PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

aktorzy

użytkownik usunięty

kogo nie lubicie w tym serialu bo ja nie przepadam za ... paulą christiną postrzeloną pulitą tym
hazardzistą, salserem ,nelsonem i cendrą a lubie victorie niki , beatriz guzmana ale wtedy gdy
jest z niki troche ariage ale wtedy gdy jest z victorią anie z tą zazdrośnicą

Ja najbardziej nie lubię Leonarda. Nie przepadam za Paulą, Cristiną, Kendrą, Anibalem, Nelsonem, Jeanem Marie (czy jak to się tam pisze; ta postać chyba w założeniu miała być zabawna, ale wg mnie czegoś jej brakuje...). I na chwilę obecną Adriana nie wzbudza mojej sympatii, ciągle tylko o tej córeczce...współczuję jej takiej sytuacji, nie wiem, czy to wina aktorki, czy scenariusza, ale jakaś taka ta postać niemrawa jest...

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Wina Aktorki moim zdaniem ona w ogóle nie potrafi grać. Nie potrafi okazać uczuć strasznie sztuczna jest i wiecznie ta sama mina. A jak płacze ciągle nad swoją córką to jakoś tego nie kupuje nie widać tego żeby cierpiała. Sonya Smith idealnie by zagrała jej postać, bo ta aktorka potrafi okazywać uczucia. Ona też w osaczonej straciła córki i jej ból był bardziej przekonujący.

użytkownik usunięty
jagodajulia

tak jej postać nie jest za ciekawa ona nawet nie umie grać matke która straciła córke .jakoś mnie nie przekonała gdy płakała nad niby grobem swojej córki może dla tego tak mało miała ról w swoim dorobku inne aktorki są młodsze i więcej grały

ocenił(a) serial na 8

Mi tam wszyscy się podobają poza Longorią. Kiedyś Salsera nie lubiłem, bo jakiś sztywny był, ale, od kiedy poznał Beatriz to jest inny i się do niego powoli przekonuje. I czasem mnie wkurza ten kucharz do tej pory nie mogę go rozgryźć czy w końcu jest homo czy hetero a może przerzuci się na emerytki. Cristina jest wkurzająca, ale ją lubię, bo jest roztrzepana i spontaniczna. Tego całego Leo też nie lubię, bo jest fałszywy i cyniczny i nic nie wnosi do serialu po za zamętem w głowie syna. I nie podobało mi się jak traktował Beatriz jak niewolnice za nim od niego odeszła nawet nie pozwolił jej iść do pracy.
I jeszcze Anibal na początku wkurzał mnie jego ochrypły głos potem się do jego głosu przyzwyczaiłem, ale to jest taka mroczna i tajemnicza postać nie mogę sobie o nim wyrobić zdania. Nie lubię aktorów z ochrypłymi głosami, bo mnie wkurzają.

użytkownik usunięty
dominik1989

ten aktor który gra anibala stale wciela się w role złych i bogatych ..kto wie być może on zabił dawnego nażeczonego adriany chyba że on zyje .kucharza też nie lubie i lea,

ocenił(a) serial na 8

Włąśnie nic nie wiadomo. Podobno samu uciekł jak się dowiedział że jest w ciąży Adrian.

użytkownik usunięty
dominik1989

ja temu anibalowi nie wierze jest zły nie ma uczuć ani skruchy .

ocenił(a) serial na 8

Ale zabicie człowieka jest za bardzo ryzykowne i on nie jest mordercą, bo gdyby był to by zabił córkę Adrian

użytkownik usunięty
dominik1989

moze tak ale tego serialu zostałosię dużo odcinków nie widomo jak rozkręci się jego rola oglądałam kawałek na yutube jak anibal siedział w więzieniu .

ocenił(a) serial na 8

Ja oglądałem telenowele w której praktycznie każdy bohater siedział w areszcie ale wychodził za kaucją :).