to jest wiadomość dnia :) telenowela jest naprawdę świetna, ja już ja obejrzałam i uważam, że jest warta polecenia :D
Rzeczywiście w Meksyku telenowela odniosła sukces, ale nie wiem jak polscy widzowie przyjmą Eduardo Yaneza i Erike Buenfil. Ja osobiście po cichu liczyłem na Porque el amor manda albo Amor Bravio, ale może jeszcze TV4 nimi zaskoczy :).
Mnie osobiście ciekawi wątek Gonzalez-Rulli bo za Yanezem nie przepadam. A co do tv4 również liczę na Amor Bravio :)
mogę tylko napisać, że jak dla mnie oba wątki, zarówno młodszych, jak i starszych protów, były bardzo interesujące i myślę, że w Polsce ten serial również powinien odnieść sukces.
Przeszkodzić temu moze to ze bedzie emitowany na TV6. Mam przeczucie, że będzie z nim podobnie jak z Ja, ona i Eva na puls2.
Oby nie. Teraz gdy telewizja cyfrowa jest dostępna w całej Polsce więcej osób ma takie stacje jak tv6 czy puls2. A co do samej telenoweli to muszę przyznać że ciekawość zwyciężyła i choć słabo u mnie z hiszpańskim obejrzałam pare odcinków w oryginale i zapowiada się bardzo ciekawie. I może niektóre fanki Sebastiana się z tym nie zgodzą ale zdecydowanie bardziej podoba mi sie w krótkich włosach :)
Ja niestety nie mam tego programu w sumie nawet nigdy o nim nie słyszałam :P A co do telenoweli to jest super :) Jedna z lepszych które oglądałam. Jestem obecnie na 127 odcinku więc nie dużo mi zostało:( Zaczęłam oglądać ze względu na Sebastiana Rulli i Eize Gonzalez :) A pomimo niechęci do Yaneza to pozytywnie mnie zaskoczył i miło się go oglądało :D
Tak to prawda że będzie u nas http://www.telemagazyn.pl/tv6/?s=3&h=0 o 19.00.
Nom TV6 się postarało od września ma ciekawą ramówkę głównie chodzi mi o Bundych, chociaż ciekawą telenowele z dobrymi intrygami też bym obejrzał, ale tylko wtedy jakby grał aktor, którego lubię albo znam. Pewnie TV4 też będzie miał ciekawą ramówkę i jakąś nowe telke, bo jak Ukryta miłość od września do TV6 przechodzi to pewnie TV4 też coś szykuje.
Ale też bedzie na tv 4 o 5.50 http://www.telemagazyn.pl/tv_4/3,go.html?s=3&h=0
No ale to już nie ma znaczenia jak TV6 daje o 12. TV4 po prostu dopycha ramówkę jak może. Zawiodłem się na TV4 spodziewałem się lepszej ramówki a nie same seriale z Polsatu odgrzewają kotlety i jeszcze, do czego im potrzebna Tylko miłość. Od września mają najgorszą ramówkę, jaką kiedykolwiek mieli.