PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. . andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Szybko nam idzie :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja lecę xd

Dobranoc !. ;*

użytkownik usunięty
coconutP

Został ktoś w ogóle? ;)

ocenił(a) serial na 9

Melduję się :)
Chuck w wersji szkolnej :D
http://images1.fanpop.com/images/photos/1800000/Ed-filming-new-GG-eps-chuck-bass -1854733-1814-2560.jpg

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Dobra mina :D

ocenił(a) serial na 7

Ja jestem, ale tylko na chwilę, weszłam w przerwie w The Voice of Poland. Całkiem fajny program. Myślałam, że Nergal jest bardziej inteligentny, tymczasem zabłysnął myląc 'vice versa' z 'vis a vis'...

użytkownik usunięty
Karolina1

.. ok, rozwiałaś również moje złudzenia.

ocenił(a) serial na 9

Zabije mojego laptopa, co chwila się wyłącza

ocenił(a) serial na 7

No niestety. Rozczarowałam się trochę nim. A na koniec jeszcze powiedział, że po tym, jak dowiedział się, że jeden chłopak dostał zwolnienie z pielgrzymki, żeby wziąć udział w programie, to on się ucieszył, że ten chłopak nie wybrał jego jako swojego trenera. Moim zdaniem to nie jest fajne, że oczekuje tolerancji dla swoich poglądów, a równocześnie dyskredytuje ludzi z powodu ich wiary. Trochę żena, a szkoda, bo poza tym wydawał się całkiem ok.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

W ogóle to póki pamiętam: w kolejnej części trzeba poprawić datę urodzenia Sylwi. Nic mnie tak nie irytuje jak pisanie lub mówienie 1. styczeń zamiast 1. stycznia itp. A najgorsze jest to, że mnóstwo ludzi w telewizji, polityce i większość nauczycieli w mojej szkole popełnia ten błąd;/

użytkownik usunięty
Karolina1

O, nie zauwazylam nawet, koniecznie.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Albo jak mówią rok dwutysięczny

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Aaa, nawet w mojej glowie to zabrzmialo okropnie :P ostatnio w ogole w domu robilismy liste denerwujacych nas slow xD ja - osocze, moj brat - ciuchy, tapczan, pieczyste, mama - marchew, ciocia - włoszczyzna xD stuknieta rodzina :P

ocenił(a) serial na 9

Raczej interesująca :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Dokładnie.

użytkownik usunięty
Karolina1

Zwolnienie z pielgrzymki to tez swoja droga ciekawe. Jestem ciekawa czy gdyby nie Doda to Nergal mialby takie parcie na szkło...

ocenił(a) serial na 7

Sądzę, że parcie musiał mieć już wcześniej, a Doda ułatwiła mu tylko spełnienie marzeń;)
http://gossipgirlpl.forumpl.net/t129p80-ed-westwick#10379
Niektóre wypowiedzi na tym forum są coraz bardziej irytujące... Dobra, spadam. Dziś już raczej nie wejdę, bo potem jest jakiś film komediowy i chyba się skuszę. Dobranoc i do jutra;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dobranoc :)

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja tez zmykam, bo moj brat chce gadac z kims na skype (czyzby z shakira?!) dobranoc :D

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

Macie pozwolenie na własne Awardsy :P Tylko, że fajnie byłoby gdybyście napisały, że to pomysł Blush z forum TVD:) No i nazwa inna, ale to wiadomo XD Pewnie już za późno, ale może w jakąś przerwę sobie zrobicie:))

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Dziękuje BASs w imieniu wszystkich :) Już coś kiedyś mówiły przerwie świątecznej .

fusiatko44

Hello co tam u was słychać?
Wybaczcie wręcz nadmierną aktwyność ale byłam cały dzień zajęta sprzątaniem ;/

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Hej Ala , bardzo miło ze wpadlaś :) Zaczęłyśmy kolejną część . W prost mówiąc obgadujemy dziewczyny z tamtego forum xD
Mamy nową członkinię . i nie wiem co tam jeszcze
Tęsknimy za tobą !

fusiatko44

O miło mi ;*
Ja się na tamtym forum chciałam udzielać ale tam jest tyle ludu teraz.. dla mnie za dużo.
Jak mija Ci/Wam [może ktoś się ukrywa ;P ] sobota?

ocenił(a) serial na 9
alkamb

A nawet bardzo dobrze :) Byłam w kinie jak już pisalam wcześniej na O północy w Paryżu , bardzo fajny film :)

fusiatko44

No ja też byłam, też mi się podobał. Tylko szkoda ze nie byłam za bardzo obeznana w tych sławnych osobach. Ten się podniecał a ja się zastanawiałam kto to xD

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja przed seansem czytalam na forach ze warto znać te nazwiska , zeby nie było nie uczyłam sie ich :) Ale poczytałam i po prostu wiedzialam ze sławni artyści z 20 wieku , no i zapamiętałam tylko tą Stein ze byla na Nagrodą Nobla dla Hitlera...

fusiatko44

To na pewno była to fantastyczna kobieta.. ;/
Oglądając powtarzałam sobie tylko że gdybym była na jego miejscu zostawiłabym jakiś ślad po sobie żeby go zobaczyć w przyszłości ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

W sumie to posrednio zostawił , pojawił się w tym pamiętniku.

fusiatko44

No. Ale ciekawe jak to z nim było, bo przecież przeszłość się zmieniła no ona została w jeszcze dalszej przeszłości

ocenił(a) serial na 9
alkamb

To właśnie było takie dziwne , bo wiadomo ze jak zmienimy jedną rzecz w historii to wszystko inne również się zmienia...Poza tym z deka skomplikowanym fragmentem film na prawdę super .

użytkownik usunięty
alkamb

Ja jestem na chwile z telefonu :P kloce sie z bratem wlasnie.. a z ciekawych rzeczy to jade we wtorek do Poznania ogladac lokum :)

Helo.
Ja sie z bratem już dziś wykłóciłam xD

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja lecę Ala . Wstałam o 8 :30 i zasypiam juz przed komputerem . Jest nadzieja ze ktoś się objawi , bo już trochę tu nikogo nie ma :)
Dobranoc

fusiatko44

Dobranoc..

użytkownik usunięty
alkamb

Dzienny limit klotni z bracmi trzeba wyrobic :P ciekawe jak tam sie Nikola bawi^^ ja tez zmykam bo mi niewygodnie na tel, papa., papa.

Pa pa ;*

użytkownik usunięty

Oo, ktoś wspomniał o mnie ;p
wroclam własnie do domu. Bylabym tam dłużej, ale dziewcyna wujka akurat wracała do domu to nas podwiozla. Najpierw dretwo było, potem się wytanczylam! Nawet mój brat szalał na parkiecie. Ja w moich 8 cm szpilkach. I nawet nogi mnie nie bolą!:)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Dzień dobry :)

Jest ktoś ? Ja właśnie wróciłam z kościoła xd

użytkownik usunięty
coconutP

Ja jestem. Ale umieram. A raczej moje gardło ;p
Dzień dobry ;p

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Hej , ja jestem , ale raczej teraz dużo się nie napiszę , bo zaczynają się przygotowania do obiadu...
Oj Nikola , to co zimnych napoi się opiłaś ? Ogólnie jak podsumujesz wczorajszą imprezę ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Podsumowanie- początek drętwy, siedziałam koło ludzi, ktorych wgl nei znałam, więc nie miałam z kim rozmawiać. Oprócz standardowych pytań typu "gdzie/jak się uczę" rozmowa nam się nie kleiła. Potem w sumie ajkoś wszyscy ruszyli na parkiet, więc było spoko. I jestem zaskoczona, że te szpilki okazały się tak wygodne! :)
A gardło bolało mnie już od kilku dni, a dzisiaj mocniej. Wypiłam cholernie zimnego szampana i potem pepsi, soki też zimne. O alkoholu miowy nie było ;p

ocenił(a) serial na 9

Oj.. mam nadzieję, że Twoje gardło wydobrzeje. :)

A teraz lecę przygotować obiad xd

ocenił(a) serial na 9

No to mówilam , prawie to chyba jak wesele było , prawda ? Tam też sie zazwyczaj siedzi obok tych co się nie zna :)
Kurcze jak ja byłam ostatnio na weselu w szpilkach to normalnie od 22 tańczyłam boso , bo już nie mogłam

użytkownik usunięty
fusiatko44

To ja rok temu na wesele wzięłam baleriny na przebranie... Wczoraj nie wzięłam, bo nie planowałam szaleć na parkiecie.
No w sumei było tak jak na weselu, ale tak... mniej z pompą? Bardziej coś jak jakieś urodziny. Ciężko określić ;p
Obiad. Hm. Też powinnam może zacząć robić coś w tym kierunku. Albo nie, posiedzę jeszcze chwilę przed komp :)
Oglądałaś Kasu może mam talent ?

ocenił(a) serial na 9

Nie nie oglądałam, stwierdziłam ze bez Kuby to nie to samo , ale jak moze będa finały to obejrzę pare odcinków.
Jesteś główną kucharką w domu ? Tak zauwazylam ze codziennie mówisz ze robisz obiad :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

No tak, mama jest w Grecji, a tata ma raczej dwie lewe ręce ;p
Ale moje obiady nie są jakoś wymyslne...

ocenił(a) serial na 9

Oj to chyba nie fajnie mieć mamę poza domem. Oj tam nie wymyśle ale tacie na pewno smakują . razem wybieracie co będziesz gotować czy ty decydujesz ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Przywyklam ;p Najgorzej było przyzwyczaić się do mieszkania z tatą. OD zawsze meiszkałam z mama, a do taty chodziłam na weekendy.
W sumie różnie. Ale czasem też ciocia przychodzi i nam gotuje. Jakieś zupy czy coś. Ja tylko kotlet mogę zrobić, paluszki rybne, nuggetsy. Często też odgrzewam to , co ciocia nam ugotuje wcześniej. A dzisiaj rybę mam ;p

ocenił(a) serial na 9

No to nie jest źle :) Ja kotleta też potrafię zrobić i nauczylam się ugotować ogórkową :)
Lecę pomóc mamie :)