PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Arriaga jest mocno związany ze wszystkimi trzema siostrami Balvanera:
z jedną był żonaty i wychował razem z nią córkę drugiej siostry i zakochał się w trzeciej siostrze
:D:D

Vanessa100

i wszystko zostaje w rodzinie:)

Saray

Tak :D
Zresztą w tym serialu wszyscy są jedną wielką rodziną, wszyscy są ze sobą mniej lub bardziej spokrewnieni, tylko że nie zawsze o tym wiedzą :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

Doszłam do wniosku, że chcieli zaoszczędzić na aktorach, bo stopień spokrewnień i powiązań między bohaterami przyprawia o ból głowy. :-)

haha ;)

Vanessa100

Jak w niejednej telenoweli :D

jagodajulia

To prawda, że w wielu telenowelach stopień spokrewnień i powiązań jest duży :D

W tej kategorii króluje Moda na sukces. Wprawdzie to nie telenowela latynoska, ale w MnS dosłownie każdy z każdym :P

Vanessa100

Ogólnie w telkach z czasem okazuje się, że prawie każdy każdego zna haha to mnie czasem mega rozbraja :D

Co do Mody na sukces to ja daaaawno temu widziałam kawałek odcinka i tam to dopiero są niestworzone historie :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Tak, i wychodzi na to, że Anibal odebrał dziecko jednej córce, a oddał je drugiej...
Coraz bardziej denerwuje mnie jego postać, o ile w pewien sposób naturalne jest, że próbuje ukryć stare grzechy, to jednak cały czas wymyśla nowe intrygi - zlecił pobicie Carlosa, chciał przkupić Guzmana - czy on nie widzi, że te jego manipulacje nie dają nic dobrego?

Didi_5

Nie powiedziałabym, że "oddał je drugiej", bo gdyby nie Candelaria nie wiadomo jak mała by skończyła...

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Nie oddał dosłownie, to był przypadek, ale tak właśnie się to skończyło.