We wrześniu będzie Corazon Indomable :)
A na teraz to polecam Talisman, leci od jutra na Tele 5 :)
A możesz w 2 słowach napisać, o czym jest ta telka? Ma niecałe 100 odc. więc może skuszę się na oglądanie, ale czytałam w innym temacie, że jest w niej dużo absurdów.
Szczerze mówiąc nie wiem o czym (niewybiegając za ogólny opis, który można znaleźć w internecie - http://www.novela.pl/el-talisman/), tzn. obejrzałam swego czasu 15 odcinków, bo już leciała na novela.tv i musiałam sobie niestety odpuścić z braku czasu, ale teraz zamierzam wrócić. W każdym razie to co zobaczyłam do tej pory jak najbardziej zachęciło mnie do obejrzenia jej do końca. :)
Tak jeszcze sobie właśnie pomyślałam, że mogę Ci także polecic telenowelę "Pieska miłość", jeżeli nie widziałaś. Teraz będzie przerwa w telenowelach w tv, więc gdybyś miała ochotę. Telenowela jest w całości na video.anyfiles. Jedna z lepszych telenowel jakie widziałam, odbiega schematem od tych, które znamy. I też ma niewiele odcinków, z tego co pamietam to 129. :)
Nie widziałam jeszcze tej telenoweli a lubię takie nietypowe więc zerknę sobie jak skończy się AV:)