Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.
Żeby móc wysłać prywatną wiadomość, trzeba mieć jakieś punkty, a zdobywa się je dodając jakieś informacje chyba. Nie wiem, czy blog też się liczy. A dlaczego nowa poczta? Nie możesz wysłać ze swojego 'codziennego' adresu?:)
Aaa... Ja na szczęście mam dwa adresy, jeden z nazwiskiem, a drugi, na który się loguję na wszystkie strony, w ten sposób mam zaspamowany ten drugi, a pierwszy czysty:)
Ja mam imię i pierwszą literkę nazwiska:)
A co do tych punktów, to ja nie wiem o co w ogóle chodzi. Ja normalnie wysyłam wiadomości, a nie dodaję żadnych informacji. No, chyba, że za prowadzenie bloga dostaje się punkty:)
Pewnie wysyłałaś do znajomych, do nich można bez punktów ale do obcych niestety trzeba mieć co najmniej 10.
No to niech blair__waldorf wyśle do mnie lub do Blush zaproszenie, a potem niech wykasuje jak chce xDD
Ja tam nie miałam problemy. No chyba z Erotyczną sceną... Każdą oglądałam kilka razy...:P
No właśnie nie. Uwielbiam Damona, ale nie wiem, czy chciałabym go z Eleną, bo za nią nie przepadam:) Chyba wolałabym go z Katherine, stanowiliby ciekawszą parę. A Elena w sumie pasuje z tym swoim melodramatyzmem do Stefana. Z drugiej strony Damon ją kocha, a ja chciałabym go zobaczyć szczęśliwego, więc jest to naprawdę trudny wybór dla mnie.:)
Ja bym go też chciała z Katheriną. Obydwoje są ciekawymi postaciami. I też się zgadzam co do Eleny. Już nudna jest....
Noo.:P A ja jeszcze nie oglądałam wszystkiego, więc ogladałam filmiki i animacje lub foty... Męczące:P
Ja też oglądałam jak głosowałam chociaż niektóre widziałam po 5 razy, bo sama dawałam kilka (nominacje robiłyśmy same:)). Dzięki za głosy. Ja już tam obiecałam, że tu zareklamuję BMA XD
Gala? Ja nie czytałam tych postów, poza tym z głosowaniem, więc nic nie wiem:) Na czym ma to polegać?
Jeszcze nie wiadomo czy na pewno 24, bo Blush pisała, że może przedłuży. Zapewne w godzinach wieczornych:)
Pewnie tak, ale to i tak coś zupełnie innego, bo przecież w przypadku Oscarów, nawet internetowe relacje polegają po prostu na transmisji gali, która odbywa się 'na żywo' w Kodak Theatre, a tutaj nie będzie chyba uroczystości 'na żywo', tylko wszystko wirtualnie i trzeba uruchomić wyobraźnię:P
Nie bierz tego tak na poważnie :P Określenie "Gala" miało być żartem. To jak konkursy typu "najlepszy bohater", tylko że BMA2011 ma więcej nominacji i tyle :P
Oj tam, oj tam. Napiszę tak: Gala BM Awards 2011 będzie taka jak Gala Oscarów, tylko że wirtualna :P
Mam więc nadzieję, że wybrałyście już filmiki z youtube, które będą pełniły role występów muzycznych między ogłoszeniami wyników w kolejnych kategoriach:)
No właśnie, muzyka to bardzo ważna część programu... Ja bez muzyki tam się nie pojawię! A to będzie wielka strata:P
Bractwa Mistycznego Award 2011:P Link do tego tematu jest chyba na końcu 15 strony...
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Bractwo+Mystyczne+Awards+2011,1687117?page=1
No a jak?
Dobra, ten temat zamienia się na off-topic:P Zmieńmy miejsce rozmów na prawidłowy temat ( http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/Off-topic,1669255?p age=8 ) :P
Ja tu reklamuję tylko :P Nie jest poważne. Dlaczego wszyscy biorą to na poważnie? To zabawa i tyle, a chcemy, żeby wyniki były niespodzianką, więc chciałyśmy, aby użytkownicy z innych for też zagłosowali :)
I tak będą niespodzianką. Podobno nasze forum jest, jak to ktoś napisał, "ciepłe":P
Właśnie doszłam do tego dlaczego someonelikeyou tak przeszkadzało to ze tak tu offtopujemy . Bo to ona założyła temat off-top i on zaczął cichnąć przez naszą konkrecję .
Oj kasia ale Ty jesteś bojowa :P
Ona założyła ten off-topic bo ja o tym wspomniałam xD
Trzeba wreszcie się przenieść:P Na tej stronie juz chyba nic nie ma o Chucku:P
To Liga o Chucku! A mnie już męczy przechodzenie i odświeżanie tego tematu i Off-topicu:P