PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Niki kelnerka !

ocenił(a) serial na 10

Nieźle to wymyślili by rozpieszczona jedynaczka z bogatego domu pracowała jako kelnerka !
Victoria taka super mamusia i nie wspiera córeńki ? Pozwala na coś takiego ??
Niki bardzo zabawnie wygląda w roli kelnerki , nieźle się miota .

malga927

Chyba niedokładnie oglądasz serial. Nikki wyraźnie powiedziała, że razem z Guzmanem nie chcą żadnej pomocy ani pieniędzy od rodziny. Victoria zalicza się do rodziny Nikki. Z resztą mi się podoba, że Nikki pracuje, bo pokazuje tym, że w końcu się zmieniła i że zależy jej na Guzmanku.

klaudia1300

Kto by pomyślał oglądając pierwsze odcinki telci, iż Nikki będzie kelnerką. Mi też się podoba, że pracuje widać, że kocha Guzmana robi to dla niego.

ocenił(a) serial na 10
nika2012

Udowodniła to w 100% , naprawdę zaskakująca przemiana u Niki z rozkapryszonej panny w kochającą kobietę gotową na wszystko dla ukochanego .

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

Oglądam dokładnie serial , chodzi mi oto jak Nelson i Anibal utrudniają życie Niki i Guzmanowi - dziadek zablokował jej wszystkie środki i razem z Niki tatusiem robią wszystko aby nai ona ani Guzman nie mogli znaleźć żadnej przyzwoitej pracy . Ja gdybym miała pozycje i dysponowała takimi jak Victoria środkami nie pozwoliła bym by moja córka pracowała jako kelnerka .