http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
B będzie załamana S też i pojadą do Paryża.Tam przecież mieszka Eleanor,Cyrus,Roman i Harold.Ot co.
matko jakie wymieszane tematy xd
testy podobnie jak natalia, polski ok, matma katastrofa, a niemiecki też ok.
faktycznie xd. a może to bedzie jakaś akcja z Clausem i Elenor ?!.
a może Romann ?;>
tak naprawdę nazywam się Jan.. mam 56 lat i jestem pedofilem polującym na dziewczynki lubiące 'gossip girl'
xoxo Janek xd
hahahaahahahah xd. doobra żartt ;p
Raczej wątpię by się skupiali nad innym pokoleniem :P
A ja pisałam testy w zeszłym roku i była łatwizna. Tzn. w Polsce średnio poszły ale mi się podobały bardzo :P nie ma się czym martwić, sama myślałam, że będę miałą max. 40 z każdego a miałam 47 z polskiego, 44 z matmy i 43 z niemieckiego (niestety nie mogłam pisać angielskiego)
Szkoda,że pokasowali.Ale plus za to,ze w pore obejrzałysmy.
Tak sie nie chwaląc to ja pierwsza;)
chwalipięta xd. pff. ale faktycznie.. jak bym nie widziałą to by mnie zżarło do jutra ;d
No co ty nie powiesz??!!;)A kto się zaczął chwalić,że ma chłopaka z którym ogląda Plotkarę?Haaaaahhhhhhhaaa.;)
właśnie widziałam te zadania. ale nie martwcie się, jak się nie dostaniecie do tej szkoły, do której chcecie, zawsze można się przepisać po 1-2 tygodniach ;p
ja też zaraz idę.
może żeby sobie ułatwić wszystkie pójdziemy od razu xD w jednym momencie tzn.
No pa, dobranoc :* Niech wam się śni Blair i Chuck na ślubie :D
Ale mogę ja założyć ten temat o 6?? bo wlasnie sobie przypomniałam, że jutro będę w domu dopiero po 17 ;( Będę miała tu poemat do przeczytania.
Oczywiście Martynko,zakładaj.Poemat przeczytasz to pewne,przygotuj sie,pa!Ja wstaje o 5.
Hej Martyna!;)
Klau jesteś Wielka,super bedzie to forum.
Martyna oglądałaś już odcinek?Ja zaraz sprawdze czy jest na exsite,muszę obejrzeć teraz...;)
No i co?Martynka,Madzia i Karolinka nie moga isc spać?;)
Kasia już poszła,idziemy?!
Idziemy. Już nic nie piszemy, jak w ciągu 2 minut nikt nic nie napisze, to sie wylogowujemy.
a później i tak sprawdzimy czy nic nowego sie nie pojawilo xd
dobra można powiedzieć, że skończyłam ; ) (trzeba jeszcze regulamin napisać, zrobić logo, ustawić styl i wgrać ładne emotki) w sumie już możecie szaleć ;) zakładam wam temat na odcinek finałowy ;)
http://www.gossip-girl.pun.pl
dobra ludzie, zaczynam pisać nowy temat xD tylko ja tu odc. nie widzę, więc chyba dopiero o 5 zacznę, gdy się pojawi...
Popieram, dzięki :P będzie fajnie.
ale kurczę nie wiem co mam robić. Na precyl nie ma, a zwykle się pojawia gdzieś 4:30 więc jeszcze poczekam. Jak coś znajdziesz to daj znać ;p
widzę, że reszcie nie udało się wstać.
Tutaj,oj jestem jeszcze ciut nieprzytomna;)
Hej Martyna!;)
Klau jesteś Wielka,super bedzie to forum.
Martyna oglądałaś już odcinek?Ja zaraz sprawdze czy jest na exsite,muszę obejrzeć teraz...;)
Więc duskusja poszła od Plotkary do o wszystkim i o niczym.Przedstawiłyśmy się,wiemy jak mamy na imie przynajmniej większość,jak tam w szkole czy lubimy "Śniadanie u Tiffany;ego" i czy oglądałyśmy.Jakie było pierwsze nasze wrażenie,gdy zobaczyłyśmy Chucka;)
No generalnie było fajnie,genialny ten filmweb.
A przy okazji jestem Karolina;)