Hej:) możecie mi napisać jak potoczą się losy Liliany?? Kiedy i w jaki sposób dowie się , że Adriana jest jej matką?? Z kim będzie na końcu??
w 175 dowie sie Adrianna, powie jej Candelaria, potem bedzie slub Anibala i Candelari, Nelson przyjdzie z listem i wszystkim oglosi ze Liliana jest corka Adrianny
wkurza mnie ta liliana z ta poli mysla ze zdobeda guzmana i to jeszcze klamstwami masakra
Nie zdradzą Ci tytułu kolejnej telki:) Już kilka osób pisało do TV6 z taką prośbą
Nie pamiętam dokładnie na jakim forum o tym czytałam i co dokładnie odpisali, ale zasugerowali, że będzie nowa telka:)
Zastrzeli go policjant w akcji w parku w 142 odcinku. Leo zadzwonił do Betty, aby ta do niego przyszła, ale by nikomu nic nie mówiła. NA szczęście Gilda usłyszała, gdzie Betty miała pójść i chyba zadzwoniła do Salsera, a on do Guzmana i Arriagi i postanowili zrobić na Lea zasadzkę
Leonarda bedzie chcial ja porwac i zginie podczas policyjnej oblawy.
Z tych, których emisja już skończyła się w Meksyku (bo pewnie tylko takie ewentualnie puszczą w Polsce) to po CI długo, długo nic, a dalej jest La mujer del vendaval i De que te quiero, te quiero. Resztę już jak dla mnie mogą sobie darować. A absolutnie nie chciałabym emisji Libre para amarte. Oglądałam fragmenty i nie da się na to patrzeć. Już trailer odrzuca.
A Ty co byś chciał zobaczyć?
Wiesz z jednej strony nioby fajnie byłoby dalej ale z drugiej chyba bardziej bym wolała by puścili coś na maksa fajnego na jesień...znów na smutne krótkie dni....Z serialami mi szybciej zima leci a tu szkoda lata....o jak coś wciągnie to licho....
To będziesz mogła jesienią nadrobić zaległości z lata:) A smutne, krótkie dni miną jeszcze szybciej;)
No też właśnie tylko że raczej powtórki z lata na jesień nie będą dawać....A bym musiała ściągać....Choć ja to tak nie oglądam seriali dużo ...Polskich żadnych....
Ostatnio moje oglądane Polskie to Wszystko Przed nami i Plebania he he czyli już dość dawno....Jesienią przypadkiem mnie zaciekawiło AV a później AB przez namowy kumpeli...No i teraz z marszu już dołączyłam kobietę z lustra...
Ale jak już się kończą jakieś seriale tak jak np jakieś w lato a ja ich nie oglądam to już raczej nie ruszy mnie by pobierać....Tym bardziej że mam swoją już prawie dwuletnią dziecinkę....I nie mogę sobie też pozwolić na całodniowe zajęcie serialami ....w zupełności starczą mi góra 3 seriale na dobę he he...Także liczę że i oby dali coś superfajnego i nowego na jesień :)
Nie oglądam wszystkich odcinków, czy możecie mi powiedzieć z kim Beatriz jest w ciąży??
Czy Adriana znajdzie miłość, czy może będzie sama ?? I o co chodzi w tym trójkącie Carlos, Victoria, Adriana?? Dlaczego on tak ściemnia??