PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108473
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. . andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7
Magoria

21.10 na dwójce;)

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

No gdzie się ludzie podziali? Obie Kasie? Ula?

Karolina1

Jestem, ale nie wiem co pisać :D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Nie wiem :D

Karolina1

heeeej!
Chcę tylko napisać, że mam nadzieje, że Blair nie będzie z księciem.. stracę całą przyjemność z serialu jeżeli on tam cały czas będzie obecny! On jest taki ciapowaty.. nie kumam jak mając do wyboru CHUCKA!!!!! i Dana można wybrać tego księcia :O

Kreciolka

Ja wolę księcia od Dana. Nie mogę się do tego człowieka przekonać ;p

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Moim zdaniem oni wszyscy są dobrzy i żadnym bym nie pogardziła;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja szczerze to już nie wiem... Chcialabym po prostu mniej Mody na sukces w tym serialu

użytkownik usunięty
fusiatko44

Uroda księcia do mnie przemawia jak najbardzj. Ale po prostu nie jest dla B.
Tak wgl to jestem ;p

ocenił(a) serial na 7

Jest zdecydowanie za dobry dla Blair.

Karolina1

Niiiieeee dla mnie ciapa, nie lubię go strasznie i mnie denerwuje ;D Mógłby robić za jej kuzyna, a nie partnera.

użytkownik usunięty
Karolina1

Już mowilam wcześniej. Ze ona na niego nie zasluguje ;p
mam dziwne pytanie, kierowane bardziej do osób, które nie chodzą już do liceum. Będzie któraś z was turaj rano? Mam historie i Internet na telefonie ;p

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja chcę żeby Blair była z Chuckiem :) Każdy popełnia błędy ( no może Chuck trochę poważniejsze i mnie wybaczalne)ale wydaje mi się, że on na prawdę bardzo ją kocha Podzielam zdanie Kasi mniej Mody na Sukces w Plotkarze :)

Dla mnie by był :D Dan by ze mną nie wytrzymał, a z Chuckiem prędzej czy później bym się pobiła :D I tak go wielbię :P Chucka oczywiście.

Magoria

Do mnie pasowałby chyba najbardziej Chuck jednak.. ja potrzebuje kogoś, kto by mnie ustawił do pionu i nie dał sobą rządzić :D Ewentualnie Dan... chociaż on za bardzo się wczuwa czasem ;D

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Szczerze mówiąc, gdybym miała wybrać faceta, z którym chciałabym stworzyć prawdziwy, poważny związek, to wybrałabym Dana. Chuck jest idealny dla Blair, ale jak dla mnie to bardziej pasuje do krótkiego romansu niż stałego związku. Louis odpada, bo z tą całą monarchią jest za dużo zamieszania i odpowiedzialności. A Dan jest w sam raz;)
Dobra, ja spadam na mój wyczekiwany Czas Honoru, nie wiem czy jeszcze wejdę, bo jutro znów czeka mnie pobudka o 5.30, więc na wszelki wypadek: dobranoc;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 9

Nicola jak przyjęłaś brak Bartmana w kadrze na ME? Bo ja jestem załamana, to była nasza nadzieja , a teraz to będzie no źle ;(

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Już pisałam tu o tym wcześniej, ze nie ma świdra i bartmana.
Nie mów mi nawet o tym. Broń Boże, nie chodzi mi o to, ze nie bd miała się na kogo napalac teraz! Ale kurde, poxzynania gruszki/jarosza są jednak marne ostatnio w ataku.. Nie wiem jak to będzie, naprawdę. Stracilam już nadzieje -,-

ocenił(a) serial na 9

Po prostu żałoba narodowa.

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Wyczuwam ironię w Twojej wypowiedzi ;p
w każdym razie pierwszy mecz już za tydzień, o 18 walka z Niemcami :)

ocenił(a) serial na 9

Z chłopaków można być dumnym nawet jak im nie idzie :) Przynajmniej nas nie kompromitują jak Reprezentacja w nogę ( no chyba, że przegrywają z Czechami :D)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Idę się jutro tylko zapytać jak mam przyjść na lekcję we wtorek, a nerwy mam takie jakby mieli mnie rozstrzelać :( 4 tygodnie, ja tego nie przeżyję :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Wystarczy wygrać z Niemcami i tymi slowencami (czy slowakami? Nie pamietam xd), a z bułgarami możemy przegrać :)
o jakie
lekcje chodzi?

ocenił(a) serial na 9

Teoretycznie od jutra zaczynam praktyki w gimnazjum.

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Aha :)
okej, ja idę umyć włosy korzystając z reklamy na tańcu z gwiazdami (oglądam z orzyzwyczajenia ;p)
mówię od razu dobranoc, bk nie wiem czy wejde potem. Także..dobranoc :*

ocenił(a) serial na 9

Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Jak nikogo nie ma, to też lecę :D Dobranoc

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Kasia1 poszla do babci ogladac Must be the music i Czas honoru :D Ale jak juz nikogo nie ma to dobranoc ;*

użytkownik usunięty

Halo, jes tu kto?;p
ja siedzę na religii..

ocenił(a) serial na 9

Cześć

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja jestem ale tylko teraz na chwilkę, bo zaraz jadę na prawko, a później z rana do Poznania, może wpadnę wieczorem ;)

użytkownik usunięty

Oj, ja nie mogłam wejść tu na religii potem, bo ksiądz dziwnie patrzył jak bralam telefon do ręki ;p
a teraz jestem w domu, ale idę spać, bo umieram. Czuje się jeszcze gorzej.

ocenił(a) serial na 9

Ja umieram , bo jestem calkowicie zmęczona. 7 godzin w szkole mnie wykończyło... wstałam o 6 rano , kto wymyslil taką godzinę ?!

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Hej ;p

Ja też jestem padnięta. Na szczęście miałam dziś na 2 lekcję więc nawet się wyspałam :) Na drugiej i trzeciej ( ang. i niem. ) lekcji był w sumie luz, bo było ogromne zamieszanie co do podziału na grupy. Połączyli naszą klasę z dwoma innymi i robili podział. Trzy klasy wepchały się do jednej małej salki i siedzieliśmy na podłodze., a nauczycielki nie mogły sobie poradzić.

Przeklęte autobusy ! Wsiadłam dopiero do 3 bo 2 pierwsze były tak wypełnione, że na naszym przystanku nikt się już tam nie zmieścił !. Normalnie człowiek na człowieku.

Rano i popołudniu było u mnie taak gorąco, że się wytrzymać nie dało. A teraz strasznie leje i jest straszliwa burza.

A teraz lecę. Już mnie raczej dziś nie będzie, bo muszę przepisać zeszyt z muzyki.

Papa :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Hej;) Jest ktoś?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jestem ja :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

No i co tam słychać?:) Jak pierwsze dni w nowej szkole?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Melduję się :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Witam;) O czym gadamy?:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

O czymkolwiek byle nie o TYM miejscu, jutro już muszę tam iść na 8.45, tyle wiem. Nie zorganizowani dalej nie mają całego planu =.=

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

My już dziś dostaliśmy cały. 6 godzin historii - tyle szczęścia naraz...
Ok, ty nie oglądasz Czasu Honoru, prawda? Możesz mi powiedzieć, jakie seriale oglądasz, może znajdziemy jakiś wspólny i możemy o nim gadać;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Widziałam jeden odcinek Czasu... przyznam że mnie zainteresował, ale teraz nie mam kiedy nadrabiać. Ogólnie nie za bardzo przepadam za czasami II wojny, wole nowożytność. . Co oglądam? :D Oczywiście Plotkarę, oglądałam Housa, PLL, Czystą Krew, Switched at Birth, The Lying Games, Akward, VD, uwielbiam brytyjskie seriale komediowe jak Czarna Żmija, Co ludzie powiedzą, Moja rodzinka i amerykański Jak poznałem Waszą Matke

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

A ja wiem , nawet nie jest źle , wszytko jest nowe i nie wiesz czego się spodziewać , dlatego jest trochę przerażająco. Ale bedzie ok . Od fizyki mam takiego świra ,ze po dzisiejszej lekcji jestem w całkowitym szoku. Tak mowi ze cięzko zrozumieć , a jeszcze trudniej bo takie pierdoły za przeproszeniem ze leżeliśmy na ławkach ze śmiechu. Trochę tez duzo jest tych lekcji i nie powiem zmęczona jestem. Jeszcze się dziś dobiłam tenisem .
A jak w klasie m.... , napięta atmosfera , czy ludzie jeszcze się nie przejmują ?

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Nigdy nie lubiłam być w pierwszej klasie, źle reaguję na nowe sytuacje. Co dziwne później czuję się jak ryba w wodzie, trochę pokręcona jestem :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Ja tak sama. W ogóle nie lubię początków szkoły, znajomości etc. Na początku zawsze jestem strasznie nieśmiała, ciężko mi się przełamać.
Ciężko się nie przejmować, jak słyszymy słowo 'Matura' 173 razy na dzień i jak wszyscy wciąż nam powtarzają, że musimy się szybko decydować, wybierać temat itd., ale nie jest tak źle, póki co nie ma aż tak niesamowitego stresu;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja wybrałam temat na ustny polski a później przez 2 miesiące nic nie zrobiłam, w końcu uznałam że pora zabrać się do pracy. Zdałam na 100 %

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Jak znam się na temacie to potrafię rozgadać się jak katarynka :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

A jaki miałaś? Ja na razie nawet tego nie przejrzałam, bo dostaliśmy jedną kopię na klasę i nie chciało mi się kserować, więc muszę czekać aż ktoś wstawi na chomika;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Funkcje brzydoty w literaturze i innych dziedzinach sztuki.