PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108478
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?

plistek43

Dan nigdy jej nie zawiódł jako brat, wg. mnie nie ma usprawiedliwienia na to co zrobiła.
Nie twierdzę, że to co robi jest dla mnie jakieś strasznie złe, bo sama jestem za rozstaniem S&N, ale sam fakt, że robi takie rzeczy, bardzo źle o niej świadczy.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Nie mówię,że Dan ja zostawił albo nie pomogł.Czasem,a teraz wogóle,razem jakoś nie rozmawiaja,nie ma tego wsparcia.Zawsze chce ją mieć na oku.Nawet teraz jak pocałuje sie Jenny z chuckiem,to on go obije.Ale niby po co?Bo to,jak narazie,ex xhłopak Blair?!Oni się nie znoszą,B&D.Teraz już tak tego nie pokazują.Przynajmniej ze sobą rozmawiają.Ale Dan pewnie przywali C,bo pomyśli,że przespał się z jego siostrą,albo się tylko pocałowali.Dlaczego on to robi?To samo zrobił jak J pocałowała się pierwszy raz z Natem.Kurde,co go to obchodzi?
Jakoś ona nie ma pretensji do jego dziewczyn.
Ale fakt,na początku to zazdrościłam jej takiego brata(1 sezon) i chciałam,zeby mój taki był;

ocenił(a) serial na 10
plistek43

Jenny ma za dobrze.. Dan jest przy niej jest 'zlotym' dzieckiem Rufusa. Ja rozumiem wszystko, ze ja kocha i w ogole ale tyle co ona mu problemow narobila to jest glowa mala

plistek43

Blair dopiero powie to Jenny, chyba po tym jak C dostanie od Dana. Ale racja, wszyscy opuścili ostatnio Jenny. Dan był zajęty uczelnią i całym tym bałaganem z Vanessą. Ojciec tylko miotał nią z Brooklynu na Uper East Side i z powrotem. Jedynym objawem zainteresowania z jego strony były szlabany. Nic dziwnego, że się jej potem przejadły i nie robiły na niej wrażenia. Nikt się nią nie zainteresował, to dlatego chciała ostatnio sabotować plan ujawnienia doktorka. Chciała powrotu do rodziny, która jest sobie bliska.

simetra

Boże kochany , czytam was tutaj i jestem normalnie w takim szoku , że wy to wszystko tak mocno przeżywacie ! :D
Wstawanie o 4 nad ranem żeby obejrzeć GG :D:D

ocenił(a) serial na 7
LegallyBrunette

Dokładnie, jeszcze chyba nigdy finał jakiegoś serialu nie spotkał się z takim hmm.... zainteresowaniem.
A interesować się jest czym w końcu:) bo i mamy pierścionek zaręczynowy i uderzenie w twarz i w końcu jakąś akcję. Twórcy serialu czekali aż na ostatni odcinek aby pokazać nam fenomen Plotkary i to, że dużo nas jeszcze czeka.
Znając ten serial to zakończy się ten odcinek w ten sposób iż Chuck poprosi Blair o rękę i pojawią się napisy końcowe:)))
Dziewczyny wyluzujcie jeszcze 3 dni :D

ocenił(a) serial na 9
misiaczek37

Raczej się tak nie skończy, bo była mowa o tym, że B. jeszcze w 3 sezonie wyjedzie do Paryża. Nawet tytuł odcinka mówi sam za siebie.

ocenił(a) serial na 8
m_0502

Na pewno się tak nie skończy.Przecież jak Chuck chce poprosić Blair o ręke to wtedy przychodzi Dan i daje mu w twarz.A pewnie po tym Chuck i Jenny się pocałuja.Nia,nia,nia,ja myślę,ze Cpoprosi Blair o rekę(w połowie proszenia;) gdzieś w połowie odcinka.Bo dużo będzie się dziać.

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Jeszcze tylko 51 godzin i 30 minut, a właściwie to 52 godziny i 30 minut (bo wtedy się skończy) i się dowiemy :D

ocenił(a) serial na 8
simetra

Przeżywamy,przeżywamy,bo jesteśmy fanami tego serialu;).
Ale fakt,chyba jescze żaden finał serialu nie miałm takiego zainteresowania.
A Jenny to poprostu została przez wszystkie osoby opuszczona.Nie dziwię się,że ma te wszystki szlabany gdzieś.Ojciec tylko to może jej zaproponować,a tak naprawde myśli,że ona się zmieni,a nie umie jej pomóc.

plistek43

A tak przy okazji jak juz jesteście on-line to mam pytanie poza tematem :)
Co się dzieje u Dana i Vanessy ? przestałam śledzić ich wątki od momentu gdy znowu razem sobie tam zamulają i tylko przewijam ich sceny. Przeczytałam właśnie na forum o jakichś Hawajach czy Haiti, wyjeździe :D i nie wiem o co biega ;(

ocenił(a) serial na 8
simetra

Dostała stzą i wyjedzie na 3 miesiące do Haiti.I dobrze;).
Tak naprawdę to Jessica i Taylor potrzebowały przerwy,wię musieli zrobić coś z ich bohaterkami.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

*Dostała staż.
Ja się cieszę,że nie będzie(przynajmniej trochę odcinków)Vanessy.A z nieobecności Jenny nie jestem zadowolona.No ale musiała mieć przerwę.I Jenny i Taylor.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ale dzisiaj nabiliście postów. XD Sorry, ale nie chce mi się ich czytać. Ale co do Jenny to co z tego, że zrobiła im zdjęcie, ważne, że dzięki temu nastąpi prawdopodobnie rozstanie Sereny & Nate'a. Jenny rządzi. XD

ocenił(a) serial na 10
nancy500

ja staram sie czytac na biezaco ; P Juz tylko dwa dni ; d i obejrze kolejny fanał serialu, ktorego ogladam (wczesniej Vampire Diaries - emocje na full) mam nadzieje ze ten final bedzie tak samo trzymal w napieciu

ocenił(a) serial na 9
simetra

http://www.youtube.com/watch?v=aBiHjCAjElY&playnext_from=TL&videos=BHpWc3ItYm4&f eature=rec-LGOUT-exp_fresh%2Bdiv-1r-4-HM
Właśnie pooglądałam jeszcze raz ten zwiastun, w którym Blair mówi do Chucka "don't say her name" i:
1. gdy Chuck mówi "Jenny Humphrey was..." (19-20 sek) to nie ma pokazanego go jak on bezpośrednio to mówi, w sensie, że przy Blair. Najprawdopodobnie to była całkiem inna scena, inne miejsce i inny czas, tylko tak to nałożyli.
2. Gdy Jenny mówi "It was such a mistake" (21 sek) stoi obok kogoś w całkiem innym ubraniu niż Chucka, jakimś błękitnym - wyglądało na początku na to, że jest przy kłótni B. i C - z kontekstu wynikało, że myśli o seksie z Chuckiem mówiąc "błąd". I ten kołnierz należy do tego, do kogo mówiła, że wszyscy jej nienawidzą (8 sek), więc to będzie jedna osoba. I poza tym i w tym momencie, i w drugim w tle są płytki.

;p

ocenił(a) serial na 9
m_0502

ad.2.: a B. i C. kłócą się w jasnym korytarzu bez płytek :D

ocenił(a) serial na 10
m_0502

jedyne co chce tylko zeby C nie przespal sie z J ; d nie bd tego bd greacik ; p

ocenił(a) serial na 9
VeLkA02

Od tych wszystkich teorii już mam pomieszane w głowie xd ale raczej wątpię żeby się przespali. ciekawa tylko jestem jak się skończy pocałunek Chucka i Jenny. Blair im przerwie? I o kim B. mówi, gdy powiedziała "don't say her name".
I jeszcze jest takie zdjęcie - w apartamencie Chucka on stoi w szlafroku w tle a tam mniej więcej gdzie są kanapy Blair z kwiatkami czyli już po tym, jak była na ESB - a na jakimś promo było też widać, jak Chuck mówi do Jenny żeby została tak długo jak chce i też był w tym szlafroku. Może właśnie wtedy B. pomyśli, że J. spała z C. a gdy C. mówi "Jenny Humphrey was..." to miał powiedzieć "kochanką Nate'a".? ;p

m_0502

W scenie, gdy stoi w szlafroku a Jenny leży w łóżku mówi jej, że może zostać na noc, więc wtedy na pewno się nie przespali. Poza tym sądzę, że twórcy serialu wiedzą, że seks pomiędzy J i C to byłaby już przesada.

ocenił(a) serial na 8
lily333

http://www.tvfanatic.com/videos/shows/gossip-girl/

Nie wiem, czy widzieliście? Ja tego nie oglądam, pwiedzcie mi tylko, Z KIM SIĘ PRZEŚPI JENNY!? (o ile to wynika z tych prom)

ocenił(a) serial na 8
nancy500

JEŚLI CHCECIE PRZEŻYĆ NIE OGLĄDAJCIE TEGO!!!!!
kURDE.........!omg.NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ!!!!!

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Tylko powiedz z kim się przespała J. ;]

ocenił(a) serial na 9
nancy500

Ej, co tam jest? Tzn. nie mówcie, powiedzcie czy straszne ;p

ocenił(a) serial na 8
m_0502

Straszne - to już wiemy od plistka.

ocenił(a) serial na 9
nancy500

Ale co to, tyle plików? To cały odcinek jest czy co? Pooglądałam ten z Chuckiem i obcymi facetami - plistek, to rzeczywiście to, co widziałam?!?!!?!?!?!?!?!?!!?

ocenił(a) serial na 8
m_0502

Pliki trwają po 30-50 sekund, więc NA SZCZĘŚCIE to nie jest cały odcinek.

Haha, musi się okazać że J. się nie prześpi z C. bo moja pani od angielskiego będzie wkurzona. XD

ocenił(a) serial na 9
nancy500

Pani od angielskiego ogląda Plotkarę?
Ej, tam jest zdjęcie jak Nate i Jenny siedzą na łóżku i ona w koszuli błękitnej, JEGO. Chociaż w sumie to nie musi nic znaczyć, tak jak w poprzednich odc.

ocenił(a) serial na 8
m_0502

Tak. XD
W poniedziałki mam z babką, ona ogląda Plotkarę, a w środy z facetem, który ogląda Losta. XD

Ogólnie obejrzałam niektóre proma, ale nie chciało mi się słuchać,
koszula chyba nic nie znaczy [żeby znaczyła!!!!!]

I obejrzałąm promo jak B. przychodzi do C., ściskają się, Jenny to chyba [?] widzi, chyba [?] gasi specjalnie świecę, żeby było z tamtego pokoju gdzier są B. i C. widać, że J. tam jest.

Jeżeli Jenny specjalnie zgasiła tę świecę, nienawidzę jej. :/

nancy500

http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-more-clips-from-finale.html?utm_sou rce=twitterfeed&utm_medium=facebook

WIDZIELIŚCIE ?!

Ale się będzie działo ! Chair ;|

ocenił(a) serial na 8
m_0502

OK.Więc było tam 9 plików.Nie mogę uwierzyć.Aż serce mi bije i to szybko,nogi mi się trzęsą są jak z waty nie mogę pisać.Ale spokojnie.Wiec jest strzelanina,dziecko i wiele innych.OMG.Az łza w oczach mi się pojawiła.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ja chyba jednak obejrzę. XD I zapiszę sobie adres to na angielskim mi babka potłumaczy. XD

ocenił(a) serial na 8
nancy500

Ej... Czy to Nate & ..... (!!!!!!! jak to możliwe?)

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ktoś jest w ciązy,a J nie prześpi się na 1111100000000000000000% z Natem!

ocenił(a) serial na 9
m_0502

nie wiem jak mam się powstrzymać żeby tego nie pooglądać teraz... ale jeden z nich jest straszny. OMG!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
m_0502

PLISTEK, KOCHAM CIĘ!!!!
JENNY SIĘ PRZEŚPI Z NATEM! HURRA!!!!

:D Jestem przeszczęśliwa, lecę napisać do mojej koleżanki, która nie nawidzi Jenny & Nate'a. :P (i wolała, żeby Jenny przespała się z Chuckiem. Grrrr).

ocenił(a) serial na 8
m_0502

JEST STRASZNY,BARDZO STRASZNY!
NIE WIEM DLACZEGO TA STRZELANINA!O KURDE,WSZYSTKO SIĘ POCHRZANIŁO!!!

m_0502

ej, oglądacie?
bo ja już nie wiem czy zerknąć sobie czy nie XD

ocenił(a) serial na 9
m_0502

Jak pooglądasz to powiedz :P szczególnie klip 9. Co dalej?!

m_0502

moja silna wola jest słaba.
oglądam.

ocenił(a) serial na 8
m_0502

9 KLIP JEST STRASZNY!To właśnie tam jest ta strzelanina!

ocenił(a) serial na 10
m_0502

omg. ja juz sama nie wiem. oglądać ?1.. grr nie powstrzymam się.

m_0502

Sorry nie zauważyłam, że Nancy500 wstawiła do tego link ..

Alee Chair ;|

I z kim jest na końcu Nate ?

I Nancy chcesz wiedzieć z kim się prześpi J. czy już wiesz ?

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

Już wiem. NATE HURRA!

Z kim na końcu jest Nate? Wydaje mi się, że CZYTACIE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

bleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebl eblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleb lebleblebleblebleblebleGeorginąblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleb leblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleble

ocenił(a) serial na 9
nancy500

Aaaaaaaaaaaa! Widzieliście to u Dana i u Georginy?!?!?!?!?!?!?!? Ale przecież ona nie mówiła N. tylko D. Kto oglądał ten wie o co chodzi.

m_0502

jeeeeeeeeeeejku, klip 4 jest piękny! jak się godzą, no jaki piękny <3
szkoda, że na tak krótko.
ale jakie to pięknee było! ;D

m_0502

Bo przecież w serialu ona nie spała z Nate'm .

nancy500

Właśnie ja nie jestem pewna czy to ona ..

Alee Chuck ! ;||

NIE CZYTAĆ JAK KTOŚ NIE CHCE !!!!

Jak on umrze, to przestaję oglądać Gossip !

waniliowo

nie umrze, w 4 sezonie będzie w Paryżu. Kurcze, najpierw prześpi się z J, a potem go postrzelą. Jak oni chcą to wszystko pomieścić w jednym odcinku.

ocenił(a) serial na 8
nancy500

OMG!!! x10000

Obejrzałąm na razie 9, biedny Chuck... Teraz pewnie będzie nieprzytomny przez 4 sezon, ale... miał pojechać do Paryża za Blair. Co do Blair, to jak przeglądałam inne promo, to ona się dobrze bawiłą jadąc gdzieś, pewnie do Paryża.

Btw. macie może konta na fanpopie?