MAM PYTANIE ILE PETYCJI MUSI BYĆ PODPISANE ABY WYŚWIETLONO TELENOWELE
CORAZON INDOMABLE BO NARAZIE JEST 1105 PODPISÓW
Nie wiadomo oni sporo dostają petycji i nie wiem jak oni wybierają czy według ilości odcinków czy według ilości podpisów czy może jeszcze inaczej.
Czytałem gdzieś na jakimś forum, że puls jest gotowy, co do sugestii nowych telenowel. Puls jest jedyną stacją, która szanuje widza i spełnia ich życzenia. Więc jest szansa, że na prośbę widzów by na pewno dali jakąś nowszą telenowele.
Mówisz poważnie? Jeżeli się nie mylę to właśnie Puls zmienił kanał, na którym emitował PESE... Nie dość, że co chwilę zmieniał godzinę emisji, to jakoś w połowie przerzucił PESE na inny kanał...:/
No, bo mają Puls 2 i dzięki temu jest więcej możliwości. Tamta telka miała słabą oglądalność, ale dali ją do końca .
Na życzenie widzów dali już sporo seriali na pulsie i nawet dali WWE Superstars na życzenie widzów, Zbuntowany Anioł. Znasz jakieś lepsze polskie stacje, które tak spełniają życzenia widzów.
P.s wiadomo, że jak jest słaba oglądalność to muszą zrobić jakieś rotacje.
Tak, tv4.
Tak, oni mają Puls2, ale osoby, które oglądały telkę na Pulsie, a Pulsu2 nie miały nie dokończyły jej oglądania.
Ja tam wole Puls, bo Tv4 i TV6 jest za bardzo uzależnione od polsatu, bo w wakacje Polsat wykupił większość tych programów. I TV4 w tym sezonie mają same powtórki z Polsatu i tylko 2 telki na podział z TV6.
Puls zrobił ludziom na rękę, bo wtedy, co zmienili z pulsu na puls2 to dawali na początku po 19: 00 a że słaba oglądalność była to zmienili na rano.
A po za tym to nudna telka była o jakimś facecie, co przebrał się za babkę.