PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. . andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

użytkownik usunięty
fusiatko44

Dzisiaj z nikim, jutro o 15 baraż z Czechami. Przegramy- wracamy do domu z niczym, wygramy- gramy w ćwierćfinale ze Słowacją :)
Haha, uchodzę tutaj za źródło informacj rozumiem ;p

No to może nadasz sobie sportową funkcję ;D

Otóż to :D Ja mogę robić następny. Mi to obojętne jest naprawdę :D

użytkownik usunięty
Magoria

To ten kto to będzie pisał może mi nadać taką funkcję, nie obrażę się. Poczuję się jakoś użyteczna wreszice, lol ;p

Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem?

użytkownik usunięty
Magoria

Haha, fajnie brzmi <szpan> Ale Ania też się zna, kibic Zaksy ! ;p
Apropos siatkówki, mama zgodziła się, żwbym ejchała na mecz Jastrzebskiego do Częstochowy ! :)

No to Ani można nadać funkcję Drugiego Łącznika ;p
Nie wiem o co chodzi, ale moje gratulacje :d

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Hej, jestem z powrotem :)

Nikola cieszę się razem z Tobą :D !

użytkownik usunięty
coconutP

Więc będę Głownym Łącznikiem? Serio, radocha. Po raz pierwszy ne czuję się totalnie bezużyteczna ;p
Dzięki dziewczyny ; ))
Teraz tlyko zaówić bilet na mecz, jechać tam pociągiem i zdobyć zdj z Bartmanem i Kubiakiem, haha xDD

ocenił(a) serial na 9

Plan opracowany :)

Proponuję dopisać coś takiego 9oczywiście humanistki proszę o przełożenie tego na poprawną polszczyznę) :

" *Na naszym forum są również pasjonatki sportowe, które dzielnie informują nas o sportowych wydarzeniach. Dlatego zawiązała się sekcja sportowa, do której należą:

1. MotherChucker - Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
2. andziara_karolinka - Drugi Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem "

Nie mówię, że tak ma to wyglądać ostatecznie. ;D Można coś pozmieniać. I oczywiście jeśli wszystkie dziewczyny zgadzają się do dodania tego. Jak widać ja jestem na tak ;))

użytkownik usunięty
Magoria

Okej, fajnie, że zostalam wyrozniona, a teraz muszę spadać.. Kurde, muszę uczyć się już dzisiaj na biologie, bo jutro jest mecz o 15, a potem na 18 idę na angielski...
Także.. bd potem ;))

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

A ja się pożalę, że ledwo co chodzę. Nogi mi odpadają. Wszystko przez ten nieszczęsny bieg na 600m. To była istna męczarnia. Już po pierwszych 100 m padałam z nóg. To była najbardziej męcząca lekcja w tym semestrze - mam nadzieję ...

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Ej ! Ucięło mi wypowiedź, a edytować się nie da -.-
Tak więc :

A ja się pożalę, że ledwo co chodzę. Nogi mi odpadają. Wszystko przez ten nieszczęsny bieg na 600m. To
była istna męczarnia. Już po pierwszych 100 m padałam z nóg. To była najbardziej męcząca lekcja w tym semestrze - mam nadzieję ... Parę dni temu zostawiłam moje buty of w-f na ławce na przystanku < ugh. one były maga lekki i prze wygodne :( szkoda mi ich >, a że nie zdążyłam kupić nowych biegałam w takich ciężkich buciorach i ledwo co nogę podnosiłam.... \
Ale dość użalania się nad sobą ... przeżyłam ... ledwo co, ale jednak i to najważniejsze :)

A teraz spadam.
Paaa :)

PS: Oglądała, któraś film pt. " Teoria chaosu " ( film sensacyjny) ? Leci dziś na Polsacie o 20:00 i zastanawiam się, czy by go sobie nie obejrzeć ...

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Oj bidoku . U nas biegają ten test Cupera... mam nadzieje ze nasz profesor na to nie wpadnie. Kurcze u was też karzą mówic do siebie per profesor

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Cześć :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Hej Ania :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Nie sądziłam że ta szkoła mnie tak wykończy :D

andziara_karolinka

A czemu Cię wykończyła?

Aniu czy zgadzasz się na nadaną Ci funkcję?

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Dziś prowadziłam 3 lekcje :D
Ja miałam mieć coś z dostarczaniem materiałów z Chuckiem. Ja proponuję tą główną funkcję dla Nicoli a mi zastępczyni Głównej Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem :D jeśli nie ma nikt nic przeciwko :D ewentualnie jak mam mieć i funkcje ze sportem to Młodszy Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem " :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Hej;) Jestem właśnie w trakcie pisania pracy domowej na angielski, więc weszłam tylko się przywitać. Powinnam to szybko skończyć więc niedługo znowu tu wpadnę.

PS. Kartka do Holandii doszła, ale dziewczyna mi napisała, że u nich był deszcz i się zamoczyła, więc adresatka nie mogła odczytać tych moich wypocin...
PPS. Mecz jutro jednak o 18. Mnie to pasuje bo obejrzę cały, ciekawe co Nikola zrobi ze swoim angielskim...

użytkownik usunięty
Karolina1

Już jestem, nici z nauki biologii, przyjaciółka wyciagnela mnie na zakupy do kauflanda ;p
ale się wkurzylam, ze przelozyli ten mecz. A co z moim angielskim? Nic, nie pójdę tam. Pan Jurek bedzoe wyrozumialy mam nadzieje. No i liczę na to, ze puszcza ten mecz na polsacie!

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Cześć Aniu :)
Opowiadaj jak było na praktykach ! :D

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Przyszłam, okazało się że klasy nie ma :D bo się zmienił plan ( już kilkakrotnie od początku roku)
No to musiałam się stresować jeszcze godzinę,
później lekcja w pierwszej klasie, jakoś poszło, potem się nawet zrobiło fajnie.
Ale jak mi nauczyciel wyliczył moje błędy, to mnie podłamało troszeczkę. Potem była lekcja z 3 klasą, Tu już było gorzej z dyscypliną, ale nie tragicznie :D Już mniej się mnie czepiał, ale w sumie to po każdej miał jakieś zastrzeżenia( pewnie to i dobrze) Dostałam 4 za dzisiejsze lekcje

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Oj... bidulko. Powinni Cię poinformować o zmianie planu.
Czyli nie było najgorzej. A Ty jesteś zadowolona ?

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Najgorzej nie :D Powiedział, że nie jest źle :) 4 wydaje mi się ok. Jak będę poprawiać błędy, będzie szło lepiej. To mi się podoba że w szkole, każdy dzień jest inny :)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Na pewno. Z dnia na dzień będzie Ci szło co raz lepiej. Trzeba słuchać krytyki, nie przejmować się nią i wyciągać wnioski :)

Właśnie szukam Konstytucji na necie, bo babka kazała nam przynieść na WOS, a nie miałam czasu iść do księgarni ;p

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Ja będę miała w poniedziałek lekcję o Konstytucji na Wosie :)

użytkownik usunięty
coconutP

Własnie, opowiadaj! Czekamy!;) ja trochę poszkodowana- klocilam się z bratem o lazienke, a on mnie popchnal na szafę, skutkiem czego bolą mnie plecy i mam Jakas szrame na boku ;/

ocenił(a) serial na 9

Mnie też siostra czasem bije :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Jezu co za przemoc tu wychodzi :P tak to jest z tymi braćmi i siostrami ...
Ja lecę już dziś . Koniec siedzenia przed ekranem na dziś... Ide na drugi xD
Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Dobranoc ♥

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Dobranoc :D

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Czeka mnie jeszcze 100m, pchnięcie kulą i skok w dal, ale to nie jest już takie najgorsze :P

użytkownik usunięty
coconutP

Jezu, Patrycja, co ty na wfie robisz?!;p ja z jakichś dziwnych rzeczy to robiłam jedynie piramidy w gimnazjum. :)
Aniu, ile tam ma twoja siostra?;p

ocenił(a) serial na 9

19 :)

ocenił(a) serial na 9

No widzisz ... Męczą nas strasznie ;p Robimy to co semestr + dochodzą do tego jeszcze taki zaliczenia jak np. serwy w siatkówce , dwutakt w koszu, rzut piłką lekarską itd. Dodatkowo mamy obwody ćwiczebne ze stacjami co jakiś czas i testy sprawnościowe ;p Wszystko przeżyje tylko nie to 600m ! Nie jestem zbyt wytrzymała, wolę krótkie dystanse

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Jak stanęło z tymi funkcjami? Są jacyś nowi członkowie, chciałabym wiedzieć jakie zmiany mam zrobić, tak ostatecznie :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

No i witam ponownie;)
Nie pomogę ci raczej z tymi członkami bo nie pamiętam. Możesz przejrzeć sobie temat od początku i sprawdzić, jeśli ci się chce;)
Ktoś pisał o Konstytucji - moim zdaniem powinnaś zajrzeć do kiosku jutro przed szkołą, powinnaś tam kupić za parę groszy dosłownie.
Co do wfu - miałam dziś rano dwie godziny na stadionie... MASAKRA! Ale na szczęście od przyszłego tygodnia chodzimy na basen, więc będzie lepiej;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Macie basen? Ale fajnie.. Ja zawsze mam wf w dwie klasy na średniej wielkości sali..;/

ocenił(a) serial na 9

Nie ma nikogo nowego. A funkcję, mogą być takie?:
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
andziara_karolinka - Zastępca Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem i Głównej Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Ja się zgadzam;)
Patrycja nie ma jeszcze żadnej funkcji, może by jej coś wymyślić?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

To szybko trzeba coś wymyśleć , zostało 7 postów.

ocenił(a) serial na 7

Nie, takiego szkolnego nie mamy, to tylko Polska;) Ale mamy basen jakieś 5 minut drogi od szkoły i od tego roku niektóre klasy dostały dwie godziny wfu pod rząd, właśnie po to, żebyśmy mogli na ten basen chodzić;)
U nas sala też nie jest zbyt imponująca. Jest wielkości boiska do siatki z autami szerokości jakieś 0,5 metra... Miałam spoko halę w gimnazjum - trybuny i podzielona kutynami na 3 części, każda wielkości naszej jednej licealnej sali.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Cześć ponownie :P
Ja pisałam o Konstytucji. Dzięki za radę : )... ale jest problem. U mnie w okolicy nie ma ŻADNEGO kiosku. To jest normalnie porażka. Był jeden , ale chyba zbankrutował czy coś tam i już go nie ma ;p Za to mamy koło szkoły taki 'papierniczy' to podejdę i się zapytam :) A na razie sobie wydrukuję. Trochę papieru pójdzie...

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Czy te daty urodzin są dobrze zapisane? Mam wyłączone myślenie i nie chcę popełnić błędu :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Chyba dobrze.

Patrycja, jaką chcesz mieć funkcję? Decyduj się szybko;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Eh... Hymmm... Nie mam pojęcia ! :( Jestem bezużyteczna ;p

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Mamy dwa posty, więc już raczej nie damy rady na coś wpaść... Wymyślimy ci w kolejnej części;)
Ania - możesz zakładać.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ok ;)