Nie jest adoptowana, tylko podmieniona. Cristina i Arriaga nie wiedza, ze to nie jest ich corka. :)
Podmieniona ale z martwym dzieckiem (czyli córka Arriagow nie żyje) czy druga dziewczynka też gdzieś jest?
Córka Cristiny zmarła przy narodzinach i okazało się, że Cristina nie może mieć więcej dzieci. W tym samym czasie siostra Victorii urodziła córkę (Lilianę), Anibal ją zabrał i okłamał ją, że zmarła przy narodzinach. Podrzucił Lilianę pod drzwi domu matki Cristiny. Matka Cristiny podrzuciła ją Cristinie, udając, że to jej córka. Tzn może z tym podrzuceniem pod dom matki Cristiny wyszło trochę inaczej w tej wersji, ale tak było w Pasiones Prohibidas i jest to jedna z kluczowych kwestii w telenoweli, która była przedstawiona tak samo w wersji Argentyńskiej, więc na pewno jest identycznie lub bardzo podobnie. :)
A dlaczego Anibal to zrobił? Bo to było nieślubne dziecko(miałam nadzieje,ze te seriale są już nowocześniejsze i, ze wyrośli z nazywania dzieci "bękartami":/ i z innych zagrywek)? Adriana nienawidzi ojca, jak się dowie prawdy to juz mu nigdy nie wybaczy.Dzięki za odpowiedź :).
jak dla mnie to trochę dziwne jest, że Anibal zabrał swojej córce dziecko i podrzucił komuś innemu.
Dla mnie też ale telenowele mają własną logikę. Nie widzę puki co innego powodu niż to,że było to nieślubne dziecko.
Bo siostra Victorii, kiedy urodziła, była niepełnoletnia. Ona kocha z wzajemnością ojca Liliany, ale zostali rozdzieleni. Anibalowi nie podobał się ich związek ani jej ciąża.
Adriana miała 15 lat jak urodziła córkę, na dodatek jej ukochany był biedny, więc Anibal nie mógł pozwolić na ich związek. A dziecko Candelarii dała inna pielęgniarka, w AV nie było motywu podrzucenia niemowlaka pod drzwi ;)
Yhym,szkoda tylko, ze to nie jest wystarczający powód aby postąpić w tak okropny sposób. No ale w telenowelach już tak mają.