Tak jak w temacie sprawie durnowatych napisów na tv 6 żeby ich w ogóle nie było bo wkurzę się i
jakoś zasłonę prawie pół mojego tv żeby nie patrzeć na to g*w*o z*s*a*e psa mać ich wzięła z tymi
pier. napisami czekam na wasze odpowiedzi w tej sprawie bo już nie mogę i wytrzymam tego
koniec.
Te napisy to nie jest czyjeś widzimisię. One są po coś,mianowicie dla osób niesłyszących i osobiście wole napisy niż jakby miałbyś w rogu gostek migający łapami. Chyba,ze uważacie, ze niesłyszący nie mają prawa obejrzeć tego serialu? Mi te napisy w ogóle nie przeszkadzają.
Chodzi mi o że powinna być opcja, że można włączyć albo wyłączyć a TV6 takiej opcji jeszcze nie ma a powinna mieć tak jak inne programy. Bo tylko TV6 takie numery wyprawia.
Cytujesz mnie, bo jakbym słyszał siebie w innym temacie identycznie słowo w słowo napisałem heh. Ale się powoli przyzwyczajam bo wczoraj tylko trochę mi to przeszkadzało.
Sorry za tam to ale nie miałem jakich słów napisać i tak przyznaję się że cytowałem ciebie nie masz za to złe mi.
Nie ma sprawy. Ale myślałem, że sama na to wpadłaś i to tylko przypadek, ale jednak ta sytuacja mówi, że przypadków nie ma.
Nie sama tylko sam i wpadłeś przecież pisze nick Zbuntowany_RBD a nie Zbuntowana_RBD bo mam już kolejny przypadek z moim nickiem.
Ale nie mają takiej możliwości, może wprowadzą,może nie to nie powód by napisy wyłączać całkiem, nie każdy jest w stanie usłyszeć dialogi.
Czasem też nawet podczas hałasu w domu dla słyszących trudno coś usłyszeć i wtedy napisy są jak ulał hehe.
Dokładnie, mam okna od ulicy i lubie jak są otwarte ale jak jeżdżą samochody to czasem nie słysze a laptopa mam dość cichego więc sobie szybko zerkam jak nie usłysze.
Przecież te napisy można wyłączyć. Można oglądać albo z napisami albo z lektorem albo z jednym i drugim. Ja wyłączam lektora, zostawiam napisy i oglądam po hiszpańsku.
ja tez sie podpisujem nie wiem po co te napisy? Jak juz maja buc to powinni zrobic mozliwosc wylaczenia ich na dekoderze :)
a da się wyłączyć i napisy i lektora? Wolałabym sobie obejrzec jeszcze raz (wczęsniej cąlosć obejrząłam na capitulosdenovela.com czy jakośtam) w orygnale todo a nie napiski sriski :(
Może jeszcze napiszemy petycje o zabicie głuchych eh. Ja już się przyzwyczaiłem. Bo jak jest ciekawa telka to nawet napisy nie przeszkadzają gorzej by było jakby nic się nie działo.