PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?

plistek43

A ja mam własna wizję na połączenie wątków. Po tym jak Blair dowie się o Chucku i Jenny, Chuck pomoże G. Zostanie ranny podczas strzelaniny i G zawiezie go do szpitala. w między czasie Dan i Blair odwiozą Dorotę na porodówkę. Blair zobaczy rannego Chucka i wystraszy się, że może stracić C na zawsze. Zrozumie, że nie może bez niego żyć i mu wybaczy.
wiem, poniosło mnie ;P

lily333

powinnaś być reżyserem ;D

jak by było faaajnie ;D

ocenił(a) serial na 9
lily333

a co z jenny? ;p ...............

ocenił(a) serial na 8
simetra

Nie no od razu w szpitalu mu nie wybaczy,spokojnie;)Ale niekture twoje myśli mogą być słuszne.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ciekawe co knuje Georgina i o jaką strzelaninę może chodzić?

plistek43

http://www.youtube.com/watch?v=RfA843yXjts

W TEN PONIEDZIAŁEK CZEKA NAS ZAKOŃCZENIE SEZONU
D: Dlaczego wróciłaś do miasta?
G: Jestem w wielkich tarapatach.
C: 19.01 i dla Ciebie zamykam swoje serce na zawsze (w sensie, że spóźni się choć minutę)
B: Do diabła z Tobą, Chuck Bass
J: nie wiem do końca co mówi, ale strzelam, że:
Chcesz zobaczyć mój post do Plotkary jako pierwszy/pierwsza?
B: początku nie rozumiem potem, Wyjedź. I nigdy nie wracaj.
N: Pocałunki też coś znaczą.
S: to Serena, ale nie wiem co gada. Nie rób mu czegoś tam
C: Blair, czy Ty...
BUM!

jennybitch

i jeszcze mamy to:
http://www.youtube.com/watch?v=EpgUIvQyPns&playnext_from=TL&videos=5iEq0D_7zTo&f eature=sub
ale to nam nie mówi zbyt wiele xD

jennybitch

i to i poprzednie było już jakiś czas temu wklejane ;]

no faktycznie nie mówi to zbyt wiele, tylko takie podsumowanie. Ale to może i dobrze, bo będzie więcej niespodzianek na koniec ;]

simetra

Sądzę, że seks Sereny i Nate'a skończy się w tym sezonie. W czwartym, gdy akcja dzieje się w Paryżu, na miejscu będą tylko Serena, Blair i Chuck. Gdyby S i N byli razem, to przecież nie rozstawaliby się na wakacje
http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-season-4-press-release.html

ocenił(a) serial na 8
simetra

Już wiadomo kto bedzie w Paryżu.Blair,Serena i ...Chuck.Baaaardzo dobrze,że on tam bedzie.;)
Też myslę,że Serena i Nate zerwą pod koniec 3 sezonu,no ewentualnie na początku 4.

plistek43

no ;D bo jak się czyta, że będzie Serena, Blair [nuuuda] i Chuck! Yeah! ;D
ważne tylko żeby Chair było obok siebie, nic więcej mi nie trzeba ;D

ocenił(a) serial na 9
simetra

No i nie można powiedzieć, że nic się nie dzieje :P Tyle afer. Mnie ciekawi do kogo J. mówi, że wszyscy jej nienawidzą. I co ta Georgina robi na Grand Central?...
A i nowość, może niektórzy czytali - TATUŚ Sereny pojawiać się będzie w 4 sezonie, w sensie pojawiać i znikać.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja myślę,ze Jenny mówi "Wszyscy mnie nienawidzą" do Chucka.Pózniej mówi,że nie chce być sama,jakoś tak.A potem Chuck odpowiada "Ja też nie" no i dochodzi do pocałunku.
Albo może też mówić do Nate'a.Ale ja obstawiałabym Chuck'a.
A co do Georginy to nie mam pojęcia.Na pewno bedzie rozmawiać z Chuckiem i Danem.

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Ona mówi komuś to w jakiejś łazience lub korytarzu bo jest echo i widać płytki ;d

użytkownik usunięty
m_0502

Kurde ale tu rozważania odchodzą xD A okaże się, że będzie całkowicie inaczej :D
Ale uświadomiłam sobie coś strasznego... Jadę we wtorek na wycieczkę klasową za granice i wracam w piątek ! Nie przeżyje tegoo !

ocenił(a) serial na 8

Oooo!Wspułczuje Ci bella92.Ja bym chyba nie przeżyła.

użytkownik usunięty
plistek43

noooo to będzie straszne xD ... moze skombinuje jakiegos laptopa xD Ale skad wezme neta xD ?

ocenił(a) serial na 9

a o której jedziesz? Jak nad ranem, około 5-6 (u mnie tak zawsze było) to współczuję. Wstań o 4 i oglądnij, zajmie ci 40 minut ;p Chociaż ja bym później musiała się podzielić wrażeniami na forum żeby się "wyładować" ;p

m_0502

przeżywacie to jak mrówka okres, ale nie martwcie się, ja też XDD
niby serial, ale jakie to emocje wywołuje. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa uwielbiam plotkarę ;DD

ocenił(a) serial na 9
simetra

Ja też ją uwielbiam! Już kilka razy się zdarzyło żebym miała obsesję na pkt. filmu czy książki, ale zawsze mijała, ta nie mija od jakiegoś roku.

użytkownik usunięty
m_0502

no pewnie kolo 8 jade xD .. nie wiem jeszcze ... Mam kumpele w klasie ktora ogląda te GG .... i zawsze to obgadujemy ... tylko ze ona oglada odcinki dopiero w pt ;/ A najlepsze jest ze jak jej wysylam spoilery to mnie chce potem zabic xD

Ja jadę jutro i wracam w niedziele wieczorem więc ominą mnie wszystkie rozmowy tutaj XD Ale odcinek zobaczę ;)

ocenił(a) serial na 8
simetra

No i co z tego;).To jest fajne,ja inaczej nie mogę.I warjuję.Dla mnie "Plotkara" to najleprzy serial jaki powstał.I nic na to nie poradzę,kocham go!

ocenił(a) serial na 8
simetra

A tak właściwie to nie jest pewne to,że Jenny wróci w 4 sezonie.Taylor powiedziała,że ona sama nie wie jak to będzie.Są prowadzone rozmowy na ten temat.Szczerze,ja chcem,aby wróciła.
Tak na marginesie posłuchajcie(jak chcecie)jej nowej piosenki "Make me wanna die".Kurde,ma swietny głos.A piosenke kocham.Lubie takie klimaty.

użytkownik usunięty
plistek43

Mi też podobają się jej piosenki. "Heart" też jest świetna :D

ocenił(a) serial na 8
simetra

http://plotkara.info/component/content/article/56-news/1410-powrot-jenny-w-4-sez onie-niepewny.html
To fragment wywiadu z Taylor.(Ma fajne okulary;)

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Taylor musi wrócić. Ktoś wreszcie ma przytrzeć Serenie nosa!!!!

ocenił(a) serial na 8
simetra

Wiem,wiem,wiem.On musi byc obecna w 4 sezonie.Nawet bez niej nie będzie to samo.Ona też coś znaczy w tym serialu.Ja ją lubie i mam nadzieję,że wróci.

simetra

http://www.spoilertv.com/2010/05/latest-from-ausiello-13th-may-various.html
w wywiadzie jest napisane, że jedno z dwójki: Dan lub S, przestanie ukrywać swoje uczucia. Ciekawe, które.

Sądzę, że to jednak Chuck będzie brał udział w strzelaninie i zostanie postrzelony. Nie sądzę, żeby zabili Dana albo Nate'a. Chociaż nigdy nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 8
lily333

Nie mogą zabić Dana & Nate'a, bo aktorzy mają kontrakt na następny sezon.

A co do tych uczuć, to stawiam na Dana, w końcu S. "TAK BARDZO KOCHA NATE'A".

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja też myśle,że prędzej pierwszy krok zrobi dan,nie Serena.
A co do strzelaniny to najprawdopodobniej chuck.W końcu jak powiedzieli producenci i reżyserzy to wątek Chuck&Blair jest dla nich najważniejszy,i chcą go dać na pierwsze miejsce.A wtedy C&B mogą się zejść.Dan i Nate to raczej nie prawdopodobne,aby któryś z nich został postrzelony czy coś takiego.

plistek43

podoba mi się pomysł z postrzeleniem C ;D
to mogłoby być ciekawe ;p

simetra

Zgadzam się i może wtedy zobaczymy jakieś fajne sceny z Blair i Chuckiem :)

alkamb

no właśnie ;D
Chuck i Blair są ciekawi osobno, ale tęsknię już za nimi w parze ;D

simetra

Ja też. Czekaliśmy na to dwa lata w końcu.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja tez na nich cekam.Osobno też są swietni,ale to nie zmienia faktu,że razem są o wiele lepsi,ciekawsi,piękniejsi i ładniejsi.Od początku im kibicowałam i nadal kibicuje.Muszą być razem.

plistek43

Jak oni są razem, to aż strzelają fajerwerki. Wystarczy, że stoją obok siebie i już czuć magnetyzm pomiędzy nimi.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Oni są dwoma magnesami,które się przyciągają.Są świetni i ich uwielbiam.Na pewno wrócą do siebie,nie ma innej opcji.

użytkownik usunięty
plistek43

A wiecie co się może stać ... Bo w sumie skoro Chuck pojedzie za Blair do Paryża to raczej sie nie pogodzą teraz. Może Camerona postrzelą .... :D

http://www.youtube.com/watch?v=wiZnoNput4A&feature=related

Dobry spoiler.
A jednak S&D

Hura :)

ocenił(a) serial na 8
Zosia44

To już było. :P I [niestety] nic nam nie pokazuje, bo równie dobrze Serena po tym może być znów z Natem.

ocenił(a) serial na 6
nancy500

Cóż, ja sądzę, że to będzie tak, Dan i Serena się pocałują, ona zrobi z tego wielkie halo, będzie poród, Nate dowie się o pocałunku. Chuck pójdzie tam na tą wieże, wróci i pocałuje się z Jenny, może stwierdzi, że nie warto? Nie wiem. xp No to, Jenny prześpi się ze złym Nate'm. On sobie gdzieś pójdzie. Jenny będzie ryczała w łóżku, Chuck przyjdzie w szlafroku, przyjdzie Blair pomyśli, że razem ze sobą to zrobili. I jakoś się tak sprawy pokomplikują. Bitwa między Chuckiem a Danem przez Jenny. Ale strzelanina? To nic mi nie przychodzi do głowy.

użytkownik usunięty
klami320

strzelanina .. to okazę się, że Cameron jest zazdrosny i naśle na Chucka ludków ... jak ten będzie szedł do Blair zeby jej wszystko wytłumaczyć :]

simetra

http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-episode-322-last-tango-then_14.html
Ale B była wredna. Ja bym nie przesadzała z miłością S i N.
Coś mi się zdaje, że Dorota zacznie teraz rodzić.

ocenił(a) serial na 8
simetra

No na pewno właśnie w tym momencie Dorota zacznie rodzić.Też tak myślę.Bo jest tam Blair i pewnie jakoś potem do tego szpitala dołączy Dan,Serena,Nate i Georgina.Tak wynika jakoś z promo.

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Może Jenny pocałuje Chucka w zemście za to co Blair jej powiedziała? Szkoda mi jej było trochę.

m_0502

Mnie też, trochę przesadziła Blair. Może faktycznie tylko się pocałują, a J powie Danowi, że zaszło coś więcej, aby odegrać się na B.

lily333

a według mnie B dobrze jej powiedziała, ostro, ale szczerze. chciała żeby J sobie uświadomiła jak uprzykrza życie innym. Najpierw akcja rozdzielenia Nate'a i Sereny, po której i tak kłamie w żywe oczy i jej i jemu [więc nie wiem jakie miała wyobrażenia o swoim związku z Nate'em, skoro już na początku nie była z nim szczera]
Teraz robi zdjęcie S i D i szybciutko wysyła do GG. Nie lubi S, ok, ale robi też świństwo własnemu bratu.
Ktoś musiał nią wstrząsnąć ;p

simetra

co do tego samego SP, uwielbiam tekst Blair "Dan kocha Vanessę, <Bóg wie dlaczego>" ;DD

ocenił(a) serial na 8
simetra

Racja.Świetny tekst;)
Ja nie wiem sama,czy B dobrze powiedzaiła Jenny o tym,że ją zniszczy jak się pojawi jeszcze w Manhattanie.Szkoda mi było po tym Jenny.Myśli,że wszyscy ją nienawidzą,płacze i jest rozżalona.Ja bym takiego czegoś nie chciała usłyszeć od innej dziewczyny.Na dobrą sprawe nie ma komu się wyżalić i pewnie jakoś tak się stanie,ze porozmawia o tym z Chuckiem i wtedy się pocałują.
A to,że zrobiła zdjęcie D&S,no cóż?!S ja wkurza,Dan nawet z nią prawie nie rozmawia i tyle.