Ja bardzo lubię tych aktorów, ale o telce nic nie wiem, więc będę wdzięczna za waszą opinie. Podoba mi się para Rulli- Gonzales:) mam nadzieje, że będzie fajnie.
Ja gdy usłyszałam że będzie w PL jakoś nie byłam do niej przekonana (szczególnie do Yaneza) ale właśnie para Rulli- Gonzales mnie ciekawiła. Powiem tak: jak zaczełam ogladać w orginale pare odcinków nie mogłam się oderwać. Telenowela zapowiada się bardzo dobrze i choć dalej nie przepadam szczególnie za starszą parą to młodzi wymiatają :) Zdecydowanie polecam :)
P.S. NIe wiem jak inni ale początkowo nie mogłam znieść głosu Gonzales ale teraz go wprost uwielbiam ;)
serial jest rewelacyjny i stanowczo godny polecenia :) a uwielbiam obie pary, zarówno młodszą, jak i starszą ;)
Ja oglądałam wersję z Paolą Nunez i o to była najlepsza telenowela jaką kiedykolwiek oglądałam, jestem pewna, że ta wersja nie przebije wersji z Paolą :) Ale oglądać będę, bo scenariusz jest daleko inny, aniżeli większość telenoweli televisy. ;) Na + że w tej wersji jest o 100 mniej odcinków, więc pewnie będzie szybciej leciało, bo w Pasiones Prohibidas już pod koniec wrzucali niepotrzebne wątki. :) I myślę, że bardzo dobrze, ze obsadzili w jednej z głównych ról Eizę, ze względu na to, że jest bardzo chuda, a jej bohaterka ma anoreksję bulimiczną. Paola Nunez równiez była chudziutka, ale nie aż tak jak Eiza :)