Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.
No to jest nas już dwie, w niedługim czasie pewnie uzbiera się nas jeszcze więcej! :D
DAMY RADEĘĘ!:D
Czyli rozumiem że dopisujesz sie jako członkini? :D:D
Dokładnie! :D Niech do Polski przyjedzie! :D
Jestem z nas dumna , kimenyy jets jak matka założycielka ,a my jej pierwsze szeregi xD . Mnie juz też odbija
Alkmb, hahaha, ja sama siebie zabiłam podczas pisania tego tematu :D.
Czuję się bardzo zaszczycona i niesamowicie szczęśliwa będąć obdarzona tak wysoką rangą ! Możecie mi wierzyć, że Was nie zawiodę! Razem możemy wszystko! Żaden nawet największy wróg nas nie pokona! W NAS TKWI SIŁA!
Czas zacząć wojnę... :D
Hahahaha, odwala mi totalnie
Zgłaszam moją skromną kandydaturę.
I od razu wnoszę postulat: jeżeli szanowne członkinie LOD-u bronią Damona do ostatniej kropli krwi, to my, analogicznie, powinnyśmy bronić Chucka do ostatniej kropli whisky, ponieważ whisky jest dla C tym, czym dla Damona krew - a więc ulubionym trunkiem:)
(Można oczywiście zinterpretować wyrażenie 'do ostatniej kropli krwi' w zwyczajny, banalny sposób, ale śmiem twierdzić, iż byłoby to niegodne członkiń zacnej Ligi Obrony Chucka.)
Popieram postulat, głosujmy XD
Chuck powiedział kiedyś do Georginy: 'Każdy ma swoją wodę święconą" xD
Droga Karolino, witamy w naszym póki co- skromnym gronie, aczkolwiek śmiem twierdzić że nasza dzialalność rozszerzy się w niedlugim czasie na skalę światową.
Oczywiście możemy głosować ale myslę, że każdy głos będzie na tak, gdyż jest to nadzwyczajny pomysł, Chuck kocha wisky, więc my będziemy walczyc o niego do ostatniej kropli whisky. Amen? Sadzę, że amen. xD
Nie no, kocham Was dziewczyny po prostu hahahaha :D
Amen
O a jak się na coś zgadzamy mówimy Amen xDD To już się kilka razy sprawdziło XD
Ja też was kocham ;D
Myślę, że w najbliższym czasie powinnyśmy ruszyć z kampanią promocyjną. Na początek drobne gadżety: kubeczki, koszulki, breloki i nalepki z logiem LOCu (najpierw trzeba to logo zaprojektować, oczywista). Potem może jakiś spot, reklamy w internecie? Jak myślicie?
To widzę, że będziesz miała niespodziankę, skoro już wiesz, co dostaniesz:) Jak już będziesz miała to musisz koniecznie wstawić zdjęcie, może użyjemy jej jako wzór do naszych LOCowych t-shirtów.
Pomyślałam, że mogłybyśmy poprosić nasze siostry z LODu o pomoc, jako, że są bardziej doświadczone w prowadzeniu tego typu organizacji.
Wszyscy się mnie pytają co chce dostać ;P Na razie wiem ze dostane tą koszulka, znaczy mam nadzieje że dostane, i pierwszą księgę Pamiętników Wampirów, reszta to zagadka :P
Jak użyłaś określenia "nasze siostry" to mi się z Seksmisją skojarzyło XD
Padłam. :D
Ekhm, drogie siostry, myślę że jest to bardzo ciekawy pomysł, zbierzmy swoje siły i poprośmy o to z pokorą na forum Lod'u, myślę że gdy zobaczą jak bardzo nam zależy- udzielą potrzebnej pomocy naszej organizacji, ktora i tak mimo iż powstała zaledwie parę godzin temu, zaczyna rozwijać się w zadziwiająco szybkim tempie. Nie urągajmy im, bądźmy pokorne jak owieczki i pełne cierpliwości, bo cierpliwość popłaca.
Musimy w to wlożyć nie lada duży wysiłek, jeśli chcemy aby Chuck był z nas dumny. A możemy to osiągnąć! Jestem tego pewna. Czas zaczać działać..
A zatem, oto wstepna lista członkiń(uprzedzam iż wypisanie się nie wkracza w grę, w przeciwnym wypadku spodziewajcie się listów z pogrozkami):
1.Kilmenyy
2.Aniula_anka
3.Fusiatko_44
4.Alkamb
5.Karolina1
Wciąż czekamy na nowe zgloszenia. ;DDD
Ja rowniez sie zglaszam :) Chuck dla mnie to wciaz glowny punkt serialu i gdyby nie moja ukochana para Chair, to juz dawno porzucilabym jego ogladanie. W takim razie do boju Chauckmanki! :D
Nie wiem dlaczego raz mam opcję aby edytować swoje posty a raz nie.. ;/
W każdym razie witam wśród swoich, LeNa_ ! :D:D
Tak swoja drogą, wlaśnie zauważyłam w Twoim profilu że lubisz Bollywood! :D
Nie znam Cię jeszcze ale już Cię lubię :D
Jest nas 6 osób, pomyślmy o reklamie XD
Chodziłam sobie po fanowski stronach Gossip Girl, nie uwierzycie ile tam jest fanów pary Chuck-Serena xD
Jak dostaniesz te koszulkę to wrzuć zdjęcie! Będziemy się miały na czym wzorować robiąc logo :D :D
Żartujesz? Moim zdaniem oni wgld o siebie nie pasuja, on jest chyba nawet niższy od niej.. xD
Mam nadzieje że ja dostane, miałam dostać ;D
Wszyscy są mniejsi od Sereny xD
Oni sa fajni jako rodzeństwo, jak w pierwszym sezonie Chuck ciągle mówił: "mów mi bracie", i te wszystkie sceny jak Chuck mówi S że kocha Blair. To było naprawdę fajne ;D
Haha kilmenyy rozwaliłaś mnie założeniem tego tematu haha
Chociaż nie lubię Chucka to i tak mam ochotę dołączyć do tej Ligi.. ale muszę bronić Dana, także zmykam z Waszego tematu.
Nie, nie mogłaby być to Liga, bo wtedy skrót brzmiałby LOD, a jak wszystkie wiemy - jest on już zarezerwowany dla Ligi Ochrony Damona, przykro mi:(
A co do liczby 'dairowiczów' to myślę, że zdziwiłabyś się, ile osób jest za Dair. Ja np. też chciałabym ich zobaczyć razem w 5. sezonie, ale potem szybciutko powrót do Chair:)
Ale fajnie , co raz to nas więcej :) Troche jestem zaskoczona ze od razu nie pojawili się antyfani , ale podejrzewam ze dopiero się zacznie :) alkamb , jutro Twoje urodzinki i koszulka !! :) pewnie strasznie sie cieszysz :)
Nie było mnie od wczoraj na komp0uterze, a tu tyle się dzieje. Ja opczywiście też dołączam! Liga Obrony Chucka beze mnie? No way! xD
Jeszcze nie ma czego zazdrościć XD
Ale żywię głęboką nadzieje że będzie ;D
Ta jest fajna --->
http://stylio.pl/members/pictures/404/404631_l.jpg
Też mi właśnie brakowało MotherChucker :) Też mi sie podoba alkamb ta koszulka
O, to miło, że pomyślałyście o mnie ;p Czy na tej koszulce pisze "he's mine bitch"? Ja trochę niedowidząca jestem xD
Frejabeha, ja tez kocham Dana, on jest wspanialy. :D Widziałaś z nim film "ojczym" ? Często sie tam pojawia bez koszulki, nic tylko wzdychać.. :D :D
Ale jeśli chodzi o Dair.. Może na parę odcinków, ale tak jak ktoraś tu wspomniała, późneij powrót do Chair oczywiście.
Haha, z tym jest napisane to sama tez chcialam napisać, ale nie żeby dokuczyć, po prostu jestem w klasie dwuprofilowej, human i biol-chem.. Jam mamy razem matmę czy coś, i ktoś z humana nie umei zad. rozwiązać, to ludzie z biol-chemu zawsze: "łahaha, nawet tego nie umiesz zrobić, biol-chem pozdrawia humana", a jak np. ktoś z biol-chemu sie pyta: "prosze pani, co tam pisze?", to ktos z naszej elity zawsze: "jest napisane kurde! human pozdrawiam biol-chem" haha, także to juz przyzwyczajenie. :D
Uu, widzę że coraz większa gromadka jest tutaj, jak się poajwią antyfani którzy nie zalapią żartu.. Zrobi się ciekawie. :D :D