PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Hej:) możecie mi napisać jak potoczą się losy Liliany?? Kiedy i w jaki sposób dowie się , że Adriana jest jej matką?? Z kim będzie na końcu??

sandia23

SPOILER
Liliana na koncu bedzie z Royem, wybaczy mu....

sandia23

w 175 dowie sie Adrianna, powie jej Candelaria, potem bedzie slub Anibala i Candelari, Nelson przyjdzie z listem i wszystkim oglosi ze Liliana jest corka Adrianny

Idiszka

a w ktorym odcinku nelson zgnie

magazynier_48

pod koniec 180 odcinka będzie miał wypadek i zginie.

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

wkurza mnie ta liliana z ta poli mysla ze zdobeda guzmana i to jeszcze klamstwami masakra

klaudia1300

a co bedzie po prawdziwym uczuciu

magazynier_48

a tego to jeszcze nikt nie wie, chyba że tv6 ;)

klaudia1300

a jak do nich miec konkat

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Nie zdradzą Ci tytułu kolejnej telki:) Już kilka osób pisało do TV6 z taką prośbą

Edi13

a co on na to

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Że trzeba cierpliwie czekać:)

Edi13

a beda unich telenowele

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Nie pamiętam dokładnie na jakim forum o tym czytałam i co dokładnie odpisali, ale zasugerowali, że będzie nowa telka:)

Edi13

ciekawo kiedy

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Mam nadzieję, że jeszcze w maju po Amor Bravio;)

Edi13

ja pisze do tv 6 ale oni nie odpisuja

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Pewnie jutro odpiszą

Edi13

cał czas pisałem don ich i nic

Edi13

nie sadze

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

To już nie wiem. Trzeba czekać aż skończą się te telki

Edi13

i tak nie bedzie

Edi13

w ktorym odcinku zginie leonardo

magazynier_48

Zastrzeli go policjant w 142 odcinku

Idiszka

a dlaczego

magazynier_48

Zastrzeli go policjant w akcji w parku w 142 odcinku. Leo zadzwonił do Betty, aby ta do niego przyszła, ale by nikomu nic nie mówiła. NA szczęście Gilda usłyszała, gdzie Betty miała pójść i chyba zadzwoniła do Salsera, a on do Guzmana i Arriagi i postanowili zrobić na Lea zasadzkę
Leonarda bedzie chcial ja porwac i zginie podczas policyjnej oblawy.

Idiszka

a do kiedy ten serial bedzie

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Wg moich obliczeń finałowy odcinek zobaczymy 5 czerwca

Edi13

a potem przerwa

ocenił(a) serial na 9
Idiszka

To myślałam, że dłużej pożyje. Ale dobrze mu tak:)

Edi13

a jaka telenowele bys chciala

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Tak najbardziej to Corazon Indomable

Edi13

a jaka jeszcze

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Z tych, których emisja już skończyła się w Meksyku (bo pewnie tylko takie ewentualnie puszczą w Polsce) to po CI długo, długo nic, a dalej jest La mujer del vendaval i De que te quiero, te quiero. Resztę już jak dla mnie mogą sobie darować. A absolutnie nie chciałabym emisji Libre para amarte. Oglądałam fragmenty i nie da się na to patrzeć. Już trailer odrzuca.
A Ty co byś chciał zobaczyć?

Edi13

niewiem..a w ktorym odcinku on zginie

ocenił(a) serial na 9
Edi13

Wiesz z jednej strony nioby fajnie byłoby dalej ale z drugiej chyba bardziej bym wolała by puścili coś na maksa fajnego na jesień...znów na smutne krótkie dni....Z serialami mi szybciej zima leci a tu szkoda lata....o jak coś wciągnie to licho....

ocenił(a) serial na 9
11koala19

To będziesz mogła jesienią nadrobić zaległości z lata:) A smutne, krótkie dni miną jeszcze szybciej;)

ocenił(a) serial na 9
Edi13

No też właśnie tylko że raczej powtórki z lata na jesień nie będą dawać....A bym musiała ściągać....Choć ja to tak nie oglądam seriali dużo ...Polskich żadnych....
Ostatnio moje oglądane Polskie to Wszystko Przed nami i Plebania he he czyli już dość dawno....Jesienią przypadkiem mnie zaciekawiło AV a później AB przez namowy kumpeli...No i teraz z marszu już dołączyłam kobietę z lustra...
Ale jak już się kończą jakieś seriale tak jak np jakieś w lato a ja ich nie oglądam to już raczej nie ruszy mnie by pobierać....Tym bardziej że mam swoją już prawie dwuletnią dziecinkę....I nie mogę sobie też pozwolić na całodniowe zajęcie serialami ....w zupełności starczą mi góra 3 seriale na dobę he he...Także liczę że i oby dali coś superfajnego i nowego na jesień :)

ocenił(a) serial na 9
11koala19

Chyba, że tak. Ale ja bym i latem coś obejrzała

ocenił(a) serial na 1
Idiszka

Nie oglądam wszystkich odcinków, czy możecie mi powiedzieć z kim Beatriz jest w ciąży??

Elwirka10

Z Leonardem.
Zgwałcił ją podczas porwania

Vanessa100

Czy Adriana znajdzie miłość, czy może będzie sama ?? I o co chodzi w tym trójkącie Carlos, Victoria, Adriana?? Dlaczego on tak ściemnia??

sandia23

Adriana będzie mieć romans z Joanem/ Carlosem i będzie z nim w ciąży, ale on później wyjedzie i ona ponownie spotka Vincente i będą razem.
Wg mnie Carlos tak ściemnia, bo chyba chce wybadać, czy Victoria byłaby z nim gdyby wciąż był biedakiem.