PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10013478}
5,4 1,0 tys. ocen
5,4 10 1 1046
Pozorna miłość
powrót do forum serialu Pozorna miłość

z pikantnymi scenami seksu. Mimo, że brakuje mi tylko paręnaście lat do tego wieku, to jednak nie byłam gotowa na to co zobaczyłam :) Ale nie odmawiam innym fascynacji tym samym. O preferencje nie warto się spierać. Ogólnie serial słabiutki, broni się widokami włoskiego wybrzeża w sąsiedztwie Wezuwiusza. Męczące zwroty akcji w ich relacji, za chwilę wyjaśniane i wszystko wraca do normy i tak na okrągło. Problemy dzieci też nakręcone, każdy ma porąbane życie i to w takiej skali w jednej rodzinie. Zakończenie z niewiadomo po co wplecionymi dramatami z przeszłości, wg mnie nic nie wniosły. Myślę sobie, że scenariusz musiał jednak być tak zagmatwany, inaczej ciężko byłoby obronić zakończenie z happy endem. Jakby ciagle było happy, to jeszcze bardziej nikt by nie uwierzył w tę historię.

eurobeti

A co takiego zobaczyłaś na co jako dojrzała kobieta nie bylas gotowa? Pytam z czystej ciekawości :)

ocenił(a) serial na 3
Sprezyna750

Trochę coś jak oglądanie jak twoja "stara" matka uprawia seks z młodym człowiekiem. Tak mi się to kojarzy.

eurobeti

Ma takie same prawo jak „stary” facet z młodą kobietą. Aktorka pomimo wieku (bo w rzeczywistości jest grubo po 60-tce) zgrabna, atrakcyjna, może się podobać, nawet młodemu - tylko myślenie wielu ludzi jest tak zawężone że jak młody to tylko atrakcyjne i młode a to guzik prawda. Ilu ludzi tyle gustów i potrzeb. PS. Ja mojej mamy uprawiającej seksu nie chciałabym nawet w mlodszym wieku oglądać …,

eurobeti

Jak oglądasz sceny łóżkowe z młodymi osobami to też kojarzy ci się że twoja córka lub syn uprawia seks? Czy po prostu wydaje ci się że ludzie wieku 60 lat nie uprawiają seksu? ??

ocenił(a) serial na 8
eurobeti

Z JAKIM HAPPY ENDEM? Wytłumacz proszę...:-)

ocenił(a) serial na 3
angel_falls

Związek przerwał mimo, że wszystko wskazywało na to, że to się nie ma prawa wydarzyć. Wyjaśniły się zaszłości rodzinne. Ciezarna dostała wsparcie. Może to nie klasyczny happy end, ale każdy, a zwłaszcza głowni bohaterowie, jakoś skorzystał w tej pokręconej sytuacji.

ocenił(a) serial na 7
eurobeti

Może za mało pikantnego sesku ?? Ja tu nie zobaczyłam nic co mnie zaskoczło