PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108175
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jak widać spoilery rozlały się po różnych tematach - moze warto wrzucać do jednego wszystko co się znajdzie?

Tu cos ciekawego ode mnie
Question: Please tell me the infamous video doesn’t sink Dan and Blair before they even get out of the harbor on Gossip Girl. That would be a lot of buildup with very little payoff. Say Dair isn’t DOA. –LeifAusiello: Dair is not DOA. In fact, they’ll be going strong long enough to encounter a brand new obstacle, one that is unrelated to (and potentially much more problematic than) the video. Guesses?! Hit the comments!

Question: What’s coming up for Serena on Gossip Girl? Hopefully something other than pining over D-Bag Humphrey! —@SB_Besties via TwitterAusiello: There’s something big brewing for S this spring, but it’s more professional than personal (though the latter will be impacted by the former, and vice versa).

Czyli ujawnienie video to bedzie pikus w porownaniu z innymi przeszkodami. Moze to dobrze..... są przeszkody, znaczy Dair to coś poważnego - pokrętna logika scenarzystów :P

ocenił(a) serial na 1
Justyna_27_fw

Justyna ! Ale ja się martwię :P Pociesz lepiej mnie jakoś :D

Justyna_27_fw

Skoro są za młodzi to skąd Dan może wiedzieć, że Blair jest miłością jego życia? Derena jest jak Rufus i Lily

ocenił(a) serial na 1
eaw0

Ostatni epizod upewnił mnie ze to własnie Dair jest jak Rufly. Nawet skopiowali w tym sezonie sceny Rufusa i Lily z 1 sezonu.
Scena przymiarki sukni ślubnej Blair - identyczne jak Rufus odwiedzający Lily przed ślubem z Bartem.
Lily przynosząca filmy Rufusowi i chcąca byc jego przyjaciółką. Rufus wtedy powiedział ze nie mogą byc przyjaciólmi. Identyczne sceny DB z 5x16.

robb264

to skoro tak, to powinni się teraz rozstać i powrócić do siebie za 20 lat.

ocenił(a) serial na 3
eaw0

Wybacz ale słowa plotkary się nie liczą dopóki Dan sam tego nie powie:)

ocenił(a) serial na 3
robb264

Co jak co ale Dan i Serena w pierwszej serii byli naprawdę fajni :) Ale minęło 4 lata i wszystko się zmieniło :)

robb264

Jestem zalamana :( Przestaje czytac spoilery. Wole chyba popasc w depresje po finale niz czastkowo po trochu za kazdym razem jak czytam cos o Derenie czy Chair :/

ocenił(a) serial na 1
sandra_crashdown

Finałowe sceny z 24 odcinka, w zamkniętej scenerii dzieją się między S D i B, tak się boję........z tym będzie związany cliffhanger. Chyba mozna powiedziec ze Chuck przestał stwarzac preszkodę, Serena się nią stała :( Sereno van der Voodsen, I hate you. Always have,always will.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Hello!

I thought I would have to share my story of my first visit with television filming. I was visiting in the Scalinata in Roma while out from my hotel and saw crews of filmmakers. They were all around piazza and on top near the Trinità dei Monti looking down with camera onto the piazza. Thinking I would see movie stars I took my little phone and searched around! But I didn't see any movie stars just filmmakers. They were filming for a long time and were there even still when I returned hour, hour more later. I asked gentlemen pictured below who they were filming, they said they were independent film studio from Roma under commission from filming for Warner Bros. I asked if there would be any movie stars but they said that there would not be, they said they were under commission to film just location shooting, long scenes of nothing in the frame they thought for the colour separation overlay, and also what they called establishing shots. Asking what it was for the men pictured below did not say, but a woman later did tell me it was for the American TV program Gossip Girls.

I have returned home now to but it was a special end to my vacation, seeing a filming of a TV program in Roma for the first time.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Oficjalny skrypt odcinka 5x21:
Blair (Leighton Meester) feels like her Upper East Side status might be slipping away and devises a plan to assure that doesn’t happen. Meanwhile, Lily (Kelly Rutherford) throws a family gathering – including William (guest star Baldwin), Carol (guest star Sheila Kelly) and Lola (guest star Ella Rae Peck) – in an attempt to prove the van der Woodsen family is as united as ever. Finally, Nate (Chace Crawford) digs into Diana’s (guest star Hurley) past and is surprised by what he discovers. Blake Lively, Penn Badgley, Ed Westwick, Kaylee DeFer and Matthew Settle also star. New York Social Diary’s David Patrick Columbia appears in the episode as himself. David Warren directed the episode written by Austin Winsberg (#521).

ocenił(a) serial na 1
robb264

Gossip Girl Spoilers Promise Life-Changing Finale!!

Why hey there, Upper East Siders!!

Josh Safran is just oozing with the Gossip Girl 411 and we LOVE IT!!

After sitting down with him ourselves to get the best dish possible, he’s continued on, opening his mouth for the love of GG fans everywhere.

So now that we’ve found out some more hot info, we thought it best if passed it along to you too!

According to his latest reports, the season finale will be like:

It is like somebody pushes a button and detonates a huge nuclear bomb on the Upper East Side and nothing will ever be the same from that point forward.

OoOoOo…inneresting!! We wonder if he’s actually being literal!!

But before the season finale, some things need to sort themselves out, don’t they??

If UR wondering which man Blair will be naked with by the end of season five, Josh promises Chuck and Blair will continue to remain in each other lives, but the ways they’re tied together may or may not be in favor of CHAIR.

Speaking of Chuck, he’s going to have plenty of opportunities to spiral down the black hole again, especially with the return of Jack Bass… and possibly even Diana’s return… which may or may not cause Bart Bass flashbacks…

But Chuck isn’t the only one with family issues… Rufus and Lily are going to experience some little earthquakes of their own once they move to Brooklyn (since Ivy kicked them out).

Blair will of course find the true purpose in her life - one that is independent of Chuck or Dan.

And of course Serena will be forced with the dilemma of whether or not to use Gossip Girl for good or bad… which we find HIGHlarious that she’s even considering using it for bad seeing as how it ruined most of her life… ugh…

ocenił(a) serial na 1
robb264

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O MÓJ BOZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOILER NAD SPOILERY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HI, don't shoot the messenger, just reporting what I KNOW. This is being called the THE MATZO. The final scenes after the main acts. Distributed on separate scripts to small number of people. It's the absolute end of the episode, it's massive, so if you don't want to be spoiled DO NOT READ THIS.

The "weeks later" theme will return but it'll be longer than usual...it'll be measured in YEARS.

Dan and Serena arrive at Grand Central. Dan goes to meet Rufus, Serena waits around. Dan looks over at Serena and Rufus asks what he's looking at. Rufus looks and there's no one there. Dan says nothing, just feeling nostalgic. Rufus pats him on the back.

Blair's in her office going over some papers (new office set at Silvercup, it'll be getting a lot of play), trying to talk to someone on the phone and drink a coffee, an assistant comes and tells her her appointment is there, she spills her coffee. "Appointment" comes in and it's Nate, with a guy in a suit. He's running a campaign and Blair's doing a story on him. It sounds like they haven't talked in a very long time. He tells her Dan's back and she acts almost angry, "why would I care about that?"

Next is Chuck, also behind a desk. Lily comes in with some papers, he smiles and greets her and takes the papers, he even puts on some glasses(!) on as he goes over them! He says they check out and she's about to leave, when Chuck asks her if she knows Dan is back. She replies just like Blair, but she says "why would I want to know what any Humphrey is doing?" or something along those lines, can't remember exactly. Chuck laughs and kicks back in his chair to look over the papers as she leaves.

He picks up his phone and calls Blair. She asks Nate to give her a second, takes the call. Chuck asks her if she knows Dan is back in town, she says yeah she got the Spectator blast. He asks if she's going to see him and she says no that's the last thing she could do but, is he? He says no, he wouldn't know what to say. Blair says her either.

Lastly Dan arrives at the loft with Rufus, puts down his bags and everything, and they get cryptic. Dan has been trying to find something. They turn around Georgina's sitting on the couch with a book, NOT Inside. She says "Welcome home, honey" to Dan and says "loving the new book, but you made me look like such a bitch." Dan and Rufus are both shocked. They ask what she's doing there, Dan backs up almost like he's scared of her, Rufus says "tell me why I shouldn't call the cops." Georgina says "Because I know who killed Serena van der Woodsen." They look shocked, she smiles. And it's over.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Mam nadzieję ze to fake

ocenił(a) serial na 1
robb264

Aww tough crowd, happy belated April Fools, it was just a joke.

Bye

robb264

A tak fajnie sie zapowiadalo ;D ja bym kupila taki final bez dwoch zdan ;P

sandra_crashdown

"... who killed Serena van der Woodsen.." Haha, to mnie rozbroiło. I to ,że B. nie chce widzieć Dana i Lily mówiła ,że nie wie co on robi - to takie nienaturalne, naciągane.
@topic Jeśli cliffhanger ma dotyczyć B/S/D to ja dziękuję. Co tam może być ciekawego, chyba że rzeczywiście ktoś umrze ;p

ocenił(a) serial na 1
tynka33

Ktoś na podstawie relacji z filmowania i "twardych" spoilerów wykrzesał taką sobie wersję wydarzeń. Bo rzeczywiście będzie na Grand Cental scena Lily/Rufus/ Dan/ Serena i ze zdjęcia mogą dziac się w takich a nie innych lokacjach z takimi a nie innymi aktorami. Ale nie wiadomo prawie nic o fabule, nie mozna poznac dialogów, nie wiadomo co się dzieje we wnętrzach. Zobaczymy co wykombinują - byle tylko nie tworzyli romansów z tyłka(zabiję jak będzie choć aluzja względem Dereny) a zrobili cliffhangery związane z innymi kwestiami.

ocenił(a) serial na 10
robb264

Dobrze zrozumiałam, że chodzi o spory przeskok czasowy ? ;O

ocenił(a) serial na 1
sheepy

Jak napisałem pod spodem - to fałszywka, gdzies ten gostek potem dodał, ze byłby 2 -letni przeskok czasowy. Ale to co napisał to raczej bzdury - sam się przyznał.

ocenił(a) serial na 10
robb264

moze ktos w skrocie przetlumaczyc?

ocenił(a) serial na 1
robb264

Carolyn z Fanforum od której otrzymuje się spoilery z planu była tez podczas kręcenia odcinka 5x24. Są rzeczy o których nie chce mówić. Pewnie związane z Dair. Na pytanie czy mają wspóne sceny odpowiedziała - tak. Na pytanie czy to pozytywne sceny odpowiedziala - nie muszę wszystkiego wiedzieć, pewnie są sceny których nie widziałam -- mniej wiecej. Czyli wychodzi ze dzieje się coś bardzo powaznego i nie chce o tym rozmawiać. Mozliwe ze jest to gorze niz powrót Blair do Chucka. Moje okropne przeczucie : Serena van der Puszczalska skorzystała z okazji i przespala się z Danem. Nie mogę wyobrazic sobie niczego gorszego co by się mogło stac. Lepiej się przygotować na ten katalkizm...

ocenił(a) serial na 9
robb264

czy jest możliwość obejrzenia 5x18 z napisami pl lub ang?

ocenił(a) serial na 10
robb264

robb264 daj juz spokoj z tym Dair.. zachowujesz sie jak jakas psychofanka.. to tylko serial, wyluzuj

ocenił(a) serial na 1
maja_r

To temat ze spoilerami. Wklejam spoiley dot. wszystkiego. Jak nie masz nic do napisania lepszego to nie pisz. Bez urazy. Jakbym miał wiecej info na inny temat to bym zamiescił. Ale Carolyn głownie o tym pisze.

ocenił(a) serial na 1
robb264

"Sorry guys- honestly just enjoy next weeks episode-- what I am thinking about doing is telling what I know about the first half of the finale after next week- then what I know about the rest after the episode after that..."

"Would everyone be good with that-- or just all in one shot? I don't care either way..."

"Honestly- it is just because I want to be cautious. I dont want someone or myself getting into trouble. So I want to wait until the dust clears."

"Yes- I don't know what happens in the entire episode- but I know what happens in a lot of it"

"True...and I will tell you guys all that I know- whether it will be one more episode or two is something I have to decide on...but it won't be too long since I am dying to talk with you guy about it! lol"

"I know this but it's my decision to wait- not for anyone else's benefit really but my own. I'd rather wait a little bit. So yeah..."

"By the way I debated on whether or not to say anything about knowing anything -- but I just wanted to disclose that I did because I like being 100% honest-- I guess it was a mistake...and I should have just waited to say anything..."

"Hey so Leighton left around 945 / she gave me another pic and we chatted for a bit- I told her about you guys- and she said a warm hello!"

"Full disclosure--If I do know anything about the finale- I am going to wait a bit before I tell anyone anything because we still have a while to go. Any pms asking me to tell you anything before I am ready will be ignored. Don't worry too much guys- just enjoy the new episodes for now"

"Honestly- as long as you are polite and stay out of the way they are very accommodating - and I guess it helps when you make friends with people from the crew and craft services. I am actually going to employ the guy from craft services as a party planner(he has his own business for that) for my parents anniversary in august"

"Lol- no matter who ends up with who- I just want them all to end up happy, honestly (although I would love for a DAIR endgame--and I agree with what you said about how the season ends)."

"They have scenes in the finale"

ocenił(a) serial na 10
robb264

jakies malutkie tłumaczenie??prosze;)

ocenił(a) serial na 1
shiva89

Carolyn tłumaczy się z ostatniej wizyty na planie z finałowych odcinków:
Po następnym tygodniu ma powiedziec jak wygląda I poł finalowego odcinka, a potem poda resztę.... Ona nie chce mówic tego od razu bo nie chce robic problemu sobie i innym. Nie wie wszystkiego ale wie większosc i ogólnie mąci strasznie ze nie wie czy to dobrze mówic czy nie i się tłumaczy dlaczego nie powie tego teraz. Na koncu wspomina oschle ze D i B mają wspólne sceny. I ze mimo, iz chciałałaby endgame z Dair to będzie zadowolona jak wszystkie postacie skonczą szczęsliwie.

ocenił(a) serial na 10
robb264

Mam nadzieje, że Blair będzie z Chuckiem a nie Danem...... ;/// Strasznie lubię ta pare.. a już tyle przeszli że MUSZĄ byc razem -.- a Dan niech idzie do Sereny xD

robb264

Carolyn byla zawsze taka podekscytowana wszystkimi swoimi newsami i spoilerami i nagle postanowila zachowac dystans?! ;P Nie chce krakac ani sypac pesymistycznymi uwagami, ale .... obawiam sie tego finalu :(

Ja tez bede zadowolona jak wszystko postacie skoncza szczesliwie ... pod warunkiem, ze nie zaserwuja mi Chair! ;P

ocenił(a) serial na 1
sandra_crashdown

Moim zdaniem jest cos powaznego w finale - i to bardzo. To ostatni finał przed ostatnim sezonem. On zarysuje juz pary na endgame w jakimś stopniu. Jak chocby będzie cień uczucia u Dana do Sereny to wiadomo ze skonczy z nią. (co będzie dla mnie dosc smutne). To musi być nawet cos powazniejszego niz powrót B do Chucka - Carolyn mimo ze była fanką Dair to wyznała ze by chciała by jeszcze dali ostatnią szankę Chair przed powrotem do Dair. A teraz ona się boi mówić co wie, zwodzi, mąci - zero optymizmu.

robb264

Pocieszam sie jedynie tym zdaniem: "but it won't be too long since I am dying to talk with you guy about it! lol" Widac w nim odrobine entuzjazmu mimo wszystko ;P

A moze final rzeczywiscie nie opiera sie wcale na wyborze Blair miedzy Chuckiem a Danem. Moze chodzi o cos zupelnie innego ...

ocenił(a) serial na 1
sandra_crashdown

Moje przewidywania. Blair nie dokona wyobru bo wybrała juz Dana (ale nie wiadomo czy z miłosci czy ze strachu przed rozczarowaniem ze strony Chucka) i finał będzie mial to tylko utwierdzić. Jednak czynniki zewnętrzne jak np. Serena, Georgina, cholerny zbiego okoliczności, nieporozumienie doprowadzi do dramatycznych skutków. I tu moze zacząc się dekonstruckja Dair albo całkowite zniszczenie. Nie ma szans by było szczęsliwe zakonczenie dla Dair w koncówce tego sezonu. Do połowy 24 odcinka jeszcze są parą. Musi ich coś rozłączyć, bo trzeba dac nadzieję kazdemu shipowi - prawa rynku. Gdyby wielu zobaczyło taką koncówkę, to by nie wróciło na następny sezon bo niektórym zalezy tylko na okreslonej parze.

robb264

I te.prawa rynku są batdzo smutne, bo jeśli B skończy z C. to pewnie Dair bd endgame. I na odwrót, to takie zagwatmane :p Ale może jest nadzieja na Chair, bo nie widzę Dair w przyszłości. Nie wiem czemu, ale B i C jakoś by pasowali razem, a B jako żony Dana nie widzę :) Chociaż S też nie. Dan to jest, a może był taki normalny chłopak.

ocenił(a) serial na 1
tynka33

Dan w małżenstwie by mógł przypominac Rufusa - ale on gardzi pozycją "męza-trofeum". W przyszłym sezonie ma on rozwinąc skrzydła z karierą pisarza, moze ekranizacja tych jego powieści - wtedy rzeczywiście mogę powiedziec ze będzie pasował do B - ambitny, znany, zorchwytywany, niezaleny finansowo. Moim zdaniem Dan ma własnie taki urok "męza i ojca" - wychowywał Milo, opiekował się Blair, radził sobie z jej największymi szaleństwami, a sama Blair chyba wspomniała ze tylko on potrafi ją ochronic przed jej nagorszymi instynktami. Teraz w następnym odcinku zrobi dla niej jedną z najsłodszych rzeczy w serialu - ta scena z tiarą by ją pocieszyć ....... (swoją drogą wyczekuję tej sceny bardzo). Fizycznie DB tez do siebie pasują. Jedynie muszą poprawcować nad stylizacją. Chuck pasuje własnie stylem ubioru, poczuciem bogactwa i pewnej elegancji. Ale mimo ze b. lubię postać Chucka to nie mogę go sobie wyobrazić jako ojca - tatusia który czyna na dobranoc synowi i który spontanicznie gania za córeczką po parku. Nie Nie jeszcze raz Nie. Strasznie to do niego nie pasuje :P

ocenił(a) serial na 10
robb264

Może ta opiekuńczość Dana, zostanie przez Blair porównana raczej do przyjaźni. Przyjaciel pomaga we wszystkich sytuacjach, zawsze pociesza, jest zawsze przy niej, chroni, ma podobne zainteresowania ale to tylko przyjaciel. Sex im nie wyszedł, dopiero po pijaku jakoś im poszło. Dan niewątpliwie kocha Blair, a z nią nigdy nic nie wiadomo. Może dojść do wniosku, że to wszystko było pomyłką i powinni zostać przyjaciółmi. Zaczynam tracić nadzieję.

ocenił(a) serial na 1
L_Godiva

A moim zdaniem odcinek 5x18 z seksem pokazał wiele ciekawych elementów tej relacji. Jak dojrzała para podeszli do problemu, szukali pomocy i rady u przyjaciół a potem przeprowadzili szczerą rozmowę dot. ich problemu. Blair nie ukrywała prawdy - była szczera. Bardzo mi się to podobało - to dobry znak na przyszłośc.
A co do seksu - raczej to miał byc humorystyczny element. Przez miesiąc chcieli to zrobić, w któryms momencie stało się to jakąs rutyną - chcieli to zrobić bo po prostu dla zasady chcieli miec to za sobą. Do tego za duzo rozplanowali całą sprawę z seksem. Za duzo o tym mysleli - to był ich problem. Napili się, wyluzowali, podeszli bez parcia "do tematu" :D i było juz ok. Dla mnie temat zamknięty. Nie byłoby problemu gdyby zrobili to juz w koncówce 5x17 - serio myslałem ze wtedy zerwą z siebie ubrania i zrobią to chocby na dywanie. Ale jak widać chcieli poswiecic cały odcinek na tę kwestię.

ocenił(a) serial na 1
robb264

poza tym moim zdaniem to było cos :D :
http://media.tumblr.com/tumblr_m1zi3l4UXT1qcd8rt.gif
raczej tak przyjaciele się nie witają :D - albo inczaej - chciałbym miec taką przyjaciółkę :D

robb264

Ja mam tylko nadzieję, że Dan nie wróci do Sereny.... Ale boje się, że teraz Blair go zrani tym ciągłym pomaganiem Chuckowi, może się poczuc oszukiwany, okłamywany... Ale jak pójdzie do Sereny i wyzna jej miłość, to chyba strace wiare w gg... :)

robb264

W ogole nie lubie tego tematu o tym jak powinien lub nie powinien wygladac sex na trzezwo i po pijaku bo to az krzyczy "PRYWATA" i przyklady z zycia wziete same sie nasuwaja na mysl, a to juz troche za daleko idaca dyskusja jak na forum o serialu mlodziezowym ;P

W kazdym razie walkowalam juz ten temat sto tysiecy razy na roznych forach, pierwszy raz na poczatku zwiazku bardzo czesto konczy sie niewypalem, wystarczy siegnac po pierwszy lepszy numer Cosmo ;) A to, ze zrobili to pozniej nie calkiem na trzezwo i to jeszcze w windzie dziala tylko na ich korzysc. Wbrew pozorom alkohol wcale nie pomaga przy tego rodzaju kontaktach intymnych ;)

Hahaha, ale lepiej juz zostawmy temat sexu ;P Zaraz za bardzo odejdziemy od GG :)

ocenił(a) serial na 1
sandra_crashdown

A przypomnę ze pierwszy raz Blair tez nie był na trzeźwo. Była chyba nieźle narąbana jak ją Chuck rozdziewiczył.

ocenił(a) serial na 10
robb264

Odchodząc od tematu... nie uwierzyłbyś jak słodko i naturalnie wygląda Ed (nie Chuck) z dzieckiem. Widziałam też gdzieś jego fotę z małą Suri Cruise...
I gdyby kiedykolwiek scenarzyści wpadli na pomysł pokazania dzieci bohaterów GG (myślę tutaj głównie o Chucku i Blair) to nie wyobrażam sobie lepszej kandydatki do zagrania roli małej Blair niż właśnie Suri :)

ocenił(a) serial na 1
maarzenaah

Ja Eda bardzo lubię poza ekranem. Bardzo fajny ,wesoły młody czlowiek. Szkoda ze nie moze pokazac tego młodzieńczego uroku w serialu. Także jego prawdziwy głos bardziej mi się podoba. Szczerze - to by mi nie przeszkadzało gdyby Blair miała dziecko i z Danem i Chuckiem :P Kady by był zadowolony.

ocenił(a) serial na 10
robb264

Haha opcja z dwojgiem dzieci jest prawie tak samo doskonała jak ta z różnymi finałami 6 sezonu.
Tak żeby przedstawić wam wizję Eda/Chucka z dzieckiem wkleiłam na bloga zdjęcia (nie mogłam ponownie znaleźć ich w necie) :
http://marzenaah.blogspot.com/

ocenił(a) serial na 1
maarzenaah

A swoją drogą to nie wiedziałem ze Ed ma jakieś znajomości z Cruzami. Byle się tylko sekty trzymał z daleka :P Dla mnie Ed i Chuck są jakby z kompletnie innych wymiarów - wręcz abstrakcja ich ze sobą zestawić. Poza ekranem Ed jest duzo bardziej "nonszalancki" w ubiorze, lubi eksponować tatuaże, ubiera się bardziej agresywnie i luzno. A w serialu to taki pedancik zapęty na ostatni guzik (choc moim zdaniem jak na 21-latka to go trochę za staro ubierają - najlepszy kompromis w ubiorze to odcinki z Paryża - niewymuszona elegancja a przy tym młodość).

maarzenaah

Słodko, pasuje na tatusia. Tyle, że Chuck szedłby w garniturze ;( A nawet Bart nie chodził zawsze w garniturze.. Ale potrafię wyobrazić sobie Chucka za kilka lat jako tatusia, jednak tylko z Blair. Jak nie z nią to samego..? Znowu? Chyba nie, bez niej to tylko nieszczęśliwy koniec mogę mu wróżyć :P Nawet Ed kiedyś coś takiego powiedział.

ocenił(a) serial na 1
tynka33

Moim zdaniem to Chuck coraz bardziej przypomina Barta - robi się z niego taka chłodna doskonałość, nazbyt powazny i zdyscyplinowany. To trochę przerażające....
Mogę sobie wyobrazić jak by wyglądała jego relacja z dziecmi - od czasu do czasu by wziął na kolana, pogłaskał po głowie, skarcił, kazał trzymac się konwenasu. (wszyscy z UES po latach wpadają w tę samą pułapkę - przykład Lily). Nie wyobrażam sobie natomiast by jego osobowość pozwolila mu się "rozerwać", popuscic trochę pary i schować gdzies dumę i zniżyc się do poziomu dziecka. Zaszaleć, powygłupiać się. Nie znaczy to ze byłby zlym ojcem, no ale ze swoich doświadzeń:P wolę własnie wyluzowanych rodziców. :)
A co do przyszłosci Chucka - to własnie to ze nigdy nie przedsawili mu zadnej interesującej kobiety poza Blair jest mym jedynym zmartwieniem jezeli chodzi o endgame Dair. :D Gdyby nie to to bym uwierzył w 100 % ze pójdą tą drogą. Ale Chair endgame jest łatwy do zrobienia - takie pójscie na łatwiznę. Bo niby co to za problem zrobić Derene, Chair i Nate + randomowa laska. Jedyne wyjscie to tylko śmierc Chucka :D a to tez mi się nie podoba tak do konca. Ale z drugiej strony Dair endgame ... nie wiem :D cięzki wybor ---najbardziej nie chcę Dereny, jednak jak zrobią Chair to z automatu zrobią Dereną i to jest problem:(

ocenił(a) serial na 9
robb264

Ale nawet jakby Chair było endgame, to zawsze można wcisnąć Serene do Nate'a. A Dan... chyba lepiej jakby na engame został sam niż z Sereną czy (jak dla mnie) Blair :) Ew. może dojdzie jakaś nowa bohaterka w 6 sezonie, bratnia dusza Dana, też pisarka, kto wie może taki wątek byłby fajny :P

ocenił(a) serial na 9
maarzenaah

Jeee, ale słodkie zdjęcia :D Jednak Chuck i Ed to dwie inne osoby, i Chucka jakoś mi trudniej sobie wyobrazić jako tatusia :). Ale uważam, ze taki wątek mógłby być ciekawy, pokazaliby Chucka od innej strony :).

lonelyheart

Właśnie wpływ dziecka mógłby na niego zadziałać i mógłby się zmienić. I Blair by nie pozwoliłaby ,żeby był chłodny, surowy czy jeszcze jaki tam.
A po za tym to zawsze myślałam ,że Chuck właśnie chciałby być lepszym ojcem niż był dla niego Bart. Nie chciałby być taki dla swoich dzieci.

ocenił(a) serial na 1
tynka33

Tak czy siak po fiasku jakim był scenariusz z ciązą Blair nie sądzę byśmy mieli okazję drugi raz przez to przejść w następnym sezonie. Moze jedynie w finale serialu pokazą akcję 5/10 lat później. Na wiecej nie ma co liczyć. Poza tym ja bym wolał zobaczyć jak ci mlodzi ludzie robią karierę etc. niz by mieli płodzic kolejne pokolenia. (choć skrycie chciałbym choć z 5 - minutową scenkę na samym koncu z małym czarnowłosym Muppetem w ramionach Blair :D)