D i wam też laski ;D

ocenił(a) serial na 7
alkamb

No i co? Zakopałyście się w tej szkole czy jak?

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja dopiero niedawno wróciłam... Cześć wam.
Nie ma to jak jutro fizyka na pierwszej lekcji i zerówka w poniedziałek na 7.10 .

Hello...
Mam najokropniejszy plan na świece... koszmar ;/ Jutro idę na 7;25 do 12;50.
Mam mini przedsiębiorstwo - związane z moim profilem - matmę, polski, chemie, fizykę i coś jeszcze ale nie pamiętam...
Cały tydzień z wyjątkiem piątku lekcje do 15:30...
Narzekanie czas zacząć!

użytkownik usunięty
alkamb

Ja w piątki an szczęście mam lekcje tylko do 14.30.. Ale generalnie też jakiś plan do dupy... Nie chę tam jutro iść..

ocenił(a) serial na 9

Hej :)

Jakoś przeżyłam na szczęście. Plan jest do bani :/ Nie ma to jak okropna fizyka w piątek na ostatniej lekcji :/ Jutro mam 7 lekcji na 8:00 w tym pierwsza jest matma z komputerem.

użytkownik usunięty
coconutP

Ja już nie wytrzymuje na myśl o zerówce w poniedzialek, akurat dwa polskie pod rząd. no ludzi! jakby to była religia.. a tak to będę opuszczać polski.,,. nie wyobrazam sobie wstawania o 5.30

ocenił(a) serial na 9

Ja już chce wakacje :(

użytkownik usunięty
coconutP

Haha xD Ja jak na razie czekam na ME w siatkówce. Potem do świąt...;p

ocenił(a) serial na 9

Ja nie wytrzymam : ( A z tego co wiem to większość długich weekendów wypada pt,sob,ndz :(

Lecę na obiad ! :P

użytkownik usunięty
coconutP

To smacznego ;))

ocenił(a) serial na 9

Dziękuję ♥

ocenił(a) serial na 9
coconutP

I nawzajem ;p

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Dzień Doberek :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Hej;)
Ja mam na razie plan na jutro i jestem całkiem zadowolona, lekcje w miarę ok i mam od 7.45 do 13, a ja tam wolę wcześniej wstać niż wracać o 17 do domu;) Tylko boję się o resztę dni, bo jeżeli piątek mamy taki lajtowy, to mogli nam resztę dni zawalić. Pocieszam się tym, że to 3 klasa, kilka przedmiotów odpadło, a doszły tylko 2 więc może będzie mnie godzin niż w 2.

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

http://www.youtube.com/watch?v=dtN5K-XYI7I
Tylko proszę tak nie robić , bo Blair nie przyleci obronić :)

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

A skąd wiesz? Może i przyleci;)

użytkownik usunięty
coconutP

Ja już dawno jadłam, zaraz po powrocie STAMTĄD, jakoś przed 13 :)
Oo Ania, jak było?;p

ocenił(a) serial na 9

Było gdzie? :D

Na pewno nie chodzisz ze mną do klasy xD
Też poniedziałek mam na zerówkę i też dwa polskie ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Hahaha, ja żadnej Ali w klasie nie mam ;pp
No tak Ania. Mój błąd. Ty nie byłaś dzisiaj TAM!

ocenił(a) serial na 9

Nie :D Idę TAM dopiero we wtorek.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Widzę że przeżyłyście ;D. Ja mam jutro do 15 lekcje, ale grunt ze nie mam matmy w planie piątkowym, więc jakoś przeżyję. ;DD
Nic, idę się rajcować resztą wolności 1 września czyli pooglądam himym. ;D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja piorę w rękach ubrania teraz... Sukienek nie wrzucam do pralki nigdy ;p
Ja na szczęście nie kończę jutro po 8 lekcji wtedy bym w domu byla przed 17 może, odkąd są korki..

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Hej , przeżyłam , ale jutro chyba będzie gorzej ... Ja ogólnie mam tylko plan wstępny , ulegnie zmianie po 8 . Nie ma na nim matmy jak na razie xD
Jutro do 13:30 od 8 i pierwsza lepkcja PO , coś nowego . Wychowawca super bo młody więc jest jak to mówi moj brat pełen relaks .
Czemu aż o 17 kończycie ? Macie lekcje na zmiany?

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja się zastanawiam na którą ja bedę musiała chodzić. Wymagają, żebym siedziała tam najmniej 6 godzin :D

użytkownik usunięty
fusiatko44

Niee, jak mam 8 lekcji to kończę o 15.20. zanik dojdę na przystanek i autobus przyjedzie... Zanim dojadę... Okej, przesadziłam, jestem w domu zazwyczaj wtedy jakoś o 16.10, ale etraz może być gorzej , bo jedna ulica jest zwężona i tylko jeden pas dziala czy coś.. spodziewam się korków ;/
Kasia, jak klasa?! Opowiadaj )

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ja kończę lekcje o 15.35, a autobus mam 15.30 więc muszę się zwalniać i jeżeli się zwolnię i zdążę na ten to jestem w domu koło 16.20, a jak nie, to kolejny autobus mam dopiero po 16, i wtedy nieraz jestem w domu 17.30, bo on nie jeździ na przystanek, który mam bliżej, więc mam jeszcze dalej do domu, a w dodatku często się spóźnia.
A jak tam wychowawca, fajny?

użytkownik usunięty
Karolina1

oo, Kasia opowiadaj jak klasa :D

tak w ogóle to ja jakaś ciemna jestem, ale co to jest zerówka? xD

użytkownik usunięty

No masz lekcje pierwszą i zerówkę, czyli wcześniejszą ;p

ocenił(a) serial na 7

'Godzina zero':D
Nie no, zazwyczaj lekcje liczy się od 8 coś (zależy od szkoły: 8, 8.20, 8.30) i to jest pierwsza godzina lekcyjna, ale przed tą jest jeszcze jedna o 7 coś i ta się nazywa zerówką, przynajmniej u mnie się tak liczy, ale jakoś ludzie nie używają tego zwrotu: 'zerówka', zazwyczaj mówią normalnie: 'mam na siódmą', choć to oznacza tak naprawdę 7.45;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Zazdroszczę, macie zerówki tak późno..

Ehhh... ja na początek roku szkolnego jestem chora! Masakra, nie ruszam się bez chusteczki i ogólnie fatalnie się czuję.

Co do planu lekcji. To kocham piątki od 7.10 do 10.35 a w poniedziałek na 10 czyli mam dłuuugi weekend :D Za to wtorek to istna masakra od 7.10 do 15.15 i dwie ostatnie lekcje to wf! Poza tym dziś nie omieszkali powtórzyć jakieś 1000 razy słowo "matura"

Tak w ogóle to Witam we wrześniu ;);*

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Ja także witam:)
Nam na jutro kazała wychowawczyni przynieść dowody, bo 'musimy zrobić porządek w papierach, bo zaraz trzeba będzie wysyłać nasze dane do CKE';/, dyrektor też nie omieszkał 18 razy wspomnieć o świetnych zeszłorocznych wynikach matur i nadziejach, że w tym roku będzie jeszcze lepiej;]
Jeżeli cię to pocieszy, to ja mam zapalenie pęcherze i uwierz mi, nie jest to przyjemniejsze od kataru i przeziębienia...