PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. . andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9

Papa ;*

ocenił(a) serial na 9

To co nie ma nikogo tu ?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ja jestem, ale właśnie schodzę, bo też muszę się wziąć za sprzątanie;) Będę później, pa;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Pa ;p

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja lecę się szykować :) Wpadnę jak wrócę z festynu i dam znać jak było :P

Paapaa ;D

fusiatko44

Hej! Weszłam żeby zarazem się przywitać i pożegnać ;*

Dziś jadę na tą wymianę do Niemiec i... strasznie się boję. Nie wiem czy uda mi się wejść tutaj będąc tam :P W każdym razie pozdrawiam was i życzę wytrwałego czekania na Plotkarę ;*
Pa Pa ;*

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Hej Ala !!! Kiedy wracasz ?
Niech Chuck będzie z tobą :*

fusiatko44

Jeszcze przed wyjściem wpadam na chwile ;D
Wracam 18 września o 6 rano :P

Pa pa ;*

użytkownik usunięty
alkamb

Heeej ;)
Dobrej zabawy Ala! Będzie nam Ciebie brakowało tutaj :D

Kurcze, czuję się nie w temacie, tylko siatkówka i siatkówka, a ja za to kocham piłkę nożną :D (niekoniecznie polską reprezentację).
Mój brat dzisiaj emigruje na oglądanie boksu, więc będę miała cały dom dla siebie i rozważam oglądanie filmów/seriali/siedzenia na forum, a zaproszenie koleżanek :P

ocenił(a) serial na 9

Hej :) Jest tu ktoś może? :)

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja jestem i mam nowy awatar, nie moge sobie wybrać nic fajnego na stałe ;c

ocenił(a) serial na 9

Czy to nie doszły narzeczony Melissy? Ten lekarz?

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Tak, to Wren :D Moja ulubiona para po Ezra&Aria to Spencer&Wren ;) kocham brytyjski akcent :D

użytkownik usunięty

długo się nie na byłam, muszę Cię opuścić ;c

ocenił(a) serial na 9

Ja też, mogłabym być rzucona przez Brytyjczyka, jeśli towarzyszyłaby temu długa przemowa :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Cześć wam, wpadlam na chwile przed meczem ;)
Ania, xzy ty wiesz o tym, ze Słowacja własnie wygrała z Bułgaria?! Zaczynam się ba naszej grupy na ME.

ocenił(a) serial na 9

Wiem, wiem. Też właśnie idę zaraz na mecz :D Fakt, sytuacja zaczyna się robić nie ciekawa. Zobaczymy, jak będzie, mecz z Niemcami ta wstępną odpowiedż

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Okej, ja spadam na mecz, a idę jeszcze zrobci sobie coś do jedzenia ;)
dzisejszy mecz da nam mniej wiecej pogląd sytuacji, jak to tam z ich forma. Bd pózniej ;p

ocenił(a) serial na 9

To ja też będę się zbierać, do zobaczenia i niech wygra POLSKA :D

ocenił(a) serial na 8
andziara_karolinka

Heej dziewczyny, mam nadzieję że mnie pamiętacie? Nie było mnie chyba rpzez tydzień, dosyć zamotana byłam, lekcje, po lekcjach gdzieś się urywałam z dziewczynami i mało siedziałam na necie, nawet na fw chyba sie nie logowałam przez kilka dni, także wybaczcie :*.
Co słychać? :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Cześć Angela ;) ja mialabym Cię nie pamiętać?!xD
jest akury przerwa w meczu. Powiem, ze jest dobrze, a nawet bardzo. Wygrywamy 2:0 :)

ocenił(a) serial na 8

No ja mam nadzieję iz pamietasz!! xDD haha
A kto z kkim gra? nie orientuję się nawet, tak mnie pochłania ostatnio HIMYM ;DD
Jestem na 3 sezonie już i jest to po prostu rewelacja! ;D

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Hej ;)

użytkownik usunięty
coconutP

Jest! Wygraliśmy!!! 3:1!!!!!! Kocham naszych siatkarzy za to co odwalili dzisiaj na boisku. A kubiak
od dzisiaj jets moim bogiem.

ocenił(a) serial na 9

Juuuchu !! Brawa dla chłopaków <3

ocenił(a) serial na 9
coconutP

TAK!!!!!!!!!!!!!! Kubiak MISTRZ :D Uprzedziłaś mnie Nicola z napisaniem wyniku :)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Juto gramy z Bułgarią, tak ? :D

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Tak :)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Z racji tego, że nie jestem tak bardzo obyta w siatkówce jak wy, spytam się, jak oceniacie nasze jutrzejsze szanse ? Słyszałam, że Bułgarzy są dobrzy.

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Ale dzis przegrali ze Słowacją 2:3

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

A ponieważ meczu nie widziałam, nie wypowiem się na temat tego czy to Słowacja jest rak dobra xzy Bułgarzy wciąż szukają optymalnej formy.
Zobaczymy jutro, no. ;)
jak na razie wystawiam oltarzyk dla mistrza kubiaka. Zaskoczył forma dzisiaj, tym bardziej, ze to jego debiut na ME.

ocenił(a) serial na 9

Tak to był dobry występ Kubiaka, na mecz przed Bułgarią są w dobrych nastrojach. A to myślę stanowi jakąś część przygotowania

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Nastawienie jest ważne. Ale z drugiej strony, Bułgarzy po dzisiejszej porażce bd zdeterminowani, by wygrać.

ocenił(a) serial na 7

Hej;) Ja także oglądałam mecz i też jestem przeszczęśliwa z powodu wyniku, choć zmartwiła mnie trochę ich gra pod koniec. Wolałabym, żeby grali na równym poziomie cały mecz, a nie na początku super, a potem ledwo ledwo... O której jutro ten mecz z Bułgarią?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Tak samo jak dzisiaj, wszystkie tak będą grać na razie :)

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Aha, dzięki;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Wierze i tak w nasz zespół. Musimy zając 1 miejsce, by nie trafić na Rosję w cwiercfinale.
Jakie plany na resztę wieczoru? Ogladaxie walkę Adamka?

ocenił(a) serial na 9

Plany ? Ja będę oglądać 'Legalną Blondynkę', a potem jak nie padnę to będę oglądać z tatą Adamka :D Teraz leże na dywanie z lapotem i miską popcornu i oglądam ' The voice of Pl ". ;p

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Podziel się popcornem Patrycja :D Ja zajdam płatki o smaku toffi na sucho :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Ania łap ! :D Reszta zresztą też ;)

płatki o smaku toffi ? Nie słyszałam o takich. Dobre ? ;P

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Twarde jak diabli i to z tych tańszych, więc w sumie toffi podobne :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Zębów sobie nie połam :D

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Muszę coś jeść bo rodzina chce mnie wziąć głodem :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Nie daj się ! :P

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Gorzej będzie jutro :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Wsiadaj w autobus czy tam pociąg, samochód i przyjeżdżaj do mnie na obiad :D

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Do Wrocławia nawet nie daleko, jak mi jutro nie dadzą obiadu, to wpadnę :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Zapraszam, zapraszam :)

ocenił(a) serial na 9

No Rosję ominąć było by dobrze :D Adamka nie oglądam, tego typu sporty mnie nie interesują :)

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Ja w ogóle nie uważam boksu za sport, więc też nie planuję oglądać;)
Pewnie posiedzę przy laptopie i pooglądam Przyjaciół.