PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108472
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Mdły

ocenił(a) serial na 6

Serial jest dla mnie płytki - ładne buźki, ładne stroje. Tyle.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Oj tak, znajomość języka się przydaje. W domu tylko ja potrafę, rodzice mieli w szkole kiedyś rosyjski no i brat si.e teraz uczy ale on dopiero do 3 klasy pdst. idzie także no..
Ja nie chodzę na żadne dodatkowe zajęcia, a plotkarę oglądalam z napisami, ale wsłuchiwałam się w to co mówili i tez w ten sposób lepiej opanowałam sobie niektóre slówka. A w szkole mamy podział na dwa poziomy, w sensie jedna grupa ześrednim angielskim a druga z trochę lepszym także tak źle nie jest,
Natomiast ja polecam jeszcze czaty międzynaroodowe np. icq, naprawdę świetna sprawa, roi się tam może od niektirych zboczonch osób ale nie trzeba z nimi gadać, chodzi o to że latwo sobie rpzyswoić wiele rzeczy a przy okazji jaka to frajda pisać z osoba z zupełnie innego zakątka świata! Od roku tak piszę z ludźmi i to naprawdę świetnie jak teraz na skype rozmawiam sobie z argentyńskim rodzeństwem, meksykaninem, palestyńczykiem, hinduską i kilkoma innymi osobami! :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja uczylam się 8 lat francuskiego... Nic nie umiem oprócz "Bonjour, Je m'apelle Nikola". I nawet nie jestem pewna czy to dobrze napisałam ;p. Teraz uczę się w liceum hiszpańskiego. Ale też niewiele umiem. A że nie wiążę swojej przyszłości z hiszpańskim wystarczy mi, że fajnie się ściąga na spr :)

Ja teraz się uczę niemieckiego, koszmar ;/ nienawidzę tego języka.

kilmenyy

Super !
Też kiedyś rozmawiałam a dziewczyna z Argentyny. Właściwie wymieniłyśmy może 4-5 maili. Ale fajnie się tak rozmawia.
Gdzie rozmawiasz przez ten chat?

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Hiszpański, mmm, zazdroszczę! Pamiętam jak się zachwycalam tym językiem gdy oglądalam telenowele, wylapywałam niektóre słówka i je powtarzałam, cudnie brzmią. :D Niemiecki tragiczny i dzięki Bogu że nie mam go w szkole, francuski piękny i romantyczny ale cholernie trudny, natomaist ja mam w szkole włoski :). Podobny do hiszpańskiego, bardzo podobny, podoba mi się.

Ja Wam powiem że te czaty są naprawde super, jak chcecie to możemy kiedyś we 3 wejść. :D Jest ich mnóstwo, ja z koleżanką zawsze wchodzimy na icq, wpiszcie sobie w googlach "icq chat" i tam sa róznie pokoje, ogole, dla nastolatków, a nawet dla gejów itd. xDD Jak ejsteśmy we dwie to wchodzimy na chatroulette i się wygłupiamy, też fajne bo odrazu widzisz z kim rozmawiasz, ale czasy siedzą tam różni kolesie mega zboczone, także najlepiej w towarzystwie, czasami zdarzaja się naprawdę swietne osoby, :D
Tylko najpierw polecam Wam sobie zianstalowac komunikator msn bądx yahoo, ewentualnie ejszcze skype jeżeli chcecie z tym kims dalej utrzymywac kontakt. ;)
Ja Wam powiem że poznałam przez ten chat pewnego Turka, co najśmieszneijsze okazalo się ż eon ma letni domekw mieście do ktorego jadę za 2 tyg. i się zobaczymy.. :D I jestem totalnie zauroczona pewnym chłopakiem z Tunezji, 20 coś lat, studiuje we Włoszech, i wygląda jak kopia Edwarda z twilight ale w egzotycznej wersji. :D W każdym razie naprawde bardzo podbny, moge Wam powysyła,c ich profile na facebooku tylko że nie wiem czy ich galeria jest dostęna dla osob ktorych nie maja w znajomych.. :D
W kazdym razie dlatego tak czesto mowie ze faceci z zagranicy są lepsi niz polacy, tacy romantyczni. Jeszcze ten Meksykanin jest mega, Jose się nazywa, ach.. <3 Dobra kończę, bo se pomyslicie że jakaś uzalezniona jestem ale naprawde cudnie się z nimi rozmawia, polecam. :D

kilmenyy

Dobry pomysł, kiedyś możemy to razem ogarnąć ;D
Skoro tak polecasz to chyba to sprawdzę ;D

Tak włoski jest super, jak byłam tam na wakacjach to leżałam z rozmówkami włoskimi się się uczyłam ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Sprawdx i pochwal się póxniej czy kogoś poznałaś ;D

Haha, come stai? ;>
A ja nie bylam we Włoszech, ale poznałam pare osób z Sycyli jak przylecieli na wymianę. :D

kilmenyy

Pochwale się jasne ;D
Wejdę na Chat filmowy, będę miała przynajmniej o czym porozmawiać z tymi ludźmi XD

Włochy są piękne, pojechałabym tam jeszcze raz ;D

kilmenyy

Zgadzam się, faceci z zagranicy są zdecydowanie lepsi. Przynajmniej nie siedzą jak dupy wołowe czekając, aż dziewczyna odwali za nich całą robotę albo nie zastanawiają się godzinami "podejść, czy nie?".

lily333

Ja mam wrażenie że w Polsce to sami kibole, dresiarze lub tacy słodko pierdzący :P Przynajmniej tu u mnie, nie rozumiem jak chłopak może chodzić i robić 'och' i 'ach' na wszystko co zobaczy ;/

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Zgadzam się z Wami dwiema w 100%. ..
Dlatego tak wzdycham do tych zzagranicy..
Nie no, muszę Wam pokazać zdjęcie jednego, czy on nie wygląda jak Edward?! Tyle że ładniejszy :D
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/39421_485627559669_834479669_5614 354_2380872_n.jpg
No kurcze taki przystojny, piszę z nim jakieś 6 miesięcy może, czasami nawet na skype gadamy i powiem Wam że naprawdę on wydaje się taki zupełni inny niż Polacy, wgl nie tylko on.. Taki romantyczny, jak czytam jego wiadomości to nie wierzę że facet może byc tak romantyczny i tak zabawny zarazem, pomimo bariery językowej umiem sie z im lepiej dogadać niż z niejednym kolesiem z okolicy.. ;/
W grecji jak bylam to tez poznałam jednego Greka, cudowny był, ale sama zmaściłam sprawę bo postanowilam byc trudna i za pierwszym razem jak chciał mnie pocałowac to się nie zgodziłam.. xD I więcej się nie zobaczyliśmy. Może to tylko jakiś babaiarz był, nie wiem, ale w każdym razie wspomnienia pozostały i naprawdę oni nie siedzą jak dupy wołowe!
Może i są flirciarzami, ale przynajmneij umieją flirtować, tak że po prostu dziewczyna może oszaleć, a tutaj?! Pff, "ale fajna dupa" itd, żenada po prostu.. -.- Ughhhh, sorry za te wypracowania ale taka wkurzona ejstem na naszycpolskich, pseudofacetów z enie wiem!! :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

ten twój facet z tunezji bardziej przypomina mi kogoś innego niż Edwarda, ale nie umiem przypomnieć sobir kogo. Ale fajny, fajny :)
I w zupełności zxgadzam się z tobą co do jakości faceto w Polsce. Jak słyszę "fajkna dupa" to mnie mdli już.

ocenił(a) serial na 8

Moze Orlando Bloom? :D W każdym razie jest boski jak makaron włoski, zauroczył mnie na maksa. :D
dokladnie, po prstu żenada, dlatego też wole nie miec chlopaka nic użerac się z jakimś dupkiem.. ;D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ale powiedzmy sobie szczerze, gdyby dupkiem był.. Chuck Bass nic przeciwko bym nie miała ;p
Ale w sumie on jest dupkiem w inny sposób. Nie słyszałam, żeby powiedział o Blair "fajna dupa". Chyba, że coś mi umknęło.;p

ocenił(a) serial na 8

Niee, z pewnością, apmiętacie jak ona tanczyła w tej burlesce a on tak na nią spojrzal przeniklwie, te oczy powiedziały wtedy wszystko.. coś pięknego :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Kurde, cicho bądź!xD

Aww Przenikliwe spojrzenie ;D Roztapiam się ;]

użytkownik usunięty
alkamb

Ja też roztapiam się...;p
Ale teraz idę oglądać 90210, bo leci akurat na polsacie xD

Ja też oglądałam XD

Chyba się za to zabiorę, pochłonęłam Pamiętniki, to z tym nie powinno być problemu ;P Tylko muszę przejść przez tą blokadę pierwszych odcinków które za pierwszym podejściem mnie zniechęciły XD

użytkownik usunięty
alkamb

Ja też miałam jakąś blokadę w ferie... Zaczęłam drugi sezon. a skończyłam na tym odc, który był właśnie dzisiaj,. chyba na nowo się wciągam ;p no i lubię navida ;p

Ja tam nie wiem kto kim jest po co i dlaczego, niewiedza mnie zniszczy XDDD Musze to obejrzeć ;P
Ale na razie zaczęłam oglądać 5 sezon Supernatural, to muszę go skończyć ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ile sezonow ma Supernatural? Podobno taka rewelka ze az bym sie pokusiła. ;D Masakra, za duzo tych seriali jest! :D A wszystko bymchetnie obejrzala.

A 90210 to ja kocham od 1 odc. po prostu wielbię. :D A jaka wypasiona szkoła! I kurde morze na codzień, tez takc chcę! Tez lubię Navida, polecam oglądać od początku, ja na finale 3 sezonu się pobeczałam, zreszta ja chyba na akzdym finale plakalam :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Słyszałam, że Navid potem coś z Silver.. kurde. nie! on ma być z Ade..;p

ocenił(a) serial na 8

A mnie ta opcja odpowiada, sama się przekonasz dlaczego.. Nie chcę nic zdradzać, ale zobaczysz co sie będzie działo, a bedzie się dzialo dużo.. :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Słyszałam o Naomi, kujonie, Liamie i Annie. Koleżanka z klasy mi wszystko powiedziała... Ja jej ciągle gadałam o Plotkarze ;p

ocenił(a) serial na 8

Hahaha, ten kujon to Max, kocham jego wątek i Naomi, świetni są. :D Liam i Anna- fajna para, ale w 3 sezonie sie pochrzani troche i chce juz 4 sezon zeby wiedziec co dalej ;/
Natomiast Ade byla moja ulubiona postacia do pewnego czasu, ale sama zobaczysz..
Gdzie teraz ejstes? W sensie ktory odc? :D

kilmenyy

Supernatural ma 6 sezonów a we wrześniu rusza 7 ;D
Ja jestem na 4 odc 5 więc jeszcze długa droga przede mną ;P
Tak seriali jest stanowczo za dużo, albo inaczej, my mamy za mało czasu na ich oglądanie ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Uu, to tez sporo. :D Moze sie wezme za to kiedy :D w sierpniu jak sie uda.
ja teraz ogladam gre o tron-zupelnie inne klimaty niz mlodziezowki ktore ogladam, ale podoba mi sie.
dzis 5 i moze 6 odc. obejrze, a jest ich 10 także luzik. :D
i pozniej mysle o HIMYM, podobno szybko sie oglada bo odcinki maja po 20 min a nie 40 ;D

kilmenyy

Ja też się za to zabieram, jak skończę SN. Ale właśnie nie wiem czy to czy 90210...

ocenił(a) serial na 8
alkamb

ja polecam 90210 w 100%, rewelka :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Chyba 5 z tego co pamiętam. Jak byłam na feriach to oglądałam też chyba 6 ;p Z drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 8

może ogarnę ale nie ejstem pewnw aczy dam rade w wakacje :D

ocenił(a) serial na 3
kilmenyy

Ja się starałam, ale sorki dziewczyny poprostu nie dałam rady!!! To jest to samo, co Zbuntowani. Kolejna efekciarska bajeczka o rozwydrzonych bogatych dzieciakach, którym na niczym w życiu nie zależy, poza byciem popularnym. Tapeciary i lalusiowaci chłopcy. Postacie, które intelektualnie zatrzymały sie na etapie przedszkola. Błache życie, błache problemy.

Czy nie można już zrobić zajefajnego serialu dla młodzieży? Czy aby taki serial był dobry, to musi być koniecznie o małolatach z elit nie majacych większych problemów poza tym, kto sie z kim dzisiaj przespał? Albo w co się ubrać?

ocenił(a) serial na 8
christinearron

Nie chcesz serialu o bogatych dzieciakach? To polecam "Jezioro marzen" albo "Veronica Mars".