Wydaje mi się, że TV6 zamiast prawdziwego uczucia będzie dawała nie igraj z aniołem. Bo TV4 daje po 2 odcinki rano. A o 12 w godzinach Prawdziwych uczuć dają Otchłań Namiętności. Dla mnie to oznacza przerwę w telenowelach:)
Na Pulsie by mogli dać jakąś fajną telke z mojego dzieciństwa. Np, Fiorella,cud miłości albo Luz Maria tą trzecią nigdy nie oglądałem dość fajna była, bo niektóre odcinki z dziadkiem oglądałem.
p.s z młodszego dzieciństwa nie pamiętam tytułów hehe
Ale jak dają po 2 odcinki. To pewnie chcą zdążyć przed końcem wakacji z tą telką. I może dadzą coś nowego po wakacjach. Oby była z aktorami, których znam i lubię.
Ale i tak im zejdzie się do października. Ale pewnie jak będzie nowa telka to ją przerzucą na rano a nową dadzą o późniejszej godzinie, bo zawsze tak robią.
Z tego co wiem to nie ma tutaj wróżek. :) Skoro stacje nie wypusciły ramówki to nie sądze, aby ktoś to wiedział. ;)
Z nimi nie ma nic na 100%, ciągle coś zmieniają, kręcą. Ale na novela.pl czytałam, że od września ma być Corazon Indomable. Zobaczymy we wrześniu:)
Ja bym był chciał jakąś fajną. Gdzie by było dużo akcji intryg i z genialnym czarnym charakterem błyskotliwym i cwanym jak stary lis. Taki w stylu Anibala.
Por Siempre mi Amor a co myślisz o tej telce z Polskim akcentem. Niedawno się skończyła więc raczej nie ma szans żeby ją dali.
No była nowa Nieposkromiona miłość. Tylko jak Polsat przejął TV4 i TV6. To Nieposkromiona miłość przeszła do TV6 a na Tv4 powtórki dawali.
Niedługo będzie coraz mniej dawanych telenowel w ogólnodostępnej telewizji. Obecnie dają tylko 3 stacje TV6,TV4(powtórki z TV6), Puls i Puls2(powtórki z pulsa zbuntowanego anioła).