Mam pytanie do osób, które widziały Zakazaną Namiętność, bo u nas ten serial przerwano, a mój hiszpański nie jest aż tak dobry by w miarę dokładnie wszystko zrozumieć. A pytanie dotyczy postaci Barbi i tego jak potoczyły się jej losy bo na początku to jest podobnie jak z Nikki ale wiem, że później te historie zaczynają odbiegać od siebie i jestem ciekawa jak bardzo. Gdzieś przeczytałam chyba na jakimś forum, że Barbie podobno była bardziej rozdarta między ochroniarzem a kolesiem, który tu jest odpowiednikiem Roya i podobno nawet była w ciąży i nie wiedziała z którym.
Barbie nie była rozdarta między odpowiednikiem Roya, on zakochał się w Tatianie i później byli razem, z Barbie nie mieli już nic wspólnego poza przyjaźnią. :) Pacheco wziął ślub z Tatianą, Barbie miała nowego ochroniarza (byłego boksera - swoją drogą grał go aktor, który grał Pacheco w argentynskiej wersji tej telenoweli), który miał syna (ok 10 letniego). Barbie i jego syn bardzo się polubili. W końcu Barbie i ten nowy ochroniarz zakochali się w sobie, mieli wziąć ślub, Barbie strasznie wydoroslała, stała się odpowiedzialna, poważniejsza itd. Co do tego slubu - nie doszło do niego, ponieważ przerwał go Pacheco, mówiąc, że kocha Barbie itd. Ogólnie, Barbie wyjechała, została modelką i tak to się toczyło. :) Aha, no i okazało się, że Barbie jest adoptowana.
Tutaj mozesz obejrzec sobie scene ze slubem - youtube.com/watch?v=tR8lZG-p21M obok sceny kiedy Barbie dawała Pacheco te listy z 4 miesiecy rozłąki to chyba moja druga ulubiona scena, widac w Barbie i Pacheco takie emocje ze az iskrzy :)
Tak ode mnie, to załowałam przez chwile, ze Barbie wybrała jednak Pacheco, bo w pewnym momencie zaczął mnie denerwowac tym, ze normalnie sypiał z Tatianą, a niby kochał Barbie... Ten "nowy" ochroniarz byl bardzo fajny i Barbie troche podobnie się z nim droczyła na początku jak z Nicolasem :)
Ogólnie telenowele niepotrzebnie az tak przedłuzali, bo było sporo niepotrzebnych wątków i mimo ze jest to najlepsza telenowela jaką w życiu widziałam, to już po 200 odcinku powoli denerwowało mnie to, ze konczył się jeden wątek, a zaczynał zaraz kolejny.
Chciałam zapytać czy wiesz może, który to odcinek jak Barbie dale Pacheco te list?
Mysle, ze coś z przedziału 100-120 odcinka, bo to było jeszcze jak telenowela leciała w TVS :) Później poszukam i powiem Ci dokładnie. :)