PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Są już znane wyniki głosowania publiczności. "Prawdziwe uczucie" wygrało w czterech kategoriach:
1. Ulubiony finał - Amores Verdaderos
2. Ulubiona para - Erika Buenfil i Eduardo Yanez
3. Ulubiony policzek - Erika Buenfil i Marjorie de Sousa
4. Ulubiony czarny charakter - Marjorie de Sousa.

ocenił(a) serial na 8
Edi13

Dla mnie dziwne jest, że para Arriaga/Victoria jest bardziej lubiana od pary Guzman/Nikki. Im bardziej Arriaga zbliża się do Victorii, tym mniej mi się ta para podoba, szczególnie Victoria jest strasznie sztuczna, a w trakcie sceny ich ostatniego pocałunku to w ogóle przełączyłam kanał...:)

ocenił(a) serial na 9
Didi_5

Para Nikki/Guzman nawet nie była nominowana, a wydaje mi się, że jednak oni są bardziej lubiani. Z resztą Eizę w ogóle pominięto przy nominacjach:/

ocenił(a) serial na 8
Edi13

Moim zdaniem nominowane powinny być wszystkie główne pary z telenowel, bo co to za głosowanie publiczności gdy nie można zagłosować na tych, których się rzeczywiście najbardziej lubi :(

Didi_5

Moim też. Poza tym wg mnie głosy powinny być w liczone w inny sposób: jeden głos od jednej osoby na dzień.
Ja też chciałabym, aby w tej kategorii znaleźli się Nikki i Guzman, a akurat Arriaga i Victoria nie byli moimi faworytami.

Edi13

Ja byłam zaskoczona tym, że Nikki i Guzman nie byli nominowani, a już w ogóle, że całkowicie pominięto Eizę, ale i tak się cieszę, bo Victorię i Arriagę też uwielbiam :)

ocenił(a) serial na 9
klaudia1300

Racja:) Z resztą jutro (a właściwie w Polsce będzie już poniedziałek) ważniejsze rozdanie. Trzymam kciuki za Amores Verdaderos i Corazon Indomable, a zwłaszcza za Breco:)

Edi13

Masz może jakiś linki z tym jak to odbierali czy coś ?

alicjawoltarel

Ja widziałam kilka fotek, kawałeczek występu Mai i z tego co czytałam to ta gala nie była transmitowana. Ponoć miała być dzisiaj transmitowana, ale czy była (jest) nie wiem.

jagodajulia

Dzięki ;)

ocenił(a) serial na 9
alicjawoltarel

Właśnie czekam na transmisję:)
http://www.chingonatv.com/2010/12/canal-de-las-estrellas.html